September 16, 2024

O ηθοποιός της μαϊμούς-απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ σε βίντεο της νεοναζιστικής Ταξιαρχίας Αζόφ!

O ηθοποιός της μαϊμούς-απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ σε βίντεο της νεοναζιστικής Ταξιαρχίας Αζόφ!


O ηθοποιός της μαϊμούς-απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ σε βίντεο της νεοναζιστικής Ταξιαρχίας Αζόφ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ! Άλλα λένε άλλα είναι πραγματικότητα, και ο λόγος είναι γνωστός. Σημασία έχει τι θα σε κάνουν να πιστέψεις, τι θα περάσουν στο υποσυνείδητο σου ώστε να σε κατευθύνουν ή να σε κοιμήσουν μέχρι να σε στείλουν στον Άγιο Πέτρο..

  

https://korakas-news.gr/o-ithopoios-tis-maimoys-apopeiras-dolofonias-toy-tramp-se-vinteo-tis-neonazistikis-taxiarchias-azof/.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Έκτακτη είδηση: Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ στο γήπεδο στο West Palm Beach της Φλόριντα!

Έκτακτη είδηση: Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ στο γήπεδο στο West Palm Beach της Φλόριντα!

Πυροβολισμοί έπεσαν στο γήπεδο γκολφ του Trump στο West Palm Beach της Φλόριντα την ώρα που ο Τραμπ βρισκόταν στο σημείο. Η αστυνομία βρήκε ένα AK-47 στους θάμνους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.


 Η επίσημη εκστρατεία του Τραμπ δημοσίευσε μια δήλωση που επιβεβαιώνει ότι ο πρώην πρόεδρος δέχτηκε και δεύτερη επίθεση αλλα είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ένας ύποπτος να έχει συλληφθεί ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ωστόσο οι απόψεις αν πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας ή όχι, είναι διφορούμενες για δευτερη φορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το CNN, συνελήφθη ύποπτος για το παραπάνω περιστατικό, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε ως στόχο του τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα.

Δημοσιογράφος του αμερικανικού μέσου μετέδωσε ότι “οι δυνάμεις της Μυστικής υπηρεσίας εντόπισαν την κατεύθυνση των πυροβολισμών και ανταπέδωσαν τα πυρά στον ένοπλο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή. Μάρτυρες περιέγραψαν τον φερόμενο δράστη και έκαναν λόγο για ένα όχημα, το οποίο φαίνεται πως έχει ήδη εντοπίσει και σταματήσει για έλεγχο η Αστυνομία”.

Σύμφωνα με την NY Post: Δύο άτομα αντάλλαξαν πυρά έξω από το Διεθνές Γήπεδο Γκολφ του Τραμπ στο Δυτικό Παλμ Μπιτς. Τα άτομα αυτά στόχευαν ο ένας τον άλλον και οι πυροβολισμοί δεν στόχευαν τον Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει η εφημερίδα.


Ωστόσο, κάποια κυρίαρχα ΜΜΕ δεν αναγνωρίζουν ούτε την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλτ Τραμπ, πράγμα που σημαίνει πως είναι εντελώς αναξιόπιστα για κάθε είδηση, πόσο μάλλον για την συγκεκριμένη.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη συγκέντρωση χρημάτων λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Τραμπ είπε: “Υπήρξαν πυροβολισμοί στην περιοχή μου, αλλά πριν οι φήμες αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ήθελα να ακούσετε πρώτα αυτό: ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!“.

Τίποτα δεν θα με καθυστερήσει. Δεν θα υποχωρήσω ΠΟΤΕ!“, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

πηγή:

Anazitiseis.gr

https://anazitiseis.gr/ektakti-eidisi-defteri-apopeira-dolofonias-kata-tou-trab-sto-gipedo-sto-west-palm-beach-tis-florinta/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


September 14, 2024

September 13, 2024

Τώρα που 'ρχονται τα χιόνια - Γρηγόρης Μπιθικώτσης


Για δευτερόλεπτα αποφεύχθηκε νέα τραγωδία μετωπικής σύγκρουσης τρένων του προαστιακού έξω από την Αθήνα!

Για δευτερόλεπτα αποφεύχθηκε νέα τραγωδία μετωπικής σύγκρουσης τρένων του προαστιακού έξω από την Αθήνα!
 

