Η χούντα ονομάζει τον λαό ακροδεξιούς όταν αραπης σφάζει 3 κορίτσια και μαχαιρώνει δασκάλα

 Η χούντα ονομάζει τον λαό ακροδεξιούς όταν αραπης σφάζει 3 κορίτσια και μαχαιρώνει δασκάλα

31 Ιουλίου 2024

 by korakasnews

https://korakas-news.gr/2024/07/i-choynta-onomazei-ton-lao-akrodexioys-otan-arapis-sfazei-3-koritsia-kai-machaironei-daskala.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Share


Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελάτο Σήμερα Π.Θεοδωριδης Ιούλιος 31-24


Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για δολοφονία Χανίγια!

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για δολοφονία Χανίγια!

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, εξέδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για τη δολοφονία στην Τεχεράνη του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια αναφέρουν τώρα οι New York Times. Επικαλούνται 3 καλά ενημερωμένους κι αξιόπιστους Ιρανούς αξιωματούχους..

O Nετανιάχου σε τηλεοπτικό διάγγελμά του προετοίμασε πριν λίγο τους Ισραηλινούς λέγοντας ”μας περιμένουν δύσκολες μέρες”

Το Ισραήλ παίζει το χαρτί του αιφνιδιασμούγι αυτό και έχει απρόσμενα αποτελέσματα: σε έκρηξη σε λιμάνι Βηρυτού, σε δολοφονία Σουλειμανί μαζί με ΗΠΑ, σε δολοφονία Ραίσι σε δολοφονία νο 2 Χεζμπολάχ χθες και σε δολοφονία Χανίγια μέσα στην Τεχεράνη..

Αντίθετα το Ιράν κάθε φορά προειδοποιεί όλη τη διεθνή κοινότητα σαν τη βελούδινη φαντασμαγορική επίθεση με drones που έκανε στο Ισραήλ. Το ίδιο κάνει και τώρα. Αυτό από μόνο του δηλώνει μια αυτοσυγκράτηση….

H Tεχεράνη έχει εκτεθεί και στο σουνίτικο στοιχείο και διεθνώς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά θα περάσει σε μια επίθεση τι κλίμακας θα είναι μένει ν΄αποδειχθεί.

Σκοτώθηκαν οι 5 επιτελικοί

νο 1 σταρτιωτικός Σουλειμανί , Πρόεδρος Ραίσι, ΥΠΕΞ Ιράν, νο 2 Χεζμπολάχ και αρχηγός Χαμάς ..μόνο ο Νασράλα λείπει να συμπληρωθεί ο πλήρης απαρφανισμός σε επίπεδο στελεχών κορυφής…

dimpenews.com

 https://dimpenews.com/2024/07/31/%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ac%cf%87-%ce%b1/.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ! «Παντού φωτιά γύρω μας»! Οδεύομε προς μεγάλο πόλεμο!...


31 Jul 2024







ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Southport της Αγγλίας: 3 κοριτσάκια δολοφονήθηκαν από επενδυτή!!! Βαριά τραυματισμένη η δασκάλα που υπερασπίστηκε

Southport της Αγγλίας: 3 κοριτσάκια δολοφονήθηκαν από επενδυτή!!! Βαριά τραυματισμένη η δασκάλα που υπερασπίστηκε


31 Ιουλίου 2024


SOUTHPORT – 39 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ταραχών στο Southport της Αγγλίας, το απόγευμα της Τρίτης. Οι αναταραχές ξέσπασαν μετά τον θάνατο τριών κοριτσιών που μαχαιρώθηκαν. Μετά από φήμες ότι ο δράστης ήταν αιτών άσυλου, ένα πλήθος περίπου διακοσίων ατόμων πήγε στο τζαμί να τον βρει. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, αυτές οι φήμες είναι ανακριβείς και ο δράστης φέρεται να προέρχεται από χριστιανική οικογένεια.

