September 07, 2024

Influencer εξεπλάγη από τον αριθμό των συναδέλφων που ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ πέφτουν νεκροί σαν μύγες! Του πήρε 3,5 χρόνια!!!

Influencer εξεπλάγη από τον αριθμό των συναδέλφων που ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ πέφτουν νεκροί σαν μύγες! Του πήρε 3,5 χρόνια!!!


 07/09/2024

KORAKAS NEWS

Βρήκαμε το επόμενο άρθρο και βίντεο με κοιμησμένους των κοινωνικών καναλιών μαζικής ύπνωσης και αποχαύνωσης που αντιλήφθηκαν μετά από 3,5 χρόνια ότι πεθαίνουν ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ!!! Το ανεβάζουμε επειδή δείχνει το επίπεδο ύπνωσης και αφύπνισης των προγραμματισμένων σκλάβων, και σαν σύμπερασμα καταλαβαίνετε ότι τους περισσότερους θα τους επεξεργαστούν στην καλύτερη ποιότητα κοπριάς για λάχανα!

Το άρθρο:

«Είναι 2024 και οι influencers εξακολουθούν να πέφτουν σαν μύγες. Τρία χρόνια αργότερα, εξακολουθούμε να βλέπουμε νέους και προηγουμένως υγιείς ανθρώπους από κάθε υπόβαθρο να πεθαίνουν».

Ο γνωστός influencer του YouTube EONutrition δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο εκφράζοντας την έκπληξή του για τον αυξανόμενο αριθμό των συναδέλφων επιρροών που ξαφνικά πεθαίνουν. Τώρα που βρισκόμαστε στο 2024, συνεχίζεται η τραγική τάση των νεαρών, υγιών ατόμων να πεθαίνουν απροσδόκητα. Το ερώτημα που κάνουν πολλοί είναι: γιατί συμβαίνει αυτό;


Το βίντεο αφορούσε τον πρόωρο θάνατο πολλών influencers, συμπεριλαμβανομένου του δημιουργού του δημοφιλούς καναλιού “Pretty Pastel Please”. Σε ηλικία μόλις 30 ετών, υπέκυψε στη λεμφοκυτταρική μυοκαρδίτιδα, μια καρδιακή πάθηση που παλαιότερα θεωρούνταν σπάνια. Αυτό το μοτίβο ξαφνικών θανάτων δεν σταματά εκεί. Μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Farah El Khadi, μια 36χρονη αρχιτέκτονας και γνωστή στα κοινωνικά δύκτια, πέθανε από καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν σε διακοπές. Ομοίως, η viral influencer TikTok Dr. Tatiana Guluate, μόλις 39 ετών, φέρεται να πάσχει από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Η Jessica Petway, μια άλλη influencer, έχασε τη ζωή της μετά από μια γρήγορη μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ο οποίος διαγνώστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο. Έχοντας υπόψη αυτές τις απώλειες, οι θεατές αναρωτιούνται: «Τι προκαλεί αυτά τα ξαφνικά και σοβαρά προβλήματα υγείας σε άτομα που κάποτε ήταν στην ακμή τους;»

Αυτή η ανησυχητική κατάσταση δεν περιορίζεται στις προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φαίνεται ότι οι κρίσεις υγείας, ιδιαίτερα οι καρδιακές παθήσεις, αυξάνονται και στον γενικό πληθυσμό, επηρεάζοντας άτομα ηλικίας μεταξύ 30 και 50 ετών. Ένα επισημασμένο γράφημα στο βίντεο έδειξε μια εκθετική αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου από το 2021, μια τάση που ορισμένοι ειδικοί περιγράφουν ως «turbo καρκίνους».

Οι εικασίες περιβάλλουν αυτά τα γεγονότα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να επιμένουν να αναφέρουν πιθανές αιτίες με φαινομενικά απορριπτικούς λόγους. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης έχουν αποδώσει αυτή την αύξηση των καρδιακών παθήσεων σε παράγοντες όπως η κλιματική αλλαγή, τα πρότυπα ύπνου και οι εσφαλμένες διαγνώσεις. Ωστόσο, οι σκεπτικιστές θεωρούν αυτές τις εξηγήσεις ως ανεπαρκείς και αποσπούν την προσοχή.

Συγκεκριμένα, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ανησυχητική αύξηση των θανάτων από καρδιακές παθήσεις μεταξύ ενηλίκων κάτω των 40 ετών. Ανησυχητικά, η Αγγλία αναφέρει αύξηση των θανάτων από πρώιμες καρδιακές παθήσεις που δεν έχει παρατηρηθεί εδώ και 14 χρόνια. Στην πραγματικότητα, το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μειωθεί σημαντικά, δίνοντας μια ζοφερή εικόνα.

Το βίντεο τελειώνει με ένα αποθαρρυντικό μήνυμα: «Καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε πολλούς θανάτους, είναι σημαντικό οι άνθρωποι που έχουν υποβληθεί σε ορισμένες ιατρικές διαδικασίες να λαμβάνουν προφυλάξεις για να προστατεύσουν την καρδιά και το κυκλοφορικό τους σύστημα». Ενώ παραμένει ανησυχητικό και οι ανησυχίες αυξάνονται, ο επηρεαστής υπόσχεται να συνεχίσει να τεκμηριώνει και να αναφέρει αυτήν την εκτυλισσόμενη κρίση.

Στα μέσα του 2023, έφτιαξα ένα σύντομο βίντεο που παρουσίαζε τους influencers του YouTube που διαγνώστηκαν ξαφνικά με καρκίνο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι από τότε έχουν εμφανιστεί περισσότερες περιπτώσεις.

Aussie17

https://korakas-news.gr/influencer-exeplagi-apo-ton-arithmo-ton-synadelfon-poy-xafnika-kai-aifnidia-peftoyn-nekroi-san-myges-toy-pire-35-chronia/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.