Τα τρένα σταμάτησαν ευτυχώς λίγο πριν γίνει το μοιραίο. Άλλοι μιλούν για απόσταση κάτω του ενός χιλιομέτρου, δηλαδή λίγων δευτερολέπτων και άλλοι για απόσταση σχεδόν τριών χιλιομέτρων


Αναζητείται (άλλη μια φορά) το υλικό από τις συνομιλίες μέσω ασυρμάτου και οι καταγραφές από τις εντολές των σταθμαρχών!

Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί, στις 9.13, η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων του προαστιακού σιδηροδρόμου, έξω από την Αθήνα αποφεύχθηκε κυριολεκτικά για λίγα δευτερόλεπτα. Οι δύο αμαξοστοιχίες βρέθηκαν να κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση και σε σημείο όπου η κίνηση γίνεται σε μονή γραμμή των Αγίων Αναργύρων.

Η παραλίγο νέα τραγωδία αποδίδεται σε αδιανόητο λάθος του ρυθμιστή κίνησης του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ), ο οποίος θεώρησε ότι η μία αμαξοστοιχία, η 1210 που ερχόταν από Αθήνα προς Αεροδρόμιο είχε ήδη περάσει από το τμήμα της μονής γραμμής και έδωσε εντολή στην άλλη, την 1307 που ερχόταν από Κιάτο, να «περάσει ελεύθερα».

Τα δύο τρένα που ήταν γεμάτα κόσμο, βρέθηκαν έτσι να κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις και σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με ταχύτητα περίπου 60 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σύγκρουση αποφεύχθηκε καθαρά από τύχη χάρη στα αντανακλαστικά του μηχανοδηγού της 1210 που άκουσε από τον ασύρματο VHF την συνομιλία του σταθμάρχη στο ΣΚΑ και την εντολή προς τον μηχανοδηγό της 1307. Σημειωτέον ότι μηχανοδηγός στην 1210 ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) Δημήτρης Κουτσιαύτης.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Δ. Κουτσιαύτης είχε δεχθεί προσωπική επίθεση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα με αφορμή περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν τα Χριστούγεννα του 2023 και πάλι κοντά στο ΣΚΑ. Στους μήνες που ακολούθησαν, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, είχε εκδώσει σειρά ανακοινώσεων για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου και την ελλιπή λειτουργία των συστημάτων διαχείρισης της κυκλοφορίας και ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι «το ίδιο πρόσωπο που, ως μηχανοδηγός αμαξοστοιχίας, παραβιάζει σηματοδότη θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών, με τη συνδικαλιστική του ιδιότητα υπογράφει ανακοινώσεις για την ασφάλεια των επιβατών» ζητώντας από την Hellenic Train να πράξει τα δέοντα. Προφανώς, εάν «τα δέοντα» ήταν να απολυθεί οριστικά ο κ. Κουτσιαύτης (του είχαν ήδη επιβληθεί άλλες κυρώσεις), σήμερα δεν θα ήταν εκείνος να εντοπίσει εγκαίρως το σφάλμα ώστε να αποτραπεί η σύγκρουση.

Το περιστατικό αξιολογείται ως πολύ σοβαρό και ήδη αναζητείται το υλικό από τις συνομιλίες μέσω ασυρμάτου, όπως επίσης οι καταγραφές από τις εντολές που δόθηκαν από τους σταθμάρχες του ΟΣΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη δοθεί εντολή για την απομάκρυνση του ρυθμιστή του ΟΣΕ στο ΣΚΑ από την θέση ευθύνης του.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΣΕ, δίνοντας εξηγήσεις για το περιστατικό. 

Περί τις 09:13 η αμαξοστοιχία 1210, με προορισμό το Αεροδρόμιο, έλαβε σήμα αναχώρησης από τον σταθμό Αθηνών. Ενόσω η αμαξοστοιχία 1210 είχε αρχίσει να κινείται προς τον ΣΣ Αγίων Αναργύρων, έλαβε εντολή από το ΣΚΑ να ξεκινήσει με κατεύθυνση προς ΣΣ Αθηνών η αμαξοστοιχία 1307 προερχόμενη από το Κιάτο. Ο Σταθμάρχης των Αθηνών και ο μηχανοδηγός της 1210, ακούγοντας την εντολή αναχώρησης που έδωσε το ΣΚΑ στην αμαξοστοιχία 1307, επικοινώνησε ο πρώτος μέσω GSM-R με το ΣΚΑ, όπου και δόθηκε άμεσα εντολή ακύρωσης της εντολής κίνησης της αμαξοστοιχίας 1307 προς ΣΣ Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα και ο μηχανοδηγός της 1210 επικοινώνησε μέσω VHF με τον μηχανοδηγό της 1307 και τον ενημέρωσε ότι ήδη κινείται προς ΣΣ Αγίων Αναργύρων.

