Πόση ζωή έχει η Καίτη; Ξεκίνησε η μετακόμιση για Λούναρ;

Πόση ζωή έχει η Καίτη; Ξεκίνησε η μετακόμιση για Λούναρ;


 


Βλέπουμε ότι ακόμη και η εναλλακτική πληροφορία βάζει γελάκια σηκώνοντας την εικόνα μήνυμα στο ΠΕΔΙΟ! Γελάνε και διασκεδάζουν με την εικόνα της Καίτης στην Λούναρ.

Η ερώτηση όμως δεν παύει να είναι; Τυχαία η μετακόμιση της Καίτης οικογενειακώς στην Λούναρ; Μετακόμισε ή μετακομίζουν οικογενειακώς φτάνοντας στο φινίτο λα μούζικα; Ο Κάρολος αρρώστησε μέσα στον πρώτο χρόνο της βασιλείας του, και αυτό το γεγονός είναι τυχαίο; Μήπως η μετακόμιση έχει πιο πολλά βασιλικά ονόματα στην λίστα;

Στις εποχές που ζούμε δεν είναι πλέον τίποτα τυχαίο κι όπως είδαμε και με την κοκκινοσκουφίτσα στο χθεσινό άρθρο. Οι μαϊμούδες είναι πολλές και μεταλλάσονται ανάλογα με την ραδιουργία και την δόνηση στο πεδίο. Σε τέτοιες εποχές της παγκόσμιας ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ με τις ψυχές να φεύγουν ξαφνικά και αιφνίδια δεν είναι τυχαία η μετακόμιση της Καίτης και ας είναι όλα ένα κοπυ πέιστ.

Μπορεί να είναι αστεία η εικόνα, μπορεί για άλλους να είναι γελοία η εικόνα της Καίτης με τα παιδάκια να ποζάρουν στην Λούναρ, μπορεί όμως η εικόνα να προγραμματίζει το μελλοντικό σενάριο εκτός και αν…εκτός και αν… η Καίτη μπορεί να μην έχει πολύ ζωή μέσα της. Ή να έχει μαζέψει τα μπογαλάκια της.
Ίσως, ο λόγος θα μπορούσε να είναι η εκτέλεση της ΤΩΡΑ που ΟΛΑ έφτασαν στο ΤΕΛΟΣ, τώρα που ήρθε η σειρά να τους μαζέψει ο άφιλος για όλες τις υπηρεσίες τους!


Σας έχουμε εξηγήσει ότι ΟΛΑ είναι ανάποδα στην σημερινή φάρσα που ζούμε, μέχρι την στιγμή που ανοίξει ο νους και αρχίζει να καταγράφει την τεράστια αναποδιά σε όλα όσα μας έχουν εκπαιδεύσει οι αόρατοι και το τεράστιο έγκλημα των υπαλλήλων τους.

Τα πάντα είναι συν-είδηση, αν την λάβεις είσαι πολύ τυχερός αν όχι, κρίμα, έφτασε ο καιρός που όλα τρέχουν η είδηση είναι τώρα, ένωσε την εικόνα.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ:

Πόση ζωή έχει ακόμη η Καίτη;

Μελ Γκίμπσον: θυσίες μελών της ελίτ για να ανοίξει ο δρόμος του Αντίχριστου

Το φιδάκι ο Διαμαντής μπήκε στα σκέλια της Καίτης


πηγή:







ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.