Οι απόλυτοι σαδιστές έρχονται…

Οι απόλυτοι σαδιστές έρχονται…


korakasnews

Και ανεβάζουν το επίπεδο βίας αφανίζοντας πολίτες, οικογένειες και λαούς. Πριν ξεκινήσουν όλα τα κακά, ο Έλληνας βίωσε τον όλεθρο και την απαξίωση από το 2010 με αγνώριστη οικονομική βία και αφαίμαξη της περιούσιας του.

Τι είδαμε και τι έρχεται ώστε να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι:

Α)Αόρατος-19 και παρανοικές καραντίνες
Β)Υποχρεωτικές ΦΟΛΕΣ-19 με ενέσεις που ποτέ δεν θα ήσουν ανοσοποιημένος αν δεν έκανες την επόμενη, έπρεπε να τις φας μπόσικες για να είναι σίγουροι ότι θα σε πιάσουν.
Γ)Μαζική Συγκομιδή εμφολιασμένων που δεν μπορεί να καταγραφεί από τον εγκέφαλο των εμφολιασμένων με κανένα τρόπο!
Δ)Τα Παγκόσμια βεγγαλικά και η Παγκόσμια Συγκομιδή μέχρι και τους τελευταίους που θα είναι μόνιμα πεινασμένοι και άρρωστοι.

Όλα εξελίσσονται σε αναβαθμισμένο σενάριο αγνώριστης βίας και ολέθρου εναντίον της ανθρωπότητας.
Ποτέ πριν στην ιστορία μας, έτσι όπως την εκπαιδευτήκαμε δεν είδαμε παρόμοια βία και μίσος από την μία και από την άλλη ατομικά δικαιώματα στα χαρτιά με επαναλαμβανόμενη σάλτσα δημοκρατικών θεσμών που προστατεύουν τον πολίτη.
Ποτέ πριν δεν είδαμε τόσο μεγαλη ανοησία των λαών, ιδίως των σπουδαγμένων από το ίδιο το σύστημα ανθρωποφαγείας, την στιγμή που η πληροφορία είναι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια.
Ποτέ πριν δεν είδαμε την επιστήμη και τους εκπροσώπους της να δηλώνουν τόσα ψέματα και τόση απατεωνιά!!!

Μπορούμε να γράψουμε και άλλα όμως δεν έχει πλέον τόση σημασία επειδή η ανθρωπότητα έδειξε εδώ και 4 χρόνια πόσο νοητικά ανάπηρη είναι, πόσο ακατάλληλη για το μέλλον του ανθρώπου και πόσο αηδιαστικά βίαιη βάσει μιας νομοθεσίας συναισθηματικά ανάπηρων εξουσιαστών.


Στο σύντομο αυτό άρθρο θέλουμε να τονίσουμε την επόμεση κίνηση των βαριά άρρωστων εναντίον μας που δεν πρόκειται να μειωθεί με κανέναν τρόπο. Οι σαδιστές που πηγαν οι βλαμμένοι να ψηφίσουν έχουν πολλά σχέδια, γι αυτό θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πήγαν να στηρίξουν με την ψήφο τους. Οι βαριά άρρωστες εξουσίες του πλανήτη έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο από το 2020 με εκατοντάδες τρόπους σαδιστικού μίσους και επειδή η μάζα δεν λέει να κατ αλάβει, υπογράφει την καταδίκη της.

Οι σαδιστές έχουν άμεση γνώση για το πότε θα ξυπνήσουν κάποτε οι εμφολιασμένοι…και τότε…ξεκινάνε τα βαρελότα όπου θα σφαγιάσουν όσους δεν έμειναν κόκκαλο απο τα υποχρεωτικά οφέλη του ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ θανάτου, ίσως, μετά από ένα sms στο κινητό τους. Μην το θεωρείτε συνωμοσία, σας εχουμε δείξει πολλά βίντεο με τον ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο με στο χέρι το κινητό και το φαινόμενο σβούρας.
Εκτός αυτών των δεινών, να μην αναφερθουμε στις επιθέσεις απο 5G σε συγκεκριμένους ανθρώπινους στόχους σε σταθμούς ή σε δημόσιους χώρους ή ίσως στον δρόμο για την καφετέρια.

Όσο για τα αυτοσυναρμολογούμενα τσιπ που μετατρέπουν τον “ξενοδόχο” σε ρούτερ, καλό θα είναι να μην μπαίνετε μαζί τους σε αμάξια, λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα. Δεν γνωρίζετε σε τι ακριβώς όντα μπορούν να μετατραπούν ανάλογα με τα κύματα και τα σήματα που δέχονται.

Εαν οι σαδιστές θεωρήσουν ότι κάποιοι από τους εμφολιασμένους ξεφεύγουν από το πρόγραμμα επειδή έχουν δεχθεί πολλά φωτόνια από την ΠΗΓΗ των ΠΑΝΤΩΝ, μπορεί να δούμε πολύ σύντομα τα Παγκόσμια βεγγαλικά.

Ότι και να συμβεί, δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε φόβο, ο φόβος είναι το όπλο του σαδιστή ώστε να σας κανιβαλίζει με εκατοντάδες τρόπους.

πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/06/oi-apolytoi-sadistes-erchontai.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Liberals FIRE Federal Employee Who EXPOSED Their CORRUPTION! Free Speech is Under Attack


Catholic school board rejects flying Pride flag... only to fly one anyway!







BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.