Ταραχές στο Σάουθπορτ όπου τρία κορίτσια μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου από έναν 17χρονο. Μια δασκάλα χορού τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία λέει ότι οι ταραχοποιοί είναι υποστηρικτές της ακροδεξιάς, αντι-ισλαμικής αγγλικής ένωσης άμυνας (EDL). Οι αστυνομικοί έφαγαν μπουκάλια στα κεφάλια και κάδους απορριμμάτων. Πολλά λεωφορεία της αστυνομίας υπέστησαν ζημιές ή πυρπολήθηκαν. Πέτρες και πυροτεχνήματα πετάχτηκαν επίσης στο τζαμί. Επιπλέον, επιτέθηκαν και λεηλατήθηκαν καταστήματα. Η αστυνομία χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αστυνομικούς σκύλους και ελικόπτερο για να ανακτήσει την ησυχία Σύμφωνα με τους ασθενοφόρους, τραυματίστηκαν 39 αστυνομικοί. 27 από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο για σπασίματα μύτης και άκρων και διάσειση. Τραυματίστηκαν επίσης τρία αστυνομικά σκυλιά. Ένα από τα ζώα υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Βίντεο: Εικόνες: βίαιες ταραχές μετά τη δολοφονία αγγλικών κοριτσιών

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, γύρω στο μεσημέρι, τρία κορίτσια μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου από έναν άνδρα χωρίς καμία αιτία. Η Bebe King (6), η Elsie Dot Stancombe (7) και η 9χρονη Alice Dasilva Aguiar είχαν μόλις επιστρέψει από ένα μάθημα χορού με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift όταν δέχθηκαν επίθεση. Οι δύο πρώτες πέθαναν επί τόπου, η Αλίκη πέθανε αργότερα σε νοσοκομείο. Άλλα οκτώ παιδιά τραυματίστηκαν από τον άνδρα που τα μαχαιρώθηκε άγρια. Η δασκάλα χορού Leanne Lucas (35) προσπάθησε να επέμβει και τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο 17χρονος δράστης συνελήφθη αργότερα. Αμέσως μετά τη σύλληψή του, κυκλοφόρησαν φήμες ότι επρόκειτο για άνδρα από τη Ρουάντα. Λέγεται ότι έφτασε στην Αγγλία με πλοίο με την οικογένειά του. Η αστυνομία δεν θέλει να πει τίποτα άλλο γι’ αυτό, εκτός από το ότι ζούσε στο παρελθόν στο Κάρντιφ, αλλά τα αγγλικά μέσα προχωρούν παραπέρα και υποστηρίζουν ότι αυτές οι φήμες δεν είναι αληθινές.

Σύμφωνα με τη The Sun, ο δράστης γεννήθηκε στο Κάρντιφ, αλλά οι γονείς του είναι από τη Ρουάντα. Η εφημερίδα μίλησε με γείτονες της οικογένειας που λένε ότι ο πατέρας είναι ένας «χριστιανός εργατικός άνθρωπος» και ότι η μητέρα του ήταν πάντα δίπλα του στο σπίτι. Θα ήταν μια «κανονική» οικογένεια, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο 17χρονος γιος που συνελήφθη ζούμε μια μάλλον μοναχική ζωή, σύμφωνα με τους γείτονες.


https://korakas-news.gr/2024/07/southport-tis-agglias-3-koritsakia-dolofonithikan-apo-ependyti-varia-traymatismeni-i-daskala-poy-yperaspistike.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


A REPLAY OF COVID COMING SOONER THAN YOU THINK ..... AND THEY'VE GOT THE DEADLY SHOT ALL READY TO GO

A REPLAY OF COVID COMING SOONER THAN YOU THINK ..... AND THEY'VE GOT THE DEADLY SHOT ALL READY TO GO
 


July 31, 2024

video:



source:

wil paranormal

https://www.bitchute.com/channel/vWIqTOkHdfuQ.


Roll up your arms you covid lovers and believers in vaccines. This time it's called Disease X or BIRD FLU and wouldn't you know it, the vaccine is ready to go. Whatever happened to a safe vaccine taking 10-15 years to produce? Once again, you vaccine lovers are being warned as the Depopulation Agenda ramps up. As the 2024 Election draws closer, the plan to cancel it will go into effect with an outbreak of Disesase X (Bird Flu). Get ready to see your neighbours rolling their arms up and wearing masks again.




BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.