ΝΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ: Σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης ζητά lockdown για την αντιμετώπιση του χάους και των αναταραχών

ΝΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ: Σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης ζητά lockdown για την αντιμετώπιση του χάους και των αναταραχών
 

5 Αυγούστου 2024

Ένας σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης των Εργατικών πρότεινε τη χρήση lockdown τύπου COVID για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης αναταραχής. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία και τους αντιδιαδηλωτές μετά τη δολοφονία τριών νεαρών κοριτσιών κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος χορού.

Ο John Woodcock, Baron Walney, πρώην βουλευτής και σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για την πολιτική βία και την αναταραχή, δήλωσε στο Times Radio ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη να εισαγάγει μέτρα lockdown για την αντιμετώπιση της αναταραχής.

Είπε ότι το βρετανικό κοινό θα στηρίξει μέτρα που «κρίνουν απαραίτητα για να τεθεί υπό έλεγχο αυτή η κατάσταση».

Τους γεμίζεις με μαυροπορίτες ισλαμιστές, βάζεις έναν πίθηκο να σφάξει μερικά παιδάκια και έχεις την τέλεια συνταγή για να φέρεις τα λοκνταουν όταν ο ένας χτυπάει μέχρι θανάτου τον άλλο.

Στην συνέχεια βάζεις τους μουσουλμάνους αστυνομικούς να προστατέψουν την ομάδα μουσουλμάνων στο Στόουκ λέγοντας τους ότι «αν έχετε όπλα, πετάξτε τα στο τζαμί». Τους λευκούς τους βαράς ή τους κυνηγάς με σκύλους.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.