Μερικά ερωτήματα για την ασφάλεια του μεσσία των περιούσιων

Μερικά ερωτήματα για την ασφάλεια του μεσσία των περιούσιων

14 Ιουλίου 2024


Προκύπτουν κάποια ερωτήματα σχετικά με τις τρύπες της ασφαλείας που οδήγησαν στον πυροβολισμό του μεσσία των περιούσιων Τραμπ.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ το περασμένο Σάββατο, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς ο ένοπλος θα μπορούσε να έχει παρακάμψει την ασφάλεια ενός πολιτικού σε μια ταράτσα δίπλα στο μέρος της ομιλίας; Αυτό φαίνεται από εικόνες βίντεο και μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων.

Εικόνες ελεύθερων σκοπευτών που φρουρούσαν τον Τραμπ κατά τη διάρκεια του περιστατικού οδήγησαν τον δημοφιλή συντηρητικό κωμικό Hodge Twins να ρωτήσει:

“Γιατί δεν τον πυροβόλησαν πρώτα πριν πυροβολήσει τον Τράμπ;”

Και απαντάμε εμείς του αμερικάνου, ότι αν τον είχαν πυροβολίσει θα είχε χαλάσει το σόου. Γι αυτό δεν χαλάς ποτέ την σκηνή όταν την έχεις στήσει για να περάσεις το θέαμα αλήθειας για αυτό που θα πιστέψουν τα γκοίμ.

Ας δούμε και εδώ μια άλλη σκηνή από το θέατρο στην Νέα Υόρκη το 2017 όπου έσφαξαν τον Καίσαρα-Τραμπ όπως τον Ιούλιο Καίσαρα, ουσιαστικά μέσα στα 777ρια τον μήνα Ιούλιο.


πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/07/merika-erotimata-gia-tin-asfaleia-toy-messia-ton-perioysion.html.



Η υψωμένη γροθιά του ματωμένου Ν.Τραμπ που φωνάζει στο πλήθος «Πολεμήστε!» διέλυσε τις τελευταίες ελπίδες των Δημοκρατικών

Η υψωμένη γροθιά του ματωμένου Ν.Τραμπ που φωνάζει στο πλήθος «Πολεμήστε!» διέλυσε τις τελευταίες ελπίδες των Δημοκρατικών


14.07.2024

Συνέβη κάτι το οποίο οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν ήθελαν να γίνει ποτέ: Έδειξε σε αληθινές και πραγματικές συνθήκες ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει»


Θα μείνει για πάντα «χαραγμένη» στο μυαλό όλων η εικόνα του ματωμένου Ν.Τραμπ, δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα δολοφονίας από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς να υψώνει την γροθιά του και να φωνάζει στον πλήθος «πολεμήστε».

Συνέβη κάτι το οποίο οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν ήθελαν να γίνει ποτέ:

Έδειξε σε αληθινές και πραγματικές συνθήκες ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και έχει την στόφα μεγάλου ηγέτη.

Συν τοις άλλοις οι Δημοκρατικοί έχουν πλέον ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα:

Δεν μπορεί να τους σώσει από μία μεγάλη ήττα στις εκλογές του Νοεμβρίου ούτε ακόμα το ενδεχόμενο αλλαγής προεδρικού υποψηφίου και να τοποθετηθεί κάποιος άλλος στη θέση του Τζο Μπάιντεν.

Υπήρχαν πολλοί στο κόμμα των Δημοκρατικών που ήθελα να πιστεύουν πως εάν αλλάζει ο προεδρικός τους υποψήφιους θα είχαν κάποιες πιθανότητες να κερδίσουν τις εκλογές.

Πλέον ούτε αυτό μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο. Η επικαιρότητα είναι συντριπτικά υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Η υψωμένη γροθιά δεν είναι συμβολική κίνηση όπως πολλοί θα ήθελαν να πιστεύουν.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υποστεί πραγματική επίθεση κατά της ζωής του, γλίτωσε γιατί το ήθελε ο Θεός (αυτό είναι κυριολεκτικό) και παρά το σοκ το οποίο είχε υποστεί αλλά και το ελάχιστο χρονικό διάστημα που ακολούθησε, είχε το σθένος να σηκώσει τη γροθιά του για να εμψυχώσει το πλήθος των υποστηρικτών του και να τους πει ότι πρέπει να συνεχίσουν να «παλεύουν»!