Ταυτόχρονα σχεδόν ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας 1307 αντελήφθη την κατάσταση και ακινητοποίησε τον συρμό, αμέσως, μόλις είχε εξέλθει του ΣΣ Αγίων Αναργύρων και σε απόσταση 500μ. ΠΡOTOY εισέλθει στην μονή γραμμή.

Κατόπιν ενημέρωσης της διοίκησης του ΟΣΕ για το περιστατικό έγιναν οι ακόλουθες ενέργειες:

• Δόθηκε εντολή διενέργειας πορίσματος για την εξακρίβωση των συνθηκών που έγινε το περιστατικό.

• Τέθηκε σε αργία και παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό ο σταθμάρχης του ΣΚΑ που έδωσε την εντολή αναχώρησης του 1307.

• Συγκεντρώθηκε το υλικό των ηχητικών καταγραφών GSM-R και VHF.

• Ενημερώθηκε η ΡΑΣ και ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το περιστατικό.

Τονίζεται για άλλη μια φορά ότι, η πιστή τήρηση των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Κυκλοφορίας από όλους τους εμπλεκόμενους στην κυκλοφορία των τρένων, ο οποίος περιλαμβάνει πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας, αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα της ομαλής διεξαγωγής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Η Διοίκηση του ΟΣΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση της εκπαίδευσης του προσωπικού, ώστε να αποτρέπονται μεμονωμένα λάθη. Στόχος παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των επιβατών».

Δείτε ακόμα: Οι Οργουελικοί νόμοι της ΝΔ: Λήστεψαν ηλικιωμένη, της πήραν €120.000 και αφέθηκαν ελεύθεροι επειδή τα επέστρεψαν – Σύμφωνα με την νέα διάταξη του Ποινικού Κώδικα!

πηγή:

https://anazitiseis.gr/gia-defterolepta-apofefchthike-nea-tragodia-metopikis-sygkrousis-trenon-tou-proastiakou-exo-apo-tin-athina/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


September 12, 2024

California Just Set A Very Alarming New Record For Earthquakes

California Just Set A Very Alarming New Record For Earthquakes
 

By Michael Snyder

What in the world is happening in California?  The state just keeps getting hit by major disaster after major disaster, but we are all supposed to pretend that this is perfectly normal.  Of course the truth is that what we are witnessing is not normal at all.  As you will see below, California just set a very alarming new record for earthquakes in a single year.  In addition, the number of acres that wildfires have burned in the state this year is about three times higher than last year.  So please don’t try to convince me that this is normal.  Of course it isn’t just the state of California that is experiencing an unusual number of natural disasters.  As I have been warning for a long time, our entire planet is becoming increasingly unstable.

Early on Thursday morning, residents of southern California were shaken by a magnitude 4.7 earthquake

A large, 4.7-magnitude earthquake rattled parts of Southern California early Thursday, according to the US Geological Survey.

The quake struck the Malibu area around 7:28 a.m. with an initial magnitude of 5.1, officials said. It has since been downgraded to 4.7.

The epicenter of this quake was in Malibu, but people living all over the Los Angeles area could feel it

The 7:28 a.m. quake was centered in the Malibu area. Shaking from the earthquake was reported in Malibu, Hermosa Beach, La Mirada, Anaheim, the Hollywood Hills and parts of the San Fernando Valley so far.

I even saw one report that indicated that the earthquake could be felt all the way down in San Diego.

Following the initial quake, there were over two dozen aftershocks.

By itself, this latest earthquake wouldn’t be that big of a deal, because very little damage was done.

What makes it important is the larger pattern that we have been witnessing.  According to USGS seismologist Lucy Jones, the number of “magnitude-4 sequences” that we have seen so far this year is the highest ever recorded

In a televised Q&A just after the temblor, USGS seismologist Lucy Jones said: “We have had more than the average [number of] magnitude-4 quakes in Southern California this year — the average being about eight magnitude-4 sequences, that being sequences of at least one magniture-4 … So far we’ve had 14 in Southern California; the largest previous year was 13.”

