Είναι τεράστιο. Να είστε προετοιμασμένοι για την κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών, τις τράπεζες που θα καταρρεύσουν, τις μαζικές χρεοκοπίες και την επακόλουθη κατάρρευση των κρατών.

Είναι τεράστιο. Να είστε προετοιμασμένοι για την κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών, τις τράπεζες που θα καταρρεύσουν, τις μαζικές χρεοκοπίες και την επακόλουθη κατάρρευση των κρατών.
 

 


Η απάτη του αόρατου19 δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Να είστε προετοιμασμένοι για την κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών, τις τράπεζες που θα καταρρεύσουν, τις μαζικές χρεοκοπίες και την επακόλουθη κατάρρευση των κρατών. Οι τράπεζες που θα πτωχεύουν η μια πίσω από την άλλη και δεν θα μπορούν να σας παρέχουν χρήματα στα ΑΤΜ τους. Οι μεταφορικές εταιρείες θα χρεοκοπούν και δεν θα μπορούν πλέον να παραδίδουν τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, να είστε προετοιμασμένοι για ακόμη πιο φανατική λογοκρισία στα social media. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Όχι, αυτό σημαίνει ότι θα βλέπετε μόνο τις επιθυμητές εικόνες και μηνύματα που θα καθοδηγούν την αντίληψή σας. Γι’ αυτό ακριβώς είναι τόσο σημαντικό να διαβάζετε συμπαντικά κανάλια και να έχετε την γνώση του ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ του ΝΟΥ. Στον ιστότοπο μας τον βρίσκετε τσάμπα όλο αυτό το διάστημα, αλλά μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί αν φάμε επίθεση από τους τεχνοκράτες συστημικούς Ταλιμπάν. Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να μας διαβάζετε τσάμπα γιατί έτσι θα βοηθήσετε τον εαυτό σας και εμάς εάν μοιράζεστε τα άρθρα μας.
Όχι μόνο θα δούμε σύντομα τους δυο ήλιους να καίνε τα πάντα αλλά και τις τρεις μέρες του σκότους και χάους, αλλά πριν από τότε ολόκληρος ο κόσμος θα μεταπέσει στο απόλυτο χάος. Όλα όσα έχετε συνηθίσει να λειτουργούν θα έχουν καταρρεύσει.

Επομένως, είναι σημαντικό να ανεξαρτητοποιηθείτε περισσότερο από τις καθημερινές αγορές στο σούπερ μάρκετ και να έχετε προμήθειες στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιβιώσετε για μερικές εβδομάδες εάν το σύστημα τους χαλάσει. Μην αφήνετε τον φόβο να σας νικήσει, αλλά η καλή προετοιμασία μπορεί να αποτρέψει το άγχος και τον πανικό. Μάθε τι έρχεται!
Αν σας αρέσουν τέτοια άρθρα, κοινοποιήστε τα.


korakasnews

https://korakas-news.gr/2024/08/einai-terastio.html.

Image by From Wikipedia

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.