Αυτό σε όλα τα εγχειρίδια της Ιστορίας, είναι ο ορισμός του πραγματικού ηγέτη πέρα από τα γνωστά επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζονται σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες.

Το δυσάρεστο και αιματηρό αυτό γεγονός έδειξε σε όλο το αμερικανικό έθνος τον πραγματικό «πυρήνα» του Ντόναλντ Τραμπ.

Το «μέταλλο» που έχει πραγματικά ως άνθρωπος.

Οτιδήποτε κι αν πει κανείς από τους αντιπάλους του, θα είναι απλά λόγια…

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που κατέδειξε η σημερινή απόπειρα δολοφονίας στα μάτια όλων όσων τον υποστηρίζουν αλλά και σε αρκετούς που δεν ήταν σίγουροι και δεν ανήκαν στους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό είναι, ότι το «βαθύ αμερικανικό κράτος» ανησυχεί στο ενδεχόμενο επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ και δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα προτιμούσε ακόμα και έναν άλλον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Γιατί το «βαθύ κράτος» δεν ανησυχεί για τους Ρεπουμπλικάνους. Δεν είναι το κόμμα που φοβάται αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Έναν άνθρωπο που δεν δέχεται εντολές και συστάσεις και κάνει αυτό που θεωρεί ο ίδιος καλύτερο για την χώρα του και τον αμερικανικό λαό.

Ο γιος του Έρικ μοιράστηκε την εικόνα του πατέρα του στο Χ, με τη λεζάντα «Αυτός είναι ο αγωνιστής που χρειάζεται η Αμερική».

Γιατί ο Έρικ εκείνη την στιγμή δεν έβλεπε τον πατέρα του αλλά έναν ηγέτη που μπορεί να οδηγήσει τις ΗΠΑ και τον κόσμο έξω από το «σκότος» στο οποίο έχουν «βυθιστεί» τα τελευταία 4 χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο στρατηγικός αναλυτής των Ρεπουμπλικανών Τζον Τόμας μιλώντας στο Sky News είπε αυτό που σκέφτονται πολλοί, ότι δηλαδή η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του θα μπορούσε να ωθήσει τον Τραμπ σε μία ολοκληρωτική νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Βασικά, την νίκη του Τραμπ την περίμεναν όλοι. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έλαβε χώρα η συγκεκριμένη απόπειρα δολοφονίας.

Η προοπτική της νίκης είχε ήδη καθιερωθεί στα μυαλά όλων, αυτό που αλλάζει τώρα είναι το δυνητικό της μέγεθος.

πηγή:

https://www.pronews.gr/kosmos/tha-meinei-gia-panta-xaragmeni-i-eikona-tou-matomenou-n-tramp-na-ypsonei-tin-grothia-tou-kai-na-fonazei-sto-plithos-polemiste/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


«Δείχναμε τον δράστη στις αρχές για 4 λεπτά»!! Η μαρτυρία για Τραμπ που αλλάζει τα δεδομένα, vid

«Δείχναμε τον δράστη στις αρχές για 4 λεπτά»!! Η μαρτυρία για Τραμπ που αλλάζει τα δεδομένα, vid

Στημένο γεγονός;; Κι αν ναι, από ποιούς;

Viral έχει γίνει η μαρτυρία ενός άνδρα που έδωσε το «παρών» στην επεισοδιακή ομιλία του Τραμπ στην Πενσυλβάνια.

Ένας άνδρας με ένα όπλο εθεάθη σε μια ταράτσα λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια, είπε ένας μάρτυρας στο BBC.

Ο Γκρεγκ Σμιθ είπε ότι ο άνδρας σύρθηκε στην οροφή ενός κτιρίου μερικά μέτρα μακριά από το βήμα που μιλούσε ο Τραμπ.

Κατήγγειλε ότι αυτός αλλά και άλλοι γύρω του έδειξαν τον ένοπλο στην αστυνομίααλλά οι αρχές τους αγνόησαν επιδεικτικά!

