Ένα υγειονομικό σύστημα αφανισμού των Ελλήνων, σβήνει

 

Ένα υγειονομικό σύστημα αφανισμού των Ελλήνων, σβήνει


Το Μάρτιο του 2020, βγήκε στις οθόνες προγραμματισμού ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΥ, το σάπιο εγκληματικό υγειονομικό σύστημα αφανισμού των Ελλήνων, μεταμφιεσμένο σε γουρλομάτη και έδειξε τις διαθέσεις του.
Τότε, λίγοι γνώριζαν τα αποτελέσματα της κρατικής ΒΙΑΣ και τι θα συνέβαινε με τους μαζικούς θανάτους από το 2021 όταν τους έχωσαν τις ενέσεις με ΒΙΑ στους ώμους.
Τότε, βγήκαν πολλά καθάρματα και τσάτσοι του σάπιου συστήματος αφανισμού των Ελλήνων στις ΤιΒι και έδωσαν το παράδειγμα τρυπώντας με ορό τους ώμους τους.
Τότε, ξανά εμείς τους διαβεβαιώσαμε ότι δεν έπρεπε να ακούσουν τους εγκληματίες του κρατικού μηχανισμού αφανισμού των Ελλήνων γιατί θα τους δολοφονήσουν μαζικά με την χαζάρικη χημεία που έχει δολοφονήσει όλα τα πειραματάζωα στα εργαστήρια ΤΡΟΜΟΥ και ανακύκλωσεις ενέργειας.
Τότε, μας χλεύασαν ξανά, και τώρα 4 χρονιά μετά το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ανθρωπότητας σας ειδοποιούμε ξανά, ότι επειδή δεν μαθαίνετε το συμπαντικό μάθημα, θα σας ξανα χώσουν την χλαπάτσα σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δράκος πεινάει και χρειάζετια ενέργεια τώρα που θα πάει να βρει αυτό που του αρμόζει σύμφωνα με τους κανόνες τους Σύμπαντος!


Δεν θέλει να πει κανείς την αλήθεια στους εμφολιασμένους γι αυτό που τους περιμένει, δηλαδή το σκάσιμο της καρδιάς τους ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ είναι θέμα ημερών, εβδομάδων, μηνών, ετών, το πολύ ακόμη 7 χρόνια.

Οι σάπιοι ειδικοί υγείας δεν τολμάνε να μιλήσουν, γιατί πλούτισαν απο τις δολοφονικές ενέσεις και τέστ με τα καδρόνια στις μύτες (50-60 χιλιάρικα έγαζαν οι ιατροί το μήνα με τις ενέσεις και τα τέστ), οι σάπιοι δικαστές κάνουν τους μουγγούς εφόσον τα παίρνουν για να μην δικάζουν, οι εισαγγελείς κάνουν τους τυφλούς, οι νεκροθάφτες κρύβουν τις σάρκες βαθιά σκεπάζοντας την μπόχα, αλλά κονομάνε τα χιλιάρικα θανάτου, οι ασφαλιστές βλέπουν τους αριθμούς των θυμάτων και χαίρονται, και το Υπουργείο Υποχρεωτικής Υγείας κρύβετε, εφόσον είναι ο νούμερο ένα ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Τα κομμούνια είναι πολλά, δεξιά κεντρώα και αριστερά, όμως όλοι τους είναι Σταλινικοί φασίστες και δολοφόνοι εκ γεννητής. Είναι σαδιστές και επικίνδυνοι σαλτιμπάγκοι που αρπάζουν τα 20 χιλιάρικα για δολοφονίσουν τους κοιμησμένους…

Είναι τόσο σάπιοι και τόσο ύπουλοι που με το μονοπώλιο της βία (της κρατικής κομμουνιστικής βίας ψυχοανωμάλων) και την κάλυψη της με νόμους, δολοφονούν μαζικά τους κοιμησμένους που τους εμπιστεύθηκαν!
Δεν θα μείνει κανείς εμφολιασμένος ζωντανός, είναι θέμα χρόνου να πεθάνουν και ποιος απο τόσους ασυνείδητους θα θυμηθεί τι τους έχωσαν στους ώμους το έτος 2021; Κανείς, επειδή δεν έχουν κανένα ηθικό υπόβαθρο, είναι τενεκέδες χωρίς πάτο.

Όμως, εδώ που φτάσαμε και επειδή όλα θα βγουν στην επιφάνεια, τώρα που ο ήλιος έχει πάρει φωτιά θα καθαρίσει τους στάβλους του Αιγέα, θα κάψει τα διαβολάκια των εξουσιών που δεν γνωρίζουν τι τα περιμένει.

Την εικόνα με τους δυο ήλιους τους είδατε;
πηγη:

https://korakas-news.gr/2024/01/ena-ygeionomiko-systima-afanismoy-ton-ellinon-svinei.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.