September 16, 2024

Έκτακτη είδηση: Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ στο γήπεδο στο West Palm Beach της Φλόριντα!

Έκτακτη είδηση: Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ στο γήπεδο στο West Palm Beach της Φλόριντα!

Πυροβολισμοί έπεσαν στο γήπεδο γκολφ του Trump στο West Palm Beach της Φλόριντα την ώρα που ο Τραμπ βρισκόταν στο σημείο. Η αστυνομία βρήκε ένα AK-47 στους θάμνους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.


 Η επίσημη εκστρατεία του Τραμπ δημοσίευσε μια δήλωση που επιβεβαιώνει ότι ο πρώην πρόεδρος δέχτηκε και δεύτερη επίθεση αλλα είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ένας ύποπτος να έχει συλληφθεί ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ωστόσο οι απόψεις αν πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας ή όχι, είναι διφορούμενες για δευτερη φορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το CNN, συνελήφθη ύποπτος για το παραπάνω περιστατικό, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε ως στόχο του τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα.

Δημοσιογράφος του αμερικανικού μέσου μετέδωσε ότι “οι δυνάμεις της Μυστικής υπηρεσίας εντόπισαν την κατεύθυνση των πυροβολισμών και ανταπέδωσαν τα πυρά στον ένοπλο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή. Μάρτυρες περιέγραψαν τον φερόμενο δράστη και έκαναν λόγο για ένα όχημα, το οποίο φαίνεται πως έχει ήδη εντοπίσει και σταματήσει για έλεγχο η Αστυνομία”.

Σύμφωνα με την NY Post: Δύο άτομα αντάλλαξαν πυρά έξω από το Διεθνές Γήπεδο Γκολφ του Τραμπ στο Δυτικό Παλμ Μπιτς. Τα άτομα αυτά στόχευαν ο ένας τον άλλον και οι πυροβολισμοί δεν στόχευαν τον Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει η εφημερίδα.


Ωστόσο, κάποια κυρίαρχα ΜΜΕ δεν αναγνωρίζουν ούτε την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλτ Τραμπ, πράγμα που σημαίνει πως είναι εντελώς αναξιόπιστα για κάθε είδηση, πόσο μάλλον για την συγκεκριμένη.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη συγκέντρωση χρημάτων λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Τραμπ είπε: “Υπήρξαν πυροβολισμοί στην περιοχή μου, αλλά πριν οι φήμες αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ήθελα να ακούσετε πρώτα αυτό: ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!“.

Τίποτα δεν θα με καθυστερήσει. Δεν θα υποχωρήσω ΠΟΤΕ!“, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

πηγή:

Anazitiseis.gr

https://anazitiseis.gr/ektakti-eidisi-defteri-apopeira-dolofonias-kata-tou-trab-sto-gipedo-sto-west-palm-beach-tis-florinta/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.