The Climate Didn’t Change but Control Did










dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


TENSE: Watch as Ezra Levant pummels Bill Gates Foundation President about Gates & Jeffrey Epstein







dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


WEF συνάντηση για τον Χ μέχρι και την 19/1 ή 119 και ανάποδα 911

WEF συνάντηση για τον Χ μέχρι και την 19/1 ή 119 και ανάποδα 911



Στην θρησκεία των σατανιστών όλα είναι ανάποδα, και το έχουμε αποδείξει χιλιάδες φορές στους αναγνώστες μας. Για τους βλαμμένους, δεν μας ενδιαφέρει τι θα πιστέψουν.

Για αυτό θέλουμε να μαρκάρουμε το εξής:
μην πιστεύετε σε συνωμοσίες και αυτά που λένε οι ψεκασμένοι, οι εξουσίες τώρα 3 χρόνια θέλουν το καλό σας με ή χωρίς Υποχρεωτική Υγεία. Οι προβατίνες πρέπει να ταιστούν και να ξεκουραστούν πριν περάσουν από τον χασάπη.

Ο κύριος Κλάους απο το WEF και οι λεγόμενες παγκόσμιες εξουσίες συγκεντρώνονται για μια 5ήμερη ετήσια συνάντηση στο Νταβός από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου. Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχει εγείρει ορισμένους οφθαλμούς, η «Προετοιμασία για τη νόσο Χ» στις 17 Ιανουαρίου.

Ο COVID έχει αναφερθεί ότι έχει στοιχίσει περίπου 7 εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως, αλλά η «Νόσος Χ», από την άλλη πλευρά, προειδοποιούν, «θα μπορούσε να οδηγήσει σε 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού».

Άρα πόσες ενέσεις θα αναγκαστούν να κάνουν οι κοιμησμένοι και όλοι οι υπόλοιποι σκλάβοι της Υποχρεωτικής Υγείας και ανακύκλωσης με προορισμό την Λούναρ;

Γεμίζει το φεγγαράκι το λαμπρό στις 25 Ιανουαρίου, απο τις 15-19 οι παγκόσμιοι εκτελεστές της κοιμησμένης μάζας κλείνουν τα σχέδια τους για τον τελικό αποδεκατισμό του κοπαδιού…και ουδείς έχει αντιληφθεί τι περιμένει τους βλαμμένους.
Άλλωστε δεν θα ήταν βλαμμένοι και θα είχαν βγει στους δρόμους για όλα όσα τους χτύπησαν στους ώμους.

Κουράγιο, ο ηλίθιος είναι αήττητος!


πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/01/wef-synantisi-gia-ton-ch-mechri-kai-tin-19-1-i-119-kai-anapoda-911.html.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.