Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον… Μυστικό Δείπνο!

Η κατάρρευση του πολιτισμού και της χριστιανικής κουλτούρας στην Δ.Ευρώπη: Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών τον
… Μυστικό Δείπνο!

Σφοδρή αντίδραση από την ευρωβουλευτή Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν


Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία των τραβεστί στην τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, οι οποίοι υποδύθηκαν τον… Ιησού Χριστό και τους μαθητές του στον Μυστικό Δείπνο!

Καταδεικνύοντας με τον χαρακτηριστικό τρόπο την πλήρη κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού, εκφυλίζοντας την γιορτή του Ολυμπισμού και των ιδεωδών του σε τρανς παρέλαση!

Παρακολουθώντας την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η ευρωβουλευτής Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, εξέφρασε την οργή της για την παρουσίαση.

«Παρακολουθώ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω τις λίγες επιτυχημένες σκηνές, ανάμεσα στην αποκεφαλισμένη Μαρία-Αντουανέτα, το ζευγάρι που φιλιέται, τις drag queens, τον εξευτελισμό της Δημοκρατικής Φρουράς που αναγκάζεται να χορέψει με την Aya Nakamura και τη γενική ασχήμια των κοστουμιών και της χορογραφίας.

Πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια να εξυμνήσει κανείς τις αξίες του αθλητισμού και την ομορφιά της Γαλλίας εν μέσω μιας τόσο χοντροκομμένης προπαγάνδας της Woke κουλτούρας», έγραψε.


πηγή:

https://www.pronews.gr/kosmos/i-katarreysi-tou-politismou-kai-tis-xristianikis-koultouras-stin-dytiki-eyropi-travesti-ypodythikan-stin-enarksi-ton-olympiakon-ton-mystiko-deipno/.





ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Καναδάς: Η ιστορική πόλη Τζάσπερ στο έλεος της πυρκαγιάς – Καταστράφηκε κατά το ήμισυ

Corey Hardcastle/Ministry of the Environment/Government of Saskatchewan via AP

 Καναδάς: Η ιστορική πόλη Τζάσπερ στο έλεος της πυρκαγιάς – Καταστράφηκε κατά το ήμισυ


Μια τεράστια πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στον Καναδά. Καταστράφηκε περίπου η μισή πόλη Τζάσπερ.


Τεράστιες, ταχέως εξελισσόμενες πυρκαγιές έχουν καταστρέψει έως και το ήμισυ της ιστορικής πόλης Τζάσπερ στον Καναδά.

Η φωτιά πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου και οι Πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν ό,τι σώζεται. Ωστόσο, το μέγεθος και η ταχύτητα των πυρκαγιών ήταν τέτοιο, που περίπου το μισό της πόλης έχει καταστραφεί.

Ολόκληροι δρόμοι της κεντρικής πόλης στο Εθνικό Πάρκο Τζάσπερ του δυτικού Καναδά έχουν ισοπεδωθεί από τη φωτιά, με βίντεο να δείχνει πυρωμένα χαλάσματα εκεί όπου κάποτε βρίσκονταν σπίτια και απανθρακωμένα υπολείμματα αυτοκινήτων.

Αν και δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι, περίπου 20.000 τουρίστες και 5.000 κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη (26/7), με δάκρυα στα μάτια η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα, Ντανιέλ Σμιθ δυσκολεύτηκε κατά διαστήματα να αφηγηθεί το μέγεθος των ζημιών, αλλά δήλωσε ότι «ενδεχομένως το 30 έως 50 τοις εκατό» των κτιρίων έχει καταστραφεί.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τον χειρότερο εφιάλτη για κάθε κοινότητα», είπε, προσθέτοντας ότι το Εθνικό Πάρκο Τζάσπερ ήταν “πηγή υπερηφάνειας” για πολλές γενιές.

Η κ. Σμιθ έγινε εμφανώς συγκινημένη καθώς περιέγραφε την ομορφιά του πάρκου και τη σημασία του για την κοινότητα, η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό. Σημειώνετια ότι, σύμφωνα με το BBC, περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το πάρκο και το κοντινό Εθνικό Πάρκο Banff κάθε χρόνο.

Η Karyn Decore, ιδιοκτήτρια του Maligne Lodge στο Jasper, βρισκόταν σε διακοπές όταν έμαθε ότι το ξενοδοχείο της είχε καεί. Το βράδυ της Τετάρτης έλαβε μια φωτογραφία του κτιρίου στις φλόγες.

«Τρομοκρατήθηκα και συγκλονίστηκα όταν είδα αυτή τη φωτογραφία. Νομίζω ότι θα χρειαστούν μερικές μέρες για να περάσουν οι ώρες του σοκ. Είναι πραγματικά δύσκολο για όλους να κατανοήσουν ότι χάσαμε μια από τις ιδιοκτησίες μας», είπε, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να ξαναχτίσει το καταφύγιο.

Εκατοντάδες πυροσβέστες από όλο τον κόσμο έχουν αναπτυχθεί για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της καταστροφής, αλλά οι αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι η έκταση των ζημιών δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί. Το επίκεντρο την Πέμπτη, είπαν, ήταν να περιοριστούν οι πανύψηλες φλόγες που καταπλάκωσαν την πόλη από δύο πλευρές.

Οι φλόγες έφτασαν σε ύψος 100 μέτρων (328 πόδια) σε ορισμένα σημεία, καλύπτοντας «υπερβολικά μεγάλο χώρο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα», δήλωσε ένας αξιωματούχος.

πηγή:

https://www.news247.gr/kosmos/kanadas-i-istoriki-poli-tzasper-sto-eleos-tis-pirkagias-katastrafike-kata-to-imisi/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.