Η σειρά Χfiles μας είχε δείξει τι θα συμβεί απο το 1991

Η σειρά Χfiles μας είχε δείξει τι θα συμβεί απο το 1991

 

Γενικά μαθαίνουμε πολύ λίγα μετά από τόσα πολλά μηνύματα που μας περνούν στο υποσυνείδητο μας οι μαύρες εξουσίες και τα προγράμματα τους.

Μηνύματα που δείχνουν ότι τα πράγματα που συμβαίνουν δεν είναι αποτέλεσμα τυχαίας σύμπτωσης.

Τα συγκεκριμένα σχέδια για την τελευταία πανδημία ΦΑΡΣΑ-19 ξεκίνησαν κάπου γύρω στο 2009.

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα για όλα αυτά τα μηνύματα της γενετικής μετάλλαξης και αποδεκατισμού της ανθρωπότητας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Τα ζούμε όλα τώρα και δεν μπορούμε ακόμη να το πιστέψουμε, όχι μόνο οι εμφολιασμένοι αλλά και οι ανεμφολίαστοι. Η μεγαλύτερη παγίδα που έριξαν την ανθρωπότητα για να την αποδεκατίσουν σαν τα γίδια.

Ο μεγαλύτερος σχεδιασμός ξεκίνησε πολύ πριν από αυτό, επειδή ο Bill Cooper μιλά επίσης για ιούς και εμβολιασμούς στο βιβλίο του Beyond a Pale Horse από το 1991.

Αλλά ποιος είναι ο τελικός σκοπός των «εμβολιασμών» μπορεί να γίνει σαφές από ένα επεισόδιο των Χfiles από το 1999.




Στόχος είναι η εισαγωγή της νανοτεχνολογίας στους ανθρώπους μέσω «εμβολίων», καθιστώντας δυνατό τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας και, εάν χρειαστεί, τον τερματισμό της ζωής τους.

Κάποιος είδε ένα επεισόδιο του X Files από το 1999 και του έπεσε η μασέλα.

Γνωρίζουμε ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές είναι προγνωστικά προγράμματα, αλλά αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η απάτη του Covid σχεδιάστηκε εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει καμία σχέση με τη θεραπεία ενός ξαφνικού «ιού».

Μας ‘προειδοποίησαν’ με την σειρά X Files. Ο Walter Skinner, ο πράκτορας Mulder και ο ανώτερος της Scully, πεθαίνει. Οι φλέβες του Skinner κλείνουν και η Scully κάνει η ίδια την έρευνα. Ανακαλύπτει μικροσκοπικά σωματίδια άνθρακα που όχι μόνο πολλαπλασιάζονται, αλλά έχουν και ένα έργο.

Δημιουργούν δομές στο αίμα και τελικά χτίζουν τοιχώματα στα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα ο ασθενής να πεθάνει τελικά από απόφραξη ή καρδιακή ανεπάρκεια.




Ο Μώλντερ ανακαλύπτει το πρόγραμμα SR*819 (λήγει στο 19 κατά σύμπτωση!!!)

Τα αιμοφόρα αγγεία του Skinner γίνονται μαύρα


xfiles νανοσωματίδια στο αίμα

Ο πράκτορας Scully βλέπει τα νανοσωματίδια στο αίμα

Ένα δυσάρεστο γεγονός από το επεισόδιο είναι για όλα τα μη εμβολιασμένα άτομα. Εάν ένα άτομο με την «ασθένεια» σας αγγίξει, για παράδειγμα με χειραψία, έχετε επίσης μολυνθεί από τα νανοσωματίδια.

Επιπλέον, κάποιος ανατινάζεται στο επεισόδιο με εντολή από κινητό τηλέφωνο. (σημείωση: το δίκτυο 5G δεν ήταν ακόμα εκεί). Γεγονός που εγείρει το ερώτημα εάν το εμβόλιο Covid προορίζεται να ελέγχει τους ανθρώπους εξ αποστάσεως με 5G ή απλώς να τους σκοτώνει κατά βούληση. Ο Μώλντερ το θέτει ως εξής:

Αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα είναι χρόνια στο μακρινό μέλλον υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/06/i-seira-chfiles-mas-eiche-deixei-ti-tha-symvei-apo-to-1991.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.