July 28, 2024

Κι όμως… οι Γάλλοι αντέδρασαν μαζικά και κατάφεραν να διαγράψουν απο τα επίσημα μέσα της διοργάνωσης την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Παιχνιδιών!

Κι όμως… οι Γάλλοι αντέδρασαν μαζικά και κατάφεραν να διαγράψουν απο τα επίσημα μέσα της διοργάνωσης την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Παιχνιδιών!


Το επίσημο βίντεο της τελετής έναρξης του Παρισιού 2024 φαίνεται να έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς έχει προκαλέσει την οργή των Γάλλων θεατών μετά τις αποκρουστικές εικόνες που είδαμε!

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησαν ένα στιγμιότυπο οθόνης του πλάνα της οργάνωσης, το οποίο έδειχνε μια κενή οθόνη με τη λεζάντα «αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο».

Η έναρξη δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