August 13, 2024

Η ΕΕ ενέκρινε την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού για το «διαβατήριο εμβολιασμών» από το 2021

Η ΕΕ ενέκρινε την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού για το «διαβατήριο εμβολιασμών» από το 2021
 

13 Αυγούστου 2024

Εδώ πιο κάτω θα διαβάσετε ένα άρθρο από το 2021 και τις συμφωνίες που έχει κάνει ο δικτάτορας με τα πεταγμένα μάτια έξω για το πείραμα του διαβατηρίου σκύλων, επάνω στους Έλληνες. Οι οφθαλμοί του είναι πεταγμένοι έξω επειδή πάει να σας φάει από την κακία. Έχετε προσέξει το πρόσωπο των κάκιστων ανθρώπων; Γνωρίζετε στον οικογενειακό σας κύκλο κακούς ανθρώπους και βλέπετε ομοιότητες στην έκφραση του προσώπου τους ή ακόμη πιο συγκεκριμένα στους οφθαλμούς του;

Θα δείτε το εξής: Θελει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Μέσα από το διάβασμα των οφθαλμών βλέπετε όλα αυτά τα στοιχεία στους κακόβουλους ανθρώπους.
Το πολύ σοβαρό είναι ότι οι κακόβουλοι δυνάστες ποτέ δεν μπορούν να επιβάλουν την δικτατορία ή τα φασιστικά μέτρα χωρίς τους υπαλλήλους τους. Και δυστυχώς είναι γεμάτη οι κοινωνία από δαύτους.

Η ΕΕ ενέκρινε την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού για να μας κάνει σκύλους ή άλλα κατοικίδια χτυπημένα συνεχώς με χημικά ενισχυτικά αλλαγής του γενετικού κώδικα, αν φυσικά αντέξουμε.

«Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού έγινε σήμερα», ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού.
Τα κράτη μέλη της ΕΕ ενέκριναν κατευθυντήριες γραμμές για την απόδειξη του εμβολιασμού για ιατρικούς σκοπούς την Πέμπτη, μετά από πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοίνωσε το γραφείο του, σύμφωνα με το ΑΝΑ.
Η πρόταση, προστίθεται, είναι μια σημαντική αρχή. «Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η επέκταση των χρήσεών τους για τη διευκόλυνση των ταξιδιών των Ευρωπαίων όταν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό θα έχει εμβολιαστεί. Παρά τους επικριτές στην Ελλάδα, η εφαρμογή της πρότασης του πρωθυπουργού προχωρά βήμα προς βήμα και όσο πιο γρήγορα γίνει πραγματικότητα, τόσο το καλύτερο για όλους», τόνισε.

TornosNews.gr 29.01.2021

by korakasnews

https://korakas-news.gr/2024/08/i-ee-enekrine-tin-protasi-toy-ellina-prothypoyrgoy-gia-to-diavatirio-emvoliasmon-apo-to-2021.html.




POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.