ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ - Tυλιγμένος με την σερβική σημαία συγκλόνισε τον ΟΗΕ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ - Tυλιγμένος με την σερβική σημαία συγκλόνισε τον ΟΗΕ 

source:

65.8K subscribers

May 24, 2024

 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

 

Ύποπτη υπόθεση: Ελέυθερος 27χρονος αλλοδαπός που ξυλοφόρτωσε, μαχαίρωσε και βίασε 33χρονη γυναίκα στην Ομόνοια!

Ύποπτη υπόθεση: Ελέυθερος 27χρονος αλλοδαπός που ξυλοφόρτωσε, μαχαίρωσε και βίασε 33χρονη γυναίκα στην Ομόνοια!

 

Ο 27χρονος που παρουσιάζουν ως Παλαιστίνιο τα ΜΜΕ (κρατάμε μια πισινή καθώς η μάνα μιλάει για Αιγύπτιο) ξυλοφόρτωσε, μαχαίρωσε και βίασε την 33χρονη από την Αλβανία στην Ομόνοια, η ανακρίτρια ωστόσο θεώρησε σωστό να τον αφήσει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, παρότι είναι αγνώστου διαμονής.

Αυτό που όμως προκαλεί οργή είναι πως αιτία, της απόφασης της ανακρίτριας, που σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είναι ότι δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση το θύμα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να λάβουν κατάθεση, καθώς δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, όπως είπαν οι γιατροί.

Στο νοσοκομείο πήγε και η ανακρίτρια για να της πάρει κατάθεση, κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατό, και, παρότι είδε την κακή της κατάσταση, δεν αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου, έως ότου το θύμα θα είναι σε θέση να καταθέσει, αλλά τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή άκουσαν ουρλιαχτά από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο οίκημα, ανέβηκαν στον 1ο όροφο απ’ όπου ακούγονταν τα ουρλιαχτά και εντόπισαν μια πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο από την έξω πλευρά. Την έσπασαν και αντίκρισαν την εικόνα αυτή που τους «πάγωσε».

Ύστερα ξεκίνησαν να αναζητούν τον δράστη, ωστόσο εκείνος ήταν ήδη κρατούμενος στην ασφάλεια της Ομόνοιας, καθώς το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχε συλληφθεί στη συμβολή Ξούθου και Σωκράτους αφού στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι 23 εκατοστών.

Η 33χρονη, αλβανικής καταγωγής, κατήγγειλε τον άνδρα ως τον βασανιστή και βιαστή της και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η μητέρα της από την άλλη πλευρά αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν αλλοδαπό και πριν από μερικούς μήνες, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

«Εγώ αυτόν δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που η κόρη μου είχε πριν μήνες μια γνωριμία. Αυτός πιστεύω την κράταγε με τη βία. Μου έλεγε πως είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο από Αίγυπτο. Τώρα μου λένε για έναν από Παλαιστίνη. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, δεν ξέρω τίποτα» αναφέρει.

Μια αρκετά περίεργη υπόθεση που τα ΜΜΕ αλλα και δυστυχώς τα Social Media δεν ασχολούνται με υποθέσεις που αφορούν αλλοδαπούς κι είναι άγνωστο αν μάθουμε περισσότερα!

 

πηγή:

https://anazitiseis.gr/poly-periergi-ypoyesi-eleytheros-27chronos-allodapos-pou-xylofortose-machairose-kai-viase-33chroni-gynaika-stin-omonoia/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.