September 08, 2024

Μωαμεθανικός σπόρος απειλεί Ισπανό με χατζάρα στο σπίτι του – Δείτε για να γνωρίζετε γιατί εισάγουν μαζικά τον μαύρο σπόρο

Μωαμεθανικός σπόρος απειλεί Ισπανό με χατζάρα στο σπίτι του – Δείτε για να γνωρίζετε γιατί εισάγουν μαζικά τον μαύρο σπόρο

 

Εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε, όλοι είμαστε άνθρωποι της ΠΗΓΗΣ των πάντων, αυτό που συμβαίνει με τον μαύρο σπόρο του Ισλάμ είναι το επιγενετικό θέμα της βίας στον κώδικα τους λόγω εκπαίδευσης του μαύρου και ανθρωποκτόνου θεού. Τους Τούρκους τους γνωρίζουμε πολύ καλά, δείτε τον ρόλο τους διαχρονικά, πρέπει να θυμόμαστε τι έκαναν στους προγόνους μας και τι έκαναν στην Κύπρο μας. Πρέπει να γνωρίζουμε τι έκαναν στην Αρμενία , πόσους Ελληνες, Αρμένιους, Ασσύριους έχουν σφαγιάσει διαχρονικά.

Λόγω του δεδομένου ότι το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ να είστε έτοιμοι για τον ρόλο της Τουρκίας ιδίως τώρα που μας απειλεί καθημερινά με εμάς να έχουμε διαχρονικά κυβερνήσεις προδοτών του ελληνισμού. Που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Εχθές βάλαμε το άρθρο με τους Έλληνες στα Σκόπια. Μας ήταν άγωνστο ότι ζουν τόσοι Έλληνες εκεί!

Γιατί δεν το διδάσκουν στα σχολεία μας; Γιατί έδωσε ο εθνοπροδότης Χαβαναγκίλας Α6 την Μακεδονία; Έχετε πάει στην Πέλλα να δείτε τις ανασκαφές και τα ελληνικά παντού;

Σας ετοιμάζουμε άρθρο γι αυτό.

Η προδοσία του ελληνισμού είναι τεράστια και πρέπει να τιμωρηθούν από εμάς, διότι κλείνει ο κύκλος μας σε μια χώρα διαλυμένη και υποταγμένη σε κλόουν. Αν δεν ενεργήσουμε εμείς οι πατριώτες εθνικιστές, θα μείνουμε στην ίδια τάξη.

Δείτε πρώτα το βίντεο με τον Αλλάχ να θέλει να σφάξει Ισπανό.

 

https://korakas-news.gr/moamethanikos-sporos-apeilei-ispano-me-chatzara-sto-spiti-toy-deite-gia-na-gnorizete-giati-eisagoyn-mazika-ton-mayro-sporo/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.