Μια χώρα που δεν τιμωρεί τους δολοφόνους ελληνοπούλων, είναι ανθελληνική και ελληνοκτόνος

Μια χώρα που δεν τιμωρεί τους δολοφόνους ελληνοπούλων, είναι ανθελληνική και ελληνοκτόνος

 

Μια χώρα που δεν τιμωρεί τους δολοφόνους των ελληνοπούλων, σε όλες τις μορφές των σημερινών δολοφονιών, και όχι αποκλειστικά σε θυσίες στα τρένα ή στο οργανωμένο ανύπαρκτο κοινωνικό και επαγγελματικό μέλλον των ελληνοπούλων, είναι μια ανθελληνική και ελληνοκτόνος χώρα!

Βλέπετε τα “γνωστά κομματόσκυλα” ράβουν και δένουν, προσλαμβάνουν τα δικά τους παιδιά και αδικούν άλλους που δεν είναι δικά τους παιδιά ή ξαδέλφια τους, τα κομματόσκυλα είναι το μέτρο και σταθμό της νεοελληνικής κουλτούρας. Μιας κουλτούρας που διαιωνίζεται στις τελευταίες δεκαετίες με τα σημερινά αποτελέσματα.

Ελληναρά, άκουσε ή διάβασε τα λόγια μας, την κατάσταση που ζεις την έχεις χτίσει εσύ ο ίδιος. Την διατηρείς με χίλιους τρόπους εφόσον δεν σε ενδιαφέρει αν θα αλλάξει ο κανιβαλισμός σου. Σε κανιβάλιζαν εδώ και δεκαετίες μετά την απελευθέρωση σου οι δυτικές φίλες δυνάμεις με τον ΕΑΜ που τον πλήρωναν χρυσές λίρες να δολοφονεί τους δεξιούς. Μετά οι δεξιοί τιμώρησαν τους αριστερούς κατσαπλιάδες στην Γιάρο και Μακρόνησο και καλά τους έκαναν γιατί ήταν φίδια. Τα φίδια όμως μεταλλάχθηκαν και από αριστερά έγιναν δεξιά ή αριστεροδεξιά με παραλαγή του δεξιοαριστερού που ιδρώνει μόνο για την καρέκλα στο δημόσιο. Ελληναρά, ζεις στην χώρα του βολεμένου μιας καρέκλας παρασιτισμού και καταπίεσης της ατομικής δημιουργίας και ονείρων, ζεις στην χώρα του διαχρονικού κομματόσκυλου και της γρήγορης αρπαχτής. Σαν μοναδικό ατομικό ή συλλογικό στόχο. Μέχρι εκεί φτάνει η νοητική σου εκπαίδευση.

Ελληναρά, πεθαίνεις και η χώρα που στήριξες με τον αχαλίνωτο κομματικό διαχωρισμό, δολοφονεί τα παιδιά σου. Βασικά ελληναρά, είσαι ο ίδιος που δολοφονεί τα παιδιά σου με τις φρικαλέες πολιτικές φιγούρες που ακόμη στηρίζεις. Όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια που στηρίζεις ελληναρά, έχουν φροντίσει να περάσουν στο αφορολόγητο ΚΙΣ (κεντρικό ισραηλιτικό συνοθύλευμα) δεκάδες ακίνητα. Ελληναρά είσαι σάπιος και ιδίως, πολύ άχρηστος. Πεθαίνεις ο ίδιος συστηματικά διότι έγινες παλιάνθρωπος. Όλοι οι οργανισμοί και όλα τα υπουργεία σου, έχουν ξεπουληθεί σε ξένες χώρες και τράπεζες ή ανήκουν σε ανθέλληνες που μιλάνε την ελληνική γλώσσα, αλλά δεν τους ενώνει τίποτε με την ιστορία των προγόνων τους.

Ελληναρά, πριν δολοφονήσεις στο τρένο τα παιδιά και πιο πριν τους κατοίκους στο Μάτι, είχες δολοφονήσει την Μακεδονία, τα Ίμια, το Αιγαίο, την Θράκη. Είσαι ελληνοκτόνος και μισείς τον ελληνισμό στην ιδεολογία σου, στις πράξεις και τα κατορθώματα σου. Ότι είναι ελληνικό το έχεις ξεπουλήσει, τα τρένα που δολοφόνησαν τα παιδιά σου ήταν ξεπουλημένα στους Ιταλούς, πλήρωσες κάποιους να στήσουν το ολοκαύτωμα στα Τέμπη σαν οδηγίες και εντολές.

Ελληναρά, πεθαίνεις από τις ενέσεις που σου έχωσαν οι όβριοι Χαζάροι, Μπουρλάς-Μητσοτάκης, πεθαίνεις μαζικά από τα δηλητήρια τους, μόνο που δεν γνωρίζεις πότε θα σκάσει η καρδιά σου ή το κεφάλι σου;

Ελληναρά, ήρθε η ώρα να αλλάξεις και να κάψεις ότι δεν έχει βάσει στον ελληνισμό, το φιλότιμο και την ανθρωπιά. Αλλιώς θα αφανιστείς σαν ο πιο άχρηστος ελληνόφωνος που πέρασε από την ιστορία της πιο ιερής χώρας στον πλανήτη.

Πρώτη κίνηση σου είναι η τιμωρία των υπεύθυνων.


πηγή: 

https://korakas-news.gr/2024/03/mia-chora-poy-den-timorei-toys-dolofonoys-ellinopoylon-einai-anthelliniki-kai-ellinoktonos.html.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Protesters march against planned Pride event in Serbia Aug 28, 2022







BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧlΛlΑΔΕΣ ΣΕΡΒΟl, εδωσαν λυση στα αιτnματα των φ@υστnδων...Βίντεο

 

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧlΛlΑΔΕΣ ΣΕΡΒΟl, εδωσαν λυση στα αιτnματα των φ@υστnδων...Βίντεο


Ξυπνατε ρε...

Εδω απεκτησαν περισσοτερα δικαιωματα απο τους φυσιολογικους...

Εκει τρεχουν ακομη και ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν...

Δειτε ρε στο βιντεο τι εγινε εκει...

Και ενα εχω να πω...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΡΒΟΙ ! ! !



πηγή: 
https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/03/ll-l-n-n.html.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.