September 10, 2024

Πάει και η 58χρονη νοσηλεύτρια Ανδριάννα Ράπτη-Κασούμη, οι Pfizer με τα οφέλη ήταν υποχρεωτικές, για αυτόν τον λόγο! Κανείς δεν θέλει να σώσει τους εμφολιασμένους

Πάει και η 58χρονη νοσηλεύτρια Ανδριάννα Ράπτη-Κασούμη, οι Pfizer με τα οφέλη ήταν υποχρεωτικές, για αυτόν τον λόγο! Κανείς δεν θέλει να σώσει τους εμφολιασμένους

 


KORAKAS NEWS: στο Αγρίνιο πεθαίνουν μαζικά οι εμφολιασμένοι, όλοι τους γνωρίζουν αλλά μούγκα στην στρούγκα… δυστυχώς η εκπαίδευση των αμνών είναι τέτοια που ποτέ δεν θα μιλήσουν για την ίδια την σφαγή τους. Ο εκπαιδευτής τους είναι τόσο ανώμαλος και βαριά άρρωστος, εφόσον τους εκπαίδευσε να είναι δούλοι, να μην σκέφτονται και να υπακούνε στην θανατική τους ποινή!

Θλίψη σε Αγρίνιο-Καινούργιο για τον θάνατο 58χρονης νοσηλεύτριας
10/9/ 2024

Την απώλεια της Ανδριάννας Ράπτη-Κασούμη, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών, πενθεί η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και του Καινούργιου.

Η εκλιπούσα εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δυστυχώς την κατέβαλε.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Καινουργίου στις 11:00 π.μ.

agrinio

 

https://korakas-news.gr/paei-kai-i-58chroni-nosileytria-andrianna-rapti-kasoymi-oi-pfizer-me-ta-ofeli-itan-ypochreotikes-gia-ayton-ton-logo-kaneis-den-thelei-na-sosei-toys-emfoliasmenoys/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.