Δολοφονήθηκαν 37 υποψήφιοι στο Μεξικό για να βγει η νέα πρόεδρος – που δηλώνει: φεμινίστρια, Woke, Εβραία, ακτιβίστρια του κλίματος και κομμουνίστρια – «Πίστη στην επιστήμη», είναι το μόττο της!

Δολοφονήθηκαν 37 υποψήφιοι στο Μεξικό για να βγει η νέα πρόεδρος – που δηλώνει: φεμινίστρια, Woke, Εβραία, ακτιβίστρια του κλίματος και κομμουνίστρια – «Πίστη στην επιστήμη», είναι το μόττο της!

 Οι εκλογές στο Μεξικό θεωρούνται απο τις πλέον αιματηρότερες στη σύγχρονη ιστορία του, αφού κι ο τελευταίος υποψήφιος που διεκδικούσε τοπικό αξίωμα δολοφονήθηκε την Παρασκευή σε πολιτική συγκέντρωση, ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων που δολοφονήθηκαν σε 37.

Ο Χόρχε Ουέρτα Καμπρέρα, υποψήφιος που διεκδικούσε μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο στην πόλη Ιζουκάρ ντε Ματαμόρος, δολοφονήθηκε κι αυτός κατά την επίθεση, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Mε ποσοστό που πλησιάζει το 60%, η Claudia Sheinbaum εξελέγη η πρώτη πρόεδρος του Μεξικού, κατατροπώνοντας τους δύο βασικούς αντιπάλους της και ξεπερνώντας τα ήδη υψηλά ποσοστά εκλογής του απερχόμενου προέδρου Andrés Manuel López Obrador.

Όπως μας λέει το CNN: “Η Claudia Sheinbaum είναι γνωστή για την πολιτική που εφάρμοσε στην πανδημία Covid-19, η Sheinbaum έκανε τη διαφορά, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τόσο στο Μεξικό,όσο και σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής είχαν κυριαρχήσει οι ακροδεξιοί λαϊκιστές που σχεδόν απαγόρευαν στον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρήσει μέτρα προστασίας ενάντια στον ιό.

«Πίστη στην επιστήμη», είναι το μόττο της Sheinbaum, που προέρχεται από οικογένεια θετικών επιστημόνων και βασίζει τα σχέδια και τη δράση της στη μελέτη των δεδομένων.

Η νέα πρόεδρος αυτοπροσδιορίζεται ως φεμινίστρια, πιστεύει στην ισότητα των φύλων, υποστηρίζει το δικαίωμα στην άμβλωση – κάτι πολύ σημαντικό σε μία συντηρητική χώρα που μόλις πριν ένα χρόνο νομιμοποίησε την άμβλωση ως τις 12 εβδομάδες κύησης – και προωθεί τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, σύμφωνα πάντα με το CNN.

Τέλος, είναι η πρώτη Εβραία πολιτικός που γίνεται πρόεδρος στη χώρα και δηλωμένη κομμουνίστρια.

Τώρα για το γεγονός πως εξοντώθηκαν οι αντιπάλοι της… τα ΜΜΕ θεωρούν πως είναι κάτι φυσιολογικό, γιατί στο Μεξικό κάνουν κουμάντο τα καρτέλ ναρκωτικών και οι συμμορίες.

Τα καρτέλ των ναρκωτικών και άλλες συμμορίες επιδιώκουν την «επιβολή υποψηφίων», εξηγούσε πρόσφατα στο Γαλλικό Πρακτορείο εισαγγελέας ειδικευμένος σε ποινικές υποθέσεις συνδεόμενες με τις εκλογικές διαδικασίες στην πολιτεία Μιτσοακάν (δυτικά), ο Βίκτορ Σεράτο.

Ο τρόπος δράσης είναι λίγο ως πολύ ο ίδιος: «οι εγκληματίες διαλέγουν υποψήφιο» και κάνουν γνωστό σε άλλους πως «δεν έχουν το δικαίωμα» να συμμετάσχουν, απειλώντας ότι θα τους εκτελέσουν αν παραβούν τις εντολές τους.

Α, μη ξεχάσουμε και την αποκάλυψη του CBS πως μερικές χιλιαδες απο αυτούς θα δεχτούμε στη χώρα μας, μετά απο συμφωνία του Μητσοτάκη για να ελαφρύνουμε τις αντιδράσεις στα σύνορα των ΗΠΑ: Πως η κυβέρνηση της ΝΔ, δέχεται στα κρυφά χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς από χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μετανάστευση!

πηγή:

https://anazitiseis.gr/dolofonithikan-37-ypopsifioi-sto-mexiko-gia-na-vgei-i-nea-proedros-pou-dilonei-feministria-woke-evraia-aktivistria-tou-klimatos-kai-kommounistria-pisti-stin-epistimi-einai-to/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.