Steven Guilbeault CAUGHT PROFITTING off OUR Tax Dollars!


We are deeply grateful for the unwavering support we have received from our valued viewers. Your encouragement has propelled us into the public eye, where we continue our steadfast pursuit of truth. In light of our growing visibility, we kindly request that you refrain from using any portion of our videos that is not publicly available, such as MSM information, without first obtaining our written permission via email or direct message. This measure is essential to safeguarding the integrity of our content and ensuring that it is not misrepresented or used in a manner that contradicts our values...........





BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


The Getaway 1972 (Full Movie) Steven McQueen,Elizabeth Alice MacGraw

MacGraw 









BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


Ανοικτή επιστολή προς τον πολιτικό συνδυασμό «ΝΙΚΗ».

 Ανοικτή επιστολή προς τον πολιτικό συνδυασμό «ΝΙΚΗ».


(Ως διαμαρτυρία για την ενδοκοσμική περιχαράκωση της τοποθέτησής της περί «europride» στη Θεσσαλονίκη)

Με προσοχή άκουσα την τοποθέτηση του κ. Δήμου Θανάσουλα, περί δημοκρατικότητος – νομιμότητος των συνόρων που οφείλει να ορίσει μια τέτοια συγκέντρωση (europride) στη Θεσσαλονίκη.

πηγή:







ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Τι συμβαίνει όταν οι ψυχοπαθείς σνιφάρουν

Τι συμβαίνει όταν οι ψυχοπαθείς σνιφάρουν

20 Ιουνίου 2024   korakasnews

Όπως έχει πλέον διαπιστωθεί από αρκετούς ερευνητές, φαίνεται ότι οι πολιτικοί ηγέτες αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από ψυχοπαθείς.

Τι γίνεται όταν οι ψυχοπαθείς σνιφάρουν;

Για όσους αναρωτιούνται πώς μια σατανική ατζέντα προωθείται μπροστά στα μάτια μας, εδώ είναι μερικές πιθανές απαντήσεις.

Η σατανική σέκτα διασφαλίζει πάντα ποιους επιλέγει σαν τύπο υποψηφίου μέσω των ιδρυμάτων τους, όπως το WEF και τα συνέδρια Bilderberg.

Γιατί για να φέρουν εις πέρας την ατζέντα που θέλουν, χρειάζονται πιόνια που δεν έχουν συνείδηση.

Τη στιγμή που ένας υπεύθυνος εφαρμογής του WEF έχει συνείδηση, τα πράγματα πάνε στραβά. Γιατί το βράδυ που έχει ησυχία και έχουν ξαπλώσει στον καναπέ ή στο κρεβατάκι τους, οι εικόνες στο μυαλό τους αναδύονται χωρίς να μπορούν να τις ελέγξουν. Τότε μπορεί απλώς να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά κάνουν και πιθανώς να σταματήσουν αμέσως τις ενέργειες και την ατζέντα του Κλάους. Αν δηλαδή δεν πιαστούν στα πράσα και δεν έχουν πού να πάνε λόγω ενδεχόμενου εκβιασμού. Ή και δολοφονίας-αυτοκτονίας και έχουμε δει πολλά σαν εραευνητές τα τελευταία χρόνια.

Από ένα προηγούμενο άρθρο που δείχνει ότι οι περισσότεροι από τους ηγέτες είναι ψυχοπαθείς:

Οι απόψεις για τα στοιχεία μπορεί να διαφέρουν κάπως, αλλά εκτιμάται ότι μεταξύ 2% και 5% της ανθρωπότητας πάσχει από κάποιο βαθμό αυτού που ονομάζεται ψυχοπάθεια. Οι εκδηλώσεις του μπορεί να ποικίλλουν από ακραίες έως εξαιρετικά λεπτές περιπτώσεις. Είναι σαφές ότι, μέσω της συμπεριφοράς τους, οι ψυχοπαθείς μπορούν να προκαλέσουν όλεθρο στις ζωές των άλλων. Αλλά πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η ζημιά όταν οι ψυχοπαθείς είναι αυτοί που ελέγχουν, την εξουσία πάνω στους λαούς; Δεν θα ήταν χρήσιμο αν όλοι είχαν κάποιες γνώσεις για την ψυχοπάθεια, τι είναι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά της; Δεν θα βοηθούσε αυτό από μόνο του να αποτρέψει αυτούς τους τύπους ανθρώπων από το να ανέβουν σε θέσεις μεγάλης ισχύος;

Δεν μπορούμε ποτέ να προσδιορίσουμε με βεβαιότητα ποιοι πολιτικοί ή ηγέτες είναι ή δεν είναι ψυχοπαθείς, αλλά αναρωτηθείτε γιατί βλέπετε παντού βία, πολέμους και όλεθρο επάνω στους αμάχους; Οι οργανισμοί για τα δικαιώματα σιωπούν, οι οργανισμοί για την κλιματική αλλαγή δεν ασκούν πίεση στην πολεμοχαρή επιχείρηση στην Λουγκρανία και Παλαιστίνη και φυσικά όλα τα όπλα που διαλύονται καταστρέφοντας τα πάντα, ανθρώπους, την τροφή τους και γενικά το περιβάλλον. Τόσο μεγάλη είναι η υποκρισία τους.

Το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε είναι η συμπεριφορά των πολιτικών και σημειώστε ότι πολλοί από αυτούς εμφανίζουν ανησυχητικά χαρακτηριστικά.

Αν οι περισσότεροι από τους ηγέτες είναι ψυχοπαθείς ή τουλάχιστον εμφανίζουν χαρακτηριστικά και επιπλέον χρησιμοποιούν κοκα, τι μπορείτε να περιμένετε;

Όπως η Jacinda Ardern, πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας.



πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/06/ti-symvainei-otan-oi-psychopatheis-snifaroyn.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Άστα τα μαλλάκια σου - ΟΝΕ Δήμου Πατρέων









ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Calgary on the verge of collapse as mayor threatens to turn off the taps







BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.