August 16, 2024

Η ευλογιά των χιμπατζίδων χτυπά αλύπητα στον Βορρά!!!

 Η ευλογιά των χιμπατζίδων χτυπά αλύπητα στον Βορρά!!!


 

Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία σου αλλά ΟΛΗ Η περιουσία σου και στο τέλος ΟΛΕΣ οι ελευθερίες σου!

Και εμφανίστηκε και η ευλογιά των χιμπατζίδων που αλλού από τον Βορρά, (στον Βορρά ενσαρκώνονται οι ψυχές και εκεί φεύγουν, για καταλαβαίνουμε ότι οι μαύροι μιλάνε στην γλώσσα του σύμπαντος ώστε να γεννηθεί, το γεγονός, η απάτη) στην…Σουηδία:

Η πρώτη μόλυνση με τη νέα, πιο επικίνδυνη παραλλαγή του ιού της ευλογιάς των πιθήκων έχει αναφερθεί στη Σουηδία. Η σουηδική υγειονομική αρχή ανέφερε αυτό την Πέμπτη. Είναι το πρώτο κρούσμα που αναφέρεται εκτός Αφρικής.


Στο χθεσινό βίντεο, το βρίσκεται πιο κάτω αναφέρθηκαν επίσης στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που εμπλέκονται στο ευρωπαϊκό διαβατήριο εμβολιασμού. «Είναι ένας μεγάλος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων που κυβερνά τον κόσμο και ο όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων στοχεύει να αλλάξει το χρηματοπιστωτικό σύστημα».

«Δεν είναι θέμα υγείας, είναι ΟΛΑ τα χρήματά σου», τόνισε. «Θέλουν να σε μετατρέψουν σε σκλάβο που δεν έχει δικαιώματα».

Η ψηφιακή ταυτότητα και τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολιασμού αποτελούν άμεση απειλή για κάθε πολίτη. Σε περίπτωση νέας κρίσης, η τράπεζά σας μπορεί να πει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό εάν αρνηθείτε τον εμβολιασμό!

Καταλαβαίνετε που μας οδηγούν οι όβριοι δεσμοφύλακες;

Εαν δεν αντισταθείτε, και πάντα με ειρηνικά μέτρα που είναι πάρα πολλά, θα εξαφανίζουν τους γονείς σας, τα παιδιά σας και στο τέλος και εσάς.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε με την κορωνο-απάτη, εξελίχθηκε με τις ΦΟΛΕΣ-19 που ήταν υποχρεωτικές για να σας δολοφονήσουν ή να σας αρρωστήσουν και να μην μπορείτε να αντισταθείτε ή να εργαστείτε ώστε να σας πάρουν τις περιουσίες.

Οι πολιτικοί, γενικά οι εξουσίες είναι μασόνοι και παίρνουν εντολές από την όβρια κλίκα των τραπεζικών που λατρεύουν τους σατανάδες και τον αρχισατανά!

Οι εκκλησίες διοικούνται από τους μασόσους για αυτό ο ελεεινός ΚΟΠΡΌΝΥΜΟΣ σας έστειλε στο απο εκεί η ένεση και απο εκεί ο τάφος, σας έδωσε η εγκληματίας δολοφόνος και την επιλογή, σκεφτείτε όμως αν είχατε μια ή δυο επιλογές;

Τα παπάρια τους πήρατε, σας πίεσαν, σας έκαναν τέστ, σας κλείδωσαν σαν ζώα μες τα σπιτια σας.

Εμείς θα είμαστε εδώ να σας τα θυμίζουμε μέχρι να μας φιμώσουν αλλά γενικά στα παπάρια μας, θα μας κλάσουν τον πούτσο έτσι όπως κλάνουν τους πούτσους των πραγματικών Ελλήνων.

Ζήτω η Ελλάς!

Ζήτω η πατρίδα ζήτω το έθνος των Ελλήνων!!!

Γεώργιε, με ακούς;;;!!!



 by korakasnews

https://korakas-news.gr/2024/08/i-eylogia-ton-chimpatzidon-chtypa-alypita-ston-vorra.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.