August 18, 2024

Τα συμπτώματα με φουσκάλες στο δέρμα απο το Μpox, είναι ίδια με “αυτοάνοση νόσος” που περιλαμβάνεται στη λίστα παρενεργείων των εμβολίων της Pfizer κατά του Covid!

Τα συμπτώματα με φουσκάλες στο δέρμα απο το Μpox, είναι ίδια με “αυτοάνοση νόσος” που περιλαμβάνεται στη λίστα παρενεργείων των εμβολίων της Pfizer κατά του Covid!



Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, αν τα πολλά αυτοάνοσα που πυροδότησαν τα εμβόλια κατα του Covid (μεταξύ των οποίων και οι φουσκάλες στο δέρμα), είναι αυτό που ονόμασαν Μpox (monkey pox) ή ευλογιά των πιθήκων.

Όπως λέει ο Δρ. Tim Goyetche ND, ο οποίος υπήρξε πρώην σύμβουλος του ΠΟΥ. Πρόκειται για παρενεργείες… απο παρενέργειες. Οι οποίες έχουν ξεσπάσει σε μεγάλο εμβολιασμένο κοινό και πρέπει με κάποιο τρόπο να τις καλύψουν.

Η “Αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες” περιλαμβάνεται στη λίστα των ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος της Pfizer στα εμβόλια mRNA του Covid, όπως αποκαλύπτεται στα Έγγραφα της Pfizer με εντολή του δικαστηρίου. Αυτά που ήθελαν 72 χρόνια να αποκαλύψουν!

Παρακάτω βλέπουμε πως και τα ίδια υποτιθέμενα σοβαρά ιατρικά σάιτ, χρησιμοποιούν τις ίδιες φωτογραφίες, την μια για αυτοάνοσα νοσήματα απο παρενέργειες των εμβολίων Covid, και την άλλη απο την τρομερή ασθένεια Monkey Pox.

Θα ήταν για γέλια αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν εγκληματίες.


Η εμμονή τους με την ευλογιά των πιθήκων δεν είναι κάτι καινούριο, άλλωστε έχουν κάνει ολόκληρες προσομοιώσεις. και έχουν έτοιμα εμβόλια που πρέπει κάποια στιγμή να βρουν και διαθέσιμα μπράτσα να τα κάνουν.

Από το 2022 έχουν σημειωθεί συνολικά 208 θάνατοι από την ευλογιά των πιθήκων, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτό συνεχώς αποτελεί μια «παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία». Αυτό συνήθως ισχύει εάν ο ορισμός της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία είναι «η εύρεση ενός μέσου μεταφοράς χρημάτων από τα ταμεία των ΗΠΑ στον Μπιλ Γκέιτς, την Pfizer και την παγκοσμιοποιημένη σφηκοφωλιά του ΠΟΥ».

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2022, έχουν σημειωθεί 57.995 μολύνσεις από τον υποτιθέμενο ιό της ευλογιάς των πιθήκων που επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά… και στις έξι περιοχές που σημειώθηκαν τα κρούσματα. Είχαν συνολικά 18 θάνατοι από 9 χώρες. Που είναι η έκτακτη ανάγκη;

http:// nature.com/articles/s4139 2-022-01215-4 …

Βέβαια όπως είπαμε πιο πάνω είναι μια ασθένεια που προσπαθούν να επαναφέρουν στο προσκήνιο και επειδή δεν ήταν δυνατό να συμβεί το 2022, γιατί πολύ απλά ο κόσμος αντέδρασε και έφαγαν άκυρο, τώρα λένε πως βρήκαν νέα παραλλαγή πιο… θανατηφόρα, απο τους συνολικά 18 θανάτους το 2022…

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει αν οι προσπάθειες απο τα πειράματα του Δρ. Φάουτσι να κάνει τον υποτιθέμενο θανατηφόρο ιό επικίνδυνο, πέτυχαν. όπως επικαλέστηκε η Daily Mail: Η ομάδα του Δρ Fauci προσπάθησε στα κρυφά να δημιουργήσει μεταλλαγμένο ιό της ευλογιάς των πιθήκων «για να ξεκινήσει νέα πανδημία», αναφέρει έκθεση του Κογκρέσου!