«Σκέφτομαι από μέσα μου «Γιατί ο Τραμπ εξακολουθεί να μιλάει, γιατί δεν τον τράβηξαν από τη σκηνή»… το επόμενο πράγμα που ξέρετε, ακούγονται πέντε πυροβολισμοί».

Ο Σμιθ είπε ότι είδε τον ένοπλο περίπου πέντε λεπτά πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί!

«Παρατηρούσαμε τον τύπο να σέρνεται στην οροφή του κτιρίου δίπλα μας, 50 πόδια μακριά. Είχε ένα τουφέκι, μπορούσαμε να δούμε καθαρά ένα τουφέκι.

«Τον δείχναμε για 3-4 λεπτά και η αστυνομία ήταν εκεί κάτω τρέχοντας στο έδαφος και δεν ήξερε τι συνέβαινε».

Ο κ. Smith είπε ότι προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές για τρία έως τέσσερα λεπτά, αλλά σκέφτηκε ότι πιθανότατα δεν μπορούσαν να δουν τον ένοπλο λόγω της κλίσης της οροφής.

«Γιατί δεν υπάρχει Μυστική Υπηρεσία σε όλες αυτές τις στέγες εδώ; Αυτό δεν είναι μεγάλο μέρος. [Είναι] αποτυχία ασφάλειας, 100% αποτυχία ασφάλειας».

Δείτε ΕΔΩ τη συγκλονιστική μαρτυρία στο BBC.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο δράστης:

Freepik photo

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Το ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού και η απόσταση ενός πόντου έσωσε το Ν.Τραμπ από την δολοφονική επίθεση του Τόμας Μάθιου Κρουκς Σώθηκε από «καθαρή» τύχη 14.07.2024 | 16:00

Το ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού και η απόσταση ενός πόντου έσωσε το Ν.Τραμπ από την δολοφονική επίθεση του Τόμας Μάθιου Κρουκς

Σώθηκε από «καθαρή» τύχη

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ, ήταν πάρα πολύ τυχερός σήμερα καθώς ο λόγος για τον οποίο σώθηκε η ζωή του ήταν ένα ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού του.

Το γύρισμα αυτό και η απόσταση ενός πόντου, που δημιουργήθηκε μεταξύ της σφαίρας και του κεφαλιού, ήταν αρκετά για να μη χάσει τη ζωή του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος δολοφόνος σημάδευε τον δεξιό κρόταφο του πρώην Αμερικανού προέδρου αλλά αυτός γύρισε το κεφάλι του εντελώς τυχαία, προφανώς κοιτώντας προς κάποιους υποστηρικτές του με αποτέλεσμα όχι μόνο να μειωθεί το μέγεθος του στόχου, αλλά να πετύχει τελικά το δεξί αυτί το οποίο και η σφαίρα διαπέρασε.

Και πάλι όμως εάν το κεφάλι του Τραμπ βρίσκονταν ένα πόντο δεξιότερα η σφαίρα θα του είχε τρυπήσει το κρανίο με φορά από πίσω που είναι ο εγκέφαλος προς τα μπροστά.

Ο Ν.Τραμπ είχε σίγουρα μαζί του σήμερα την βοήθεια του Θεού.

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ήταν στυγνός εκτελεστής ο οποίος πρόλαβε να ρίξει τέσσερις σφαίρες πριν εξουδετερωθεί από τις αρχές ασφαλείας.

Σκοτώθηκε από αυτούς τους πυροβολισμούς ένας Αμερικανός πολίτης που έτυχε να βρίσκεται πίσω από το Ν.Τραμπ.

Άλλοι δύο πολίτες τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη, κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο του Αllegheny, στο οποίο και έχουν μεταφερθεί.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για αποτυχημένη απόπειρα η οποία δεν πέτυχε το στόχο της καθαρά από θέμα τύχης.

Ο Nτόναλντ Τραμπ είχε Άγιο και θα πρέπει να συνεχίσει να είναι τυχερός γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτή η απόπειρα θα είναι η τελευταία…

Στο «φως» της δημοσιότητας δόθηκε φωτογραφία ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, η οποία δείχνει την σφαίρα να περνάει «ξυστά» από το κεφάλι του. 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο των New York Times.

πηγή:







ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Woke CBC BLAMES Trump for the Assassination Attempt.. Is Pierre Poilievre Safe?









BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.