Honk Honk Liberal Lunatic is Back plus YOUR Comments

 

 Honk Honk Liberal Lunatic is Back plus YOUR Comments

source: 

   june 2, 2024 The Trudeau liberal government really are so useless at doing the job that the conservative Poilievre government called them out and they don’t have a clue what is going on in their own offices either that or they are making up excuses for not doing their job properly

 

 

 

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

Στίβεν Σίγκαλ: Η Ουκρανία ήταν γνωστή για εμπορία οργάνων, σεξουαλική διακίνηση παιδιών και το ναζισμό της...

 Στίβεν Σίγκαλ: Η Ουκρανία ήταν γνωστή για εμπορία οργάνων, σεξουαλική διακίνηση παιδιών και το ναζισμό της...

 

Ο ηθοποιός που παράτησε το Χόλιγουντ και απο το 2016 είναι πολίτης της Ρωσίας, ο Στίβεν Σίγκαλ, έκανε τον γνωστό (για μας) ισχυρισμό ότι η Ουκρανία ήταν γνωστή για «εμπορία οργάνων, σεξουαλική διακίνηση παιδιών και ναζισμό», πριν απο τον πόλεμο με την Ρωσία....

Σε μια τελετή στην Αίθουσα Yekaterininsky του Κρεμλίνου στη Μόσχα, στον 72χρονο Seagal απονεμήθηκε η τιμή για τη «μεγάλη συμβολή του στην ανάπτυξη της διεθνούς πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας» στο ρόλο του ως απεσταλμένου στις ΗΠΑ. 

«Πριν από την ειδική επιχείρηση, η Ουκρανία ήταν γνωστή για την εμπορία ανθρώπων, τη διακίνηση οργάνων, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη σεξουαλική διακίνηση παιδιών, τα εργαστήρια βιοχημικού πολέμου, και τον ναζισμό. 

«Προσπαθούμε ακόμα να τους κάνουμε αδέρφια μας. Αλλά αυτά τα δηλητήρια μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο εμάς. 

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αντιμετωπίζουμε μια υπαρξιακή απειλή από όλες αυτές τις συνθήκες, αλλά στην πραγματικότητα ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει και πλησιάσει επικίνδυνα στην είσοδο ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πόλεμου. 

«Πολεμάμε το ίδιο τέρας που προσπαθεί να καταβροχθίσει, να κατακτήσει και να ελέγξει τον κόσμο μέσω ψέματος, παραπληροφόρησης και χειραγώγησης». 

Το Τάγμα της Φιλίας απονέμεται επίσημα σε Ρώσους πολίτες για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των χωρών.

null    

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/06/blog-post_81.html.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter
 
 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.