Αλλά και πάλι να πάρεις έναν ιό που απο το 2022 παρουσιάζουν θανατηφόρο και φτιάχνουν εμβόλια, και έχει πολύ μικρότερο ποσοστό θανάτων απο αυτό της απλής γρίπης, πόσο θανατηφόρο να το μετατρέψεις; Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποίησαν τις παρενέργειες των εμβολίων Covid όπως προείπαμε. Άλλωστε ακουγόταν πολύ έντονα πως ο Τραμπ θα αναλάβει την νέα προεδρία με την αρχή μιας νέα πανδημίας. Μάλλον το θέμα εδώ είναι περισσότερο πολιτικό.

Το νόημα και η ουσία είναι πως δεν πρέπει να συμμορφωθεί κανείς με τους όποιους νέους κανόνες προσπαθήσουν να επιβάλλουν. Δε το κάναμε όσο έπρεπε την περίοδο απάτης του Covid και αυτοί οι εγκληματίες επανήλθαν.

Βάλτε τους επιτέλους μια τελεία!

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι εξοργιστικό! Τα εμβόλια Mpox δεν έχουν ακόμα αξιολογηθεί για την κατα προσέγγιση κινδύνου-οφέλους – οι εταιρίες δεν έχουν δώσει τα δεδομένα στον ΠΟΥ!


πηγή:

https://anazitiseis.gr/ta-sybtomata-me-fouskales-sto-derma-apo-to-mpox-einai-idia-me-aftoanosi-nosos-pou-perilamvanetai-sti-lista-parenergeion-ton-emvolion-tis-pfizer-kata-tou-covid/.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!Την ευλογιά των χιμπατζήδων με «μια» περίπτωση την προωθούν – Τους Τούρμπο καρκίνους από τις Pfizer, ούτε λέξη!!!

ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!Την ευλογιά των χιμπατζήδων με «μια» περίπτωση την προωθούν – Τους Τούρμπο καρκίνους από τις Pfizer, ούτε λέξη!!!

18 Αυγούστου 2024


ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!Την ευλογιά των χιμπατζήδων με «μια» περίπτωση την προωθούν – Τους Τούρμπο καρκίνους από τις Pfizer, ούτε λέξη!!!

και όπως συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε τον ΝΟΥ σας στην πλύση εγκεφάλου. Όταν έχετε να κάνετε με κοιμισμένους ή βλαμμενους ή τομάρια της Υποχρεωτικής Υγείας αντιμετωπίστε την κατάσταση ανάλογα μα ποτέ με βία!!!
Την βία την χρησιμοποιεί πάντα ο εχθρός εναντίον σας ώστε να σας κάνει όργανα στην αντιπαράθεση που συνεχώς στήνει για να βρει το δικαίωμα ή να χρησιμοποιήσει ύβρεις και επιχειρήματα εναντίον σας.

Στην περίπτωση του Τούρμπο καρκίνου σε νέους ανθρώπους, ο εκπαιδευτής των βλαμμένων δεν θα πει ποτέ ποια ήταν η αιτία.

Οι ανώμαλες εξουσίες είναι όργανα του εκπαιδευτή με μοναδικό σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων και φυσικά της ανθρωπότητας με την δικαιολογία μια ευλογία χιμπατζήδων που είναι ανύπαρκτη έτσι ακριβώς όπως ήταν ανύπαρκτος ο αόρατος-19 για να σας εμβολιάσουν. Όσοι εμβολιάστηκαν είναι άρρωστοι ή αρρωσταίνουν και μπορεί να έχουν και τον πίθηκο ιό μέσα τους.

ΟΛΑ είναι ΑΝΑΠΟΔΑ και η εγκληματική ιατρική σέκτα θέλει ξανά να θησαυρίσει με τις αρρώστιες σας. Οι υπάλληλοι τους είναι έτοιμοι και τρίβουν τα χέρια και γενιά τους.


https://korakas-news.gr/2024/08/ola-anapodatin-eylogia-ton-chimpatzidon-me-mia-periptosi-tin-proothoyn-toys-toyrmpo-karkinoys-apo-tis-pfizer-oyte-lexi.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.