August 11, 2024

Βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε άνδρα σε φυλάκιση 20 μηνών επειδή κάλεσε στο Facebook να κατεδαφίσουν ένα ξενοδοχείο που στεγάζει μετανάστες

Βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε άνδρα σε φυλάκιση 20 μηνών επειδή κάλεσε στο Facebook να κατεδαφίσουν ένα ξενοδοχείο που στεγάζει μετανάστες


11 Αυγούστου 2024


Άνδρας καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση για το μήνυμα στο Facebook!


Βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν άνδρα σε φυλάκιση 20 μηνών επειδή κάλεσε τους φίλους του στο Facebook να κατεδαφίσουν ένα ξενοδοχείο που στεγάζει μετανάστες.

Ο Τζόρνταν Παρλούρ, 28 ετών, που ζει λίγο έξω από το Λιντς, ομολόγησε την ενοχή του για «δημοσίευση απειλητικού, προσβλητικού ή βίαιου υλικού για την υποκίνηση φυλετικού μίσους». Σε αντάλλαγμα για την «ομολογία» του, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 μηνών αντί πέντε ετών.

Το πραγματικό πρόσωπο του ολοκληρωτισμού/φασισμού

Οι ταραχοποιοί εισέβαλαν σε πολλά ξενοδοχεία που στεγάζουν μετανάστες, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου Britannia στο Seacroft, το οποίο ήταν το θέμα της ανάρτησης στο Facebook. Υπήρχαν 210 μετανάστες στο ξενοδοχείο εκείνη τη στιγμή, το οποίο μπήκε σε lockdown το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των ταραχών.

Ένας άλλος Βρετανός, ο 26χρονος Τάιλερ Κέι από το Νορθάμπτον, φυλακίστηκε για περισσότερα από τρία χρόνια, μια μέρα αφότου έγραψε στο Χ, “κάψτε τα ξενοδοχεία που είναι γεμάτα με αυτούς τους μπάσταρδους”!

Πολλοί πιστεύουν ότι οι αυστηροί περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν τελικά ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα.

Κατά μία έννοια, η βρετανική κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά μόνο με την καταστολή του ελεύθερου λόγου. Και φυσικά τίθεται το ερώτημα εάν η Μεγάλη Βρετανία εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικό δημοκρατικό κράτος δικαίου, όπως ήταν στο παρελθόν.


https://korakas-news.gr/2024/08/vretaniko-dikastirio-katadikase-andra-se-fylakisi-20-minon-epeidi-kalese-sto-facebook-na-katedafisoyn-ena-xenodocheio-poy-stegazei-metanastes.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.