To «χάος» της Microsoft έπληξε και το «Ελ.Βενιζέλος»: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες – Περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο

To «χάος» της Microsoft έπληξε και το «Ελ.Βενιζέλος»: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες – Περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο


Οι περισσότερες πτήσεις είχαν καθυστέρηση τουλάχιστον μιάμιση ώρας


«Χάος» επικρατεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με χιλιάδες επιβάτες να ταλαιπωρούνται λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί παγκοσμίως από την κατάρρευση των συστημάτων της Microsoft.

Οι επιβάτες είναι αναγκασμένοι να περιμένουν με τις ώρες γιατί οι πτήσεις τους καθυστερούν…

Οι επιβάτες, που είτε έχουν προγραμματίσει επαγγελματικό ταξίδι είτε θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται σε αναμονή στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, σήμερα οι περισσότερες πτήσεις είχαν καθυστέρηση τουλάχιστον μιάμιση ώρας με τους πολίτες να μην μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι την περίοδο του κορωνοϊού είχαν γίνει απολύσεις έμπειρων εργαζομένων και όταν έγιναν προσλήψεις αντί για έμπειρα στελέχη προσλήφθηκαν άτομα δίχως εμπειρία.

Πάντως, δεν είναι και δύσκολο να προκληθούν προβλήματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς αδυνατεί να διαχειριστεί τον όγκο των αφίξεων και των αναχωρήσεων, εδώ και πάρα πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία εκατομμυρίων επιβατών.

Και αυτή τη στιγμή δεν έχει δοθεί επίσημα απάντηση από την διοίκηση του αεροδρομίου αλλά υπάρχουν ήδη οι πρώτες διαρροές οι οποίες αναφέρουν ότι για τις εικόνες χάους ευθύνεται μεν το διεθνές μπλακ άουτ, ωστόσο επιτείνεται λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό σε όλα τα επίπεδα και των νέων προγραμμάτων που έχουν εγκατασταθεί.

πηγή:

https://www.pronews.gr/travel/metafores/talaiporia-gia-xiliades-epivates-sto-el-venizelos-perimenoun-me-tis-ores-sto-aerodromio/.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.