Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελάτο Πάτερ Απόστολος Γκατσιας 05/21-2024






ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Ρεμπέτικο σε Ορθόδοξο Ναό στην Αγγλία. Χτυπούν με λύσσα την Εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ).

Ρεμπέτικο σε Ορθόδοξο Ναό στην Αγγλία. Χτυπούν με λύσσα την Εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

 Όπου υποχωρεί η ομολογία και η ευσέβεια, εκεί προχωρεί το ξεχαρβάλωμα και η ασέβεια. Στον Ναό Αγίας Τριάδος, Μπράιτον και Χοουβ (Brighton & Hove) της Αγγλίας έλαβε χώρα ένα μουσικό δρώμενο με τίτλο «Εικόνες της Ελληνικής Μουσικής, Θεοδωράκης, Χατζηδάκης, Ξαρχάκος». Υπεύθυνος του Ναού είναι ο πατήρ Γερμανός, ο οποίος βέβαια δεν μπορεί να ενεργεί με δική του πρωτοβουλία αλλά με την ευλογία του αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτα (Λιούλια). Και όπως βλέπουμε το δρώμενο αυτό δημοσιεύθηκε και από την ιστοσελίδα του Ναού!!

Εκεί εμφανίστηκε ένα συγκρότημα από τον σύλλογο «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» (REBETIKO CARNIVAL), ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στην διευκόλυνση πρόσβασης στην μουσική και στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


πηγή:

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/21/%cf%81%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b1/.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.