COVID19 WAS ONE GIANT FRAUD - MOST DOCTORS HAVE NO IDEA THAT VACCINES DESTROY THE IMMUNE SYSTEM

COVID19 WAS ONE GIANT FRAUD - MOST DOCTORS HAVE NO IDEA THAT VACCINES DESTROY THE IMMUNE SYSTEM



First published on April 23rd, 2024.


video:




- The FLU suddenly disappeared and magically the name Covid19 appeared on the scene. The dumb people believed it and of course wore the masks and got the clot shot over and over again. The media lied as usual and put fear into the dumb ones to make them take the deadly shot.
- Vaccines are destroying your immune system and have never been safe.




BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

Πάει και αυτή η «συνωμοσία»! Ο Τριντό με υπερηφάνεια ανακοινώνει το σύστημα κοινωνικής πίστωσης για τους Καναδούς

Πάει και αυτή η «συνωμοσία»! Ο Τριντό με υπερηφάνεια ανακοινώνει το σύστημα κοινωνικής πίστωσης για τους Καναδούς


Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα υπολογίζουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας για να καθορίσουν πόσο υπεύθυνα χειρίζεστε τα χρήματα. Για παράδειγμα, εάν πληρώνετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως. Αυτό είπε ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν κάνετε αίτηση για δάνειο, όπως υποθήκη για να αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι, εξετάζουν το πιστωτικό σας σκορ. Όσο καλύτερη είναι η πιστωτική σας βαθμολογία, τόσο καλύτερη είναι η υποθήκη που μπορούν να σας προσφέρουν, είπε ο Τριντό. «Τότε έχετε περισσότερες επιλογές όταν αγοράζετε ένα σπίτι, επειδή η τράπεζα πιστεύει ότι θα αποπληρώσετε το δάνειο».

Η έγκαιρη πληρωμή του ενοικίου σας για χρόνια θα βοηθήσει το πιστωτικό σας σκορ. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει υπέρ σας. Και αυτό θα γίνει σύντομα, είπε ο πρωθυπουργός. «Θα αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού».



Ένα ολοκληρωτικό σύστημα παρακολούθησης του Φιντελίτο

Με άλλα λόγια: αν συμπεριφέρεσαι όπως θέλει η κυβέρνηση, παίρνετε μπόνους πόντους. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε διακοπές με αεροπλάνο ή θα έχετε προτεραιότητα για ένα σπίτι.

«Εκεί είναι με το Social Credit Score. Το ολοκληρωτικό σύστημα, που αντιγράφηκε από την Κίνα, για να συνδέσει όλες τις ελευθερίες σας (αγορές, ταξίδια, διαδίκτυο)
«Η καλή συμπεριφορά βγάζει καλούς πόντους, η κακή συμπεριφορά βγάζει αρνητικούς πόντους. Και οι κυβερνήσεις καθορίζουν τους κανόνες του Παιχνιδιού».

«Το WEF του Schwab έχει εκπαιδεύσει νέους παγκόσμιους ηγέτες όπως ο Μακρο, ο Φιντελίτο, ο Μητσοτάκης, ο Ρούτε στην Ολλανδία σε όλο τον κόσμο και στη μισθοδοσία τους».
«Είναι στρατολογημένοι υπάλληλοι, όχι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, έχουν διεισδύσει τώρα στο 75 τοις εκατό από τις 194 κυβερνήσεις παγκοσμίως».

πηγή:  korakasnews

https://korakas-news.gr/2024/04/paei-kai-ayti-i-synomosia-o-trinto-me-yperifaneia-anakoinonei-to-systima-koinonikis-pistosis-gia-toys-kanadoys.html.



BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων τής γης.

Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων τής γης.


Revelation 17 / 1-14


 ΚΑΙ ήρθε ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες, και μίλησε μαζί μου, λέγοντας σε μένα: Έλα, θα σου δείξω την κρίση τής μεγάλης πόρνης, που κάθεται επάνω στα πολλά νερά·
μαζί με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες τής γης, και μέθυσαν αυτοί που κατοικούν στη γη από το κρασί τής πορνείας της.
Και με έφερε, σε πνευματική έκσταση, στην έρημο· και είδα μια γυναίκα να κάθεται επάνω σε ένα κόκκινο θηρίο, που ήταν γεμάτο από ονόματα βλασφημίας, και το οποίο είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα.
Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι, που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες τής πορνείας της·
κι επάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα όνομα: Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων τής γης.
Και είδα τη γυναίκα που μεθούσε από το αίμα των αγίων, και από το αίμα των μαρτύρων τού Ιησού. Και βλέποντάς την, θαύμασα με μεγάλον θαυμασμό.
Και ο άγγελος μου είπε: Γιατί θαύμασες; Εγώ θα σου πω το μυστήριο της γυναίκας, και του θηρίου που τη βαστάζει, το οποίο έχει τα επτά κεφάλια και τα δέκα κέρατα.
Το θηρίο που είδες, ήταν, και δεν είναι, και πρόκειται να ανέβει από την άβυσσο και να πάει σε απώλεια· και θα θαυμάσουν αυτοί που κατοικούν επάνω στη γη, των οποίων τα ονόματα δεν είναι γραμμένα στο βιβλίο τής ζωής από τη δημιουργία του κόσμου, βλέποντας το θηρίο που ήταν, και δεν είναι, αν και είναι.
Εδώ είναι ο νους που έχει σοφία. Τα επτά κεφάλια είναι επτά βουνά, όπου επάνω τους κάθεται η γυναίκα.
10 Και είναι επτά βασιλιάδες· οι πέντε έπεσαν, και ο ένας είναι, ο άλλος δεν ήρθε ακόμα, και όταν έρθει, πρέπει να μείνει για λίγο.
11 Και το θηρίο που ήταν, και δεν είναι, κι αυτός είναι ο όγδοος, και είναι από τους επτά, και πηγαίνει σε απώλεια.
12 Και τα δέκα κέρατα, που είδες, είναι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι ακόμα δεν πήραν βασιλεία, αλλά παίρνουν εξουσία, για μία ώρα, σαν βασιλιάδες μαζί με το θηρίο.
13 Αυτοί έχουν μία γνώμη, και θα παραδώσουν στο θηρίο τη δύναμη και τη δική τους εξουσία.
14 Αυτοί θα πολεμήσουν με το Αρνίο, και το Αρνίο θα τους νικήσει, επειδή είναι Κύριος κυρίων και Βασιλιάς βασιλιάδων· και όσοι είναι μαζί του, είναι κλητοί και εκλεκτοί και πιστοί.

Top |  | Next Chapter  |  | Index 
Image by 

Bible Hub






BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.