August 15, 2024

Ο ΠΟΥ, με επικεφαλής την Maria van Kerkhove (=νεκροταφείο), κηρύσσει την κατάσταση παγκόσμιας κρίσης για την ευλογιά των πιθήκων

Ο ΠΟΥ, με επικεφαλής την (Εβρ*α) Maria van Kerkhove (=νεκροταφείο), κηρύσσει την κατάσταση παγκόσμιας κρίσης για την ευλογιά των πιθήκων

15 Αυγούστου 2024

Οι δεσμοφύλακες έχουν τις θέσεις και φυσικά τα κατάλληλα ονόματα για να βλέπετε τι ειδικότητα έχουν μέσα στην μήτρα που γεννά μόνο ΘΑΝΑΤΟ επειδή μισούν την ανθρώπινη ζωή και μας καλλιεργούν σαν το είδος υπο κράτηση και πειραματισμού.

Φυσικά οι δεσμοφύλακες είναι σχεδόν όλοι όβριοι, με λατρεία την Καμπάλα τραμπάλα (Πααγιά βάλε το χέρι σου).

Ο ΠΟΥ, με επικεφαλής την (Εβραία) Maria van Kerkhove, κηρύσσει την κατάσταση παγκόσμιας κρίσης και καλεί σε επιτήρηση του πληθυσμού. Παρατηρήστε πόσες φορές επαναλαμβάνει τη λέξη «επιτήρηση» η πράκτορας της σιώνας ώστε να περάσει το διαβατήριο εμφολιασμού των γκοίμ.

Η κατάσταση γίνετε όλο και πιο σοβαρή αν σκεφτείτε ότι σχεδόν όλοι οι νόμοι έχουν εγκρυθεί από όλες τις σιωνιστικές χώρες της ΕΕ, και σαν πρώτη την χώρα του μισητού όβριου εμφολιαστή με τα πεταγμένα μάτια έξω…(εχθές εξηγήσαμε γιατί τα μάτια του είναι πεταγμένα έξω).

Ακούστε εδώ την όβρια νεκροθάφτη με το όνομα Maria van Kerkhove, ή η “Μαρία από το νεκροταφείο”. Μια όβρια Βελγίδα που έχουμε ξανά βάλει στο παρελθόν.

WHO’s Dr. Van Kerkhove Urges Deeper Research and Surveillance to Combat MPox


Το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον σε τέτοια εγρήγορση μάλλον οφείλεται στο νέο ψηφιακό διαβατήριο που θα δοκιμαστεί σε 5 ευρωπαϊκές χώρες από την 1η Σεπτεμβρίου 2024!!!

Με πρώτη την Ελλάδα το μεγαλύτερο πειραματόζωο της σιώνας..

«Μια ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού καθιστά δυνατό τον ενημερωμένο εμβολιασμό, σύμφωνα με ειδικούς που εργάζονται στο έργο EUVABECO. Η Λετονία, η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Γερμανία και η Πορτογαλία θα πιλοτάρουν το νέο όργανο από τον Σεπτέμβριο. Ένα σημαντικό μέσο που θα εισαγάγει η EUVABECO είναι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Εμβολιασμού (EVC). Το EVC, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, θα δοκιμαστεί αρχικά», σύμφωνα με τον ιστότοπο vaccintoday.eu.


https://korakas-news.gr/2024/08/o-poy-me-epikefalis-tin-evraia-maria-van-kerkhove-nekrotafeio-kiryssei-tin-katastasi-pagkosmias-krisis-gia-tin-eylogia-ton-pithikon.html.





ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.