September 20, 2024

Τι μάθατε από τον Λίβανο; Μπορούν να ανατινάξουν από απόσταση το κινητό σας και να σας στείλουν στην Λούναρ


19/09/2024

Εάν μπορούν να ανατινάξουν τον βομβιτή σας, θα μπορούσαν επίσης να ανατινάξουν το smartphone σας, τον φορητό υπολογιστή, τον υπολογιστή, την τηλεόραση και το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο;

Το τελευταίο κάνει το μεγαλύτερο ΜΠΑΜ!!!

Μην νομίζετε ότι στοχεύουν απλώς αντιφρονούντες ή συνωμοσιολόγους…μπορεί κάθε κίνδυνος του συστήματος να δολοφονηθεί από απόσταση.

Κατά τη διάρκεια της φάρσας στην κορονοαπάτη, οι κρατικοί μηχανισμοί και ειδικοί στο μαζικό έγκλημα (οι Ναζί δεν είναι τίποτε μπροστά τους) έδειξαν ότι είναι πρόθυμοι να σκοτώσουν σκόπιμα εκατομμύρια τυχαίους ηλικιωμένους για να αυξήσουν τα ποσοστά θνησιμότητας για να οργανώσουν μια πανδημία! Την συνέχεια την γνωρίζετε με τις ενέσεις ανοσίας και ανακύκλωσης.

Οι αραβικές υπηρεσίες πληροφοριών ανακάλυψαν πώς η Μοσάντ τοποθέτησε εκρηκτικά σε μπαταρίες τηλεειδοποίησης…τόσο έξυπνοι είναι τα ξεδέλφια των περιούσιων και εκλεκτών του Γιαχβέ.

Κάθε μπαταρία του ειδοποιητή που εξερράγη περιείχε περίπου 20 γραμμάρια νιτρικής πενταερυθριτόλης (PETN). Αυτό το εκρηκτικό υλικό χρησιμοποιείται συνήθως σε στρατιωτικούς πυροκροτητές.

Είναι παρόμοιο με τα άλατα λιθίου που χρησιμοποιούνται στις μπαταρίες ηλεκτρικών συσκευών. Γι’ αυτό και ένας ενδελεχής έλεγχος από τους Άραβες δεν βρήκε τίποτα.

Αλλά οι Ισραηλινοί σαμποτέρ το χρησιμοποίησαν με τον εξής τρόπο: σε ένα σημείο οι τηλεειδοποιητές άρχισαν να θερμαίνουν τις μπαταρίες ιόντων λιθίου σε ένα σήμα, αλλά αντί να καεί, η μπαταρία εξερράγη μέσω του PETN.

Η Μοσάντ (ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών) τοποθέτησε τέτοιες εξορυσσόμενες μπαταρίες στην τελευταία παρτίδα τηλεειδοποιητών που έφτασαν στον Λίβανο από την Ταϊβάν (σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών).

Φαίνεται ότι έχουμε εισέλθει σε μια εντελώς νέα εποχή σμάρτ πολέμου, όπου τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης μπορεί να εκραγούν και να σας σκοτώσουν ή να σας τραυματίσουν/να σας παραμορφώσουν επειδή είστε επικίνδυνος..


Image by 

Pravda - Правда.Ру

https://korakas-news.gr/ti-mathate-apo-ton-livano-mporoyn-na-anatinaxoyn-apo-apostasi-to-kinito-sas-kai-na-sas-steiloyn-stin-loynar/.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.