July 28, 2024

Update : Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου! H AΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗ

Update : Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου! H AΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗ
 

Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου!

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Γιατί εξαφανίστηκε το βίντεο της τελετής έναρξης από το κανάλι της ΔΟΕ;
Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε θύελλα καταγγελιών από όλον τον κόσμο. Τα επίμαχα αποσπάσματα κόπηκαν σε ορισμένες χώρες όπως σε κανάλια των ΗΠΑ, σε Αλγερία και Μαρόκο. Η διαμάχη αυξήθηκε και το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube. Προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου της ΔΟΕ για να απαντηθούν ερωτήσεις.

Από το απόγευμα της Κυριακής, η διαμάχη συνεχίζει να διογκώνεται. Τόσο που το βίντεο της τελετής έναρξης αφαιρέθηκε από το κανάλι της ΔΟΕ στο YouTube. Το λιγότερο που προκαλεί έκπληξη, ειδικά αφού τα βίντεο των τελετών έναρξης του Λονδίνου 2012, του Ρίο 2016 και του Τόκιο 2021 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες. Η ΔΟΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί για να προσπαθήσει να σβήσει τη φωτιά που άναψε ο πυρομανής Μακρόν.. αλλά η ΔΟΕ έχει την ύψιστη ευθύνη έδωσε τους Ολυμπιακούς όχι στη Γαλλία που ήταν ανύπαρκτη στο σόου αλλά στο μακρόν ήξερε τι έκανε τραυμάτισε για πάντα το Ολυμπιακό ιδεώδες.

H AΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗ

Oυσιαστικά παραδέχθηκε ότι όλα έγιναν εν πλήρη γνώση της και συνειδητά σκοπίμως και με σκεπτικό ιδεολόγημα

Ποιο… ότι στην ουσία προς χάριν της διαφορετικότητας θα επιδείξετε ανοχή και στο σατανά ο καυμένος που είναι μειονότητα και επειδή είναι άφυλος και αποκρουστικός πέφτει θύμα διακρίσεων..άσε που είναι και ΑΜΕΑ λόγω αναπηρίας χωλαίνει…

( ΑΝΟΧΗ 0 )

Εκπρόσωπος της Ολυμπιακής Επιτροπής στη συνέντευξη τύπου επιβεβαίωσε ότι κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 έγινε Παρωδία του Μυστικού Δείπνου του Ιησού Χριστού χρησιμοποιώντας τον διάσημο πίνακα “The Last Supper/ Μυστικός Δείπνος” του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, δημιούργησαν μια σκηνή με drag queens, ένα τρανς μοντέλο και ένα γυμνό τραγουδιστή που υποτίθεται ενσάρκωνε τον Έλληνα θεός Διόνυσο. Επιπλέον, ζήτησαν συγγνώμη γιατί στόχος τους ήταν να ενισχύσουν το πνεύμα της ανεκτικότητας στον κόσμο!
Η εκπρόσωπος του Paris 2024 Anne Descamps είπε σε συνέντευξη Τύπου: «Σαφώς δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόθεση να δείξουμε έλλειψη σεβασμού προς οποιαδήποτε θρησκευτική ομάδα. Η τελετή έναρξης επιχείρησε να γιορτάσει την ανεκτικότητα της κοινότητας.
«Πιστεύουμε ότι αυτή η φιλοδοξία έχει επιτευχθεί. Εάν οι άνθρωποι προσβλήθηκαν, λυπούμαστε πραγματικά. 

Οπότε ξέρουμε και η ΔΟΕ επίσημα είναι ……. Διδασκαλική Ομοσπονδία του Σατανά!

( ΑΝΟΧΗ 0 )

dimpenews.com

https://dimpenews.com/2024/07/28/%ce%b7-%ce%b4%ce%bf%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-youtube-%cf%84/.

28/07/2024

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.