August 15, 2024

Ο διαχρονικός πόλεμος χωρίς νικητές

Ο διαχρονικός πόλεμος χωρίς νικητές


15 Αυγούστου 2024

 Οι Ρώσοι ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από τους Λουγκρανους και έχασαν και εδάφη. Σκεφτείτε ότι δυόμιση χρόνια πολέμου δεν μπορεί να κερδίσει μια υπερδύναμη με πυρηνικά όπλα από τους ερήμους Λουγκρανους που δολοφονούνται μαζικά όπως και στους προηγούμενους πολέμους. Σκεφτείτε ότι το ιδιαίτερο της σημερινής κατάστασης είναι ότι οι χριστιανοί δολοφονούν χριστιανούς. Σκεφτείτε ότι Σλάβοι δολοφονούν Σλάβους. Σκεφτείτε ότι και οι δυο μιλάνε την ίδια γλώσσα. Σκεφτείτε ότι η εκκλησία τους ήταν μια. Σκεφτείτε ότι ήταν για δεκαετίες ένα κράτος.

Και όμως δολοφονεί ο ένας τον άλλο και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες με μια κοινωνία χτισμένη επάνω στον χριστιανισμό τους δίνει όπλα να σκοτώνονται μεταξύ τους.
Σκεφτείτε ότι τις περασμένες δεκαετίες οι εξουσίες μιλούσαν για Ειρήνη ενω τώρα δεν υπερέχει ούτε μια οργάνωση που υποστηρίζει την Ειρήνη αλλά όλες οι ΜΚΟ υποστηρίζουν την εισβολή του Ισλάμ.

Μα κανείς από τους φωστήρες των πανεπιστημίων δεν νιώθει μια βαθιά ανάγκη να σταματήσει την παράνοια του θανάτου νέων παλικαριών; Τόσο άχρηστη είναι η σημερινή κοινωνία των παν έξυπνων κεφαλιών με καμία ηθική βάση εφόσον γνωρίζουν τι έγινε στον ΑΠΠ κ ΒΠΠ;

Ούτε ενας οργανισμός δεν βρέθηκε για τα δικαιώματα των μελλοθανάτων Λουγκρανών και Ρώσων 19χρονων που θυσιάζονται στον βωμό του σατανά πριν καν τελειώσουν την σχολή τους;

Τόσο άρρωστα τομάρια είναι οι πολιτικοί στην Δύση;

Δείτε στο τρέιλερ της ταινίας All Quiet on the Western Front στα ελληνικά «Τίποτε νέο από το δυτικό μέτωπο» και μπορείτε ίσως να δείτε και την ταινία που περιγράφει την περίπτωση του ΑΠΠ και αυτό που περνούσαν τα παλικαράκια στην πρώτη γραμμή. Μετά από ένα αιώνα και φυσικά και πολύ πιο πριν έσφαζαν τα νέα παλικάρια σε ένα πόλεμο που δεν κέρδιζε ποτέ καμία ομάδα ή έθνος, ώστε να τα θυσιάζουν διαχρονικά στον ανθρωποκτόνο θεό τους τον σατανά.

Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ένας από τους πλέον καταστροφικούς στη σύγχρονη ιστορία. Σχεδόν δέκα εκατομμύρια στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, ως αποτέλεσμα των εχθροπραξιών, αριθμός ο οποίος ξεπερνούσε το άθροισμα όλων των στρατιωτικών απωλειών που σημειώθηκαν στους πολέμους των προηγούμενων εκατό ετών. Μολονότι είναι δύσκολο να υπολογιστεί με ακρίβεια το μέγεθος των απωλειών, εκτιμάται ότι 21 εκατομμύρια άνδρες τραυματίστηκαν στις μάχες. Στον ΒΠΠ παίχτηκε ακριβώς το ίδιο σενάριο με πολλούς περισσότερους νεκρούς.

Και αν σκεφτούμε ότι είμαστε στην αρχή, χωρίς να υπάρχει ένα κίνημα έξω από τα πολιτικά περιττώματα, ετοιμαστείτε για την Μεγάλη ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ των ευρωπαίων.

Ο μαύρος σατανάς θα μαζεύει τις ψυχές των νέων και εμείς όλοι θα μείνουμε εγκλωβισμένοι στην αιώνια παγίδα της ανακύκλωσης.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.