Trudeau says Smith’s gender identity policies the most harmful in Canada









BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

Γιατί δεν υπήρξε ποτέ πανδημία Covid αλλα Ιατροκτονία – Όλα τα στοιχεία μαζεμένα!

Γιατί δεν υπήρξε ποτέ πανδημία Covid αλλα Ιατροκτονία – Όλα τα στοιχεία μαζεμένα!


Οι θάνατοι κατά το «Πρώτο Κύμα» της Ψευδοπανδημίας προκλήθηκαν από την Ιατροκτονία. από τον Simon Lee, Science Officer, Anew UK.

Iatrocide – λέγεται η πράξη της θανάτωσης ενός ασθενούς με ιατρική θεραπεία. iatro- +‎ -cide , από τα ελληνικά Ιατρός (θεραπευτής) + λατινικά -cide (θανάτωση).

Τα στοιχεία δείχνουν πως ΔΕΝ υπήρχε πανδημία!

Είναι απίστευτο, παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος βίωσε πρόσφατα μια θανατηφόρα πανδημία του κορωνοϊού που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους. Υπάρχουν όμως πολλές ισχυρές ενδείξεις ότι στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για πραγματική πανδημία αλλά για ψευδοπανδημία.

Ολόκληρη η αφήγηση της πανδημίας του Covid βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: ότι στην πραγματικότητα εντοπίστηκε ένας νέος παθογόνος ιός και ότι μια δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) θα μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια τον υποτιθέμενο ιό. Εάν κάποιος από αυτούς τους πυλώνες δεν είναι σωστός, ολόκληρη η αφήγηση του Covid καταρρέει. Και η αλήθεια είναι ότι κανένα από τα δύο δεν είναι αλήθεια.

Κανένας ιός δεν απομονώθηκε και ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με την επιστημονική μέθοδο και το τεστ PCR αποδείχθηκε συνολικά ότι ήταν μια άχρηστη γεννήτρια μη ειδικών, ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα μας λένε επίσης ότι δεν υπήρξε πανδημία.

Στις 11 Μαρτίου 2020, κηρύχθηκε η «πανδημία» του κορωνοϊού, η οποία οδήγησε αρχικά σε αυξήσεις της θνησιμότητας από κάθε αιτία, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες στον δυτικό κόσμο. Αυτός ο συγχρονισμός είναι ασύμβατος με την έννοια της εξάπλωσης μιάς μεταδοτικής ιογενούς αναπνευστικής νόσου.

Αμέσως αφότου ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία και έδωσε εντολή στα νοσοκομεία να είναι έτοιμα, το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε δραματικά σε ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στις επαρχίες του Καναδά. Αυτές οι κορυφές είναι άνευ προηγουμένου ως προς την κλίμακα τους και το γεγονός ότι λαμβάνουν χώρα εκτός της συνηθισμένης εποχής της «γρίπης». Εμφανίζονται ταυτόχρονα σε γεωγραφικές περιοχές που χωρίζονται από χιλιάδες μίλια, και όχι απαραίτητα σε γειτονικές χώρες ή επαρχίες.

Οι συγκρίσεις της υπερβολικής θνησιμότητας μεταξύ των χωρών έχουν διαψεύσει ενεργά την υπόθεση της πανδημία. Ο αόρατος «ιός» δεν μπορεί να στοχεύει συγκεκριμένα τους φτωχούς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή να σέβεται τα σύνορα κάποιων χωρών. Επίσης, δεν μπορεί να περιμένει οι κυβερνήσεις να επιβάλουν αλλαγές στο στο πρωτόκολλο περίθαλψης σε ευάλωτες ομάδες προτού τις σκοτώσει. Κανείς δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να αλλάξει ξαφνικά ολόκληρη την μέχρι τότε ιατρική βιβλιογραφία για έναν άγνωστο ιό.

Πώς θα μπορούσε τότε ένας ιός να εξαπλωθεί χωρίς να επηρεάσει αισθητά τα ποσοστά θνησιμότητας και να μετατραπεί ξαφνικά στον χειρότερο δολοφόνο μετά την εντολή του ΠΟΥ; 

Η γεωγραφική και χρονική κίνηση των αριθμών της θνησιμότητας δεν συνάδει με αυτό που θα περίμενε κανείς από μια μεταδοτική ασθένεια. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική θνησιμότητα στο «πρώτο κύμα» οφειλόταν στην εφαρμογή μέτρων ετοιμότητας για μια θανατηφόρο πανδημία σε όλες τις χώρες και τις περιοχές του κόσμου.

περισσότερα:

https://anazitiseis.gr/giati-den-ypirxe-pote-pandimia-covid-alla-iatroktonia-ola-ta-stoicheia-mazemena.

https://anazitiseis.gr/tag/covid-19/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.