So what does all of this mean?

Is all of this seismic activity in southern California building up to something?

If you ask one scientist you will get one answer, and if you ask another scientist you will get another answer.

But pretty much all of them agree that “the Big One” is way overdue.

When “the Big One” finally arrives, life in southern California will never be the same again.

At the same time that all of this shaking is taking place in southern California, wildfires in the region are burning tens of thousands of acres.

Firefighters are battling three major wildfires at this moment, and it is being reported that the Bridge Fire has now “exploded” and has become “the largest active fire in the state”

A raging wildfire in Los Angeles and San Bernardino counties has exploded to almost 50,000 acres, forcing residents to flee in a hurry and destroying dozens of homes.

The Bridge Fire has set over 51,000 acres ablaze and is 0% contained, officials said Thursday. Its rapid growth made it the largest active fire in the state, surpassing the Line Fire, which is also burning in San Bernardino and has scorched another 37,000 acres with 18% containment.

One evacuee described a harrowing scene on Tuesday as flames reached a neighborhood atop California’s Mt. Baldy. Looking at the mountain from afar, “it looked like a nuke went off, nothing but smoke,” Liz Wenzel said.

Can you imagine looking back at where your home once stood and seeing that it looks “like a nuke went off”?

What a tragedy.

You may be thinking that there are wildfires in California every year, and you would be quite correct.

But what we are witnessing this year is particularly horrible.

We are being told that the state has already “seen nearly three times as much acreage burn than during all of 2023″…

California is only now heading into the teeth of the wildfire season but already has seen nearly three times as much acreage burn than during all of 2023. The wildfires have threatened tens of thousands of homes and other structures across Southern California since they accelerated during a triple-digit heat wave over the weekend.

Just think about that for a moment.

The number of acres that has burned in California is already three times higher than all of last year, and we are just now entering the heart of wildfire season for the state.

Of course we are also seeing lots of very unusual things happen elsewhere around the world too.

For instance, the number of hailstorms in Europe appears to be increasing at an exponential rate

Having analysed the European Severe Weather Database, Chaucer said that the number of hailstorms has jumped 104% to 11,808 storms last year (year-ending June 30th 2024), up from 5,785 in 2022/23.

That certainly isn’t good.

And earlier today I came across a story about a landslide in Greenland that caused a mega-tsunami that “shook the Earth for nine straight days”

After a mountaintop collapsed into the sea in Greenland, a ‘mega-tsunami’ as tall as a skyscraper shook the Earth for nine straight days, baffling scientists around the world.

No one was injured by the landslide or resulting tsunami, but the 650-foot-tall wave destroyed roughly $200,000 worth of infrastructure at an unoccupied research station on Ella Island.

We all live on a giant space rock that is hurtling through space at 67,000 miles per hour.

All throughout history, the giant space rock that we live on has been unstable, but now things seem to be getting a lot worse.

I am entirely convinced that we are entering a time when we will see cataclysmic geophysical events that would have once been absolutely unthinkable to most people.

In other words, if you have always wondered what it would be like to be inside an epic Hollywood disaster movie, you are about to get your chance.

So buckle up and hold on tight, because a tremendous amount of shaking is ahead of us.

Michael’s new book entitled “Chaos” is available in paperback and for the Kindle on Amazon.com, and you can subscribe to his Substack newsletter at michaeltsnyder.substack.com.

About the Author: Michael Snyder’s new book entitled “Chaos” is available in paperback and for the Kindle on Amazon.com. He has also written seven other books that are available on Amazon.com including “End Times”“7 Year Apocalypse”“Lost Prophecies Of The Future Of America”“The Beginning Of The End”, and “Living A Life That Really Matters”.  When you purchase any of Michael’s  books you help to support the work that he is doing.  You can also get his articles by email as soon as he publishes them by subscribing to his Substack newsletter.  Michael has published thousands of articles on The Economic Collapse BlogEnd Of The American Dream and The Most Important News, and he always freely and happily allows others to republish those articles on their own websites.  These are such troubled times, and people need hope.  John 3:16 tells us about the hope that God has given us through Jesus Christ: “For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life.”  If you have not already done so, we strongly urge you to invite Jesus Christ to be your Lord and Savior today.

source: Activist Post

https://www.activistpost.com/2024/09/california-just-set-a-very-alarming-new-record-for-earthquakes.html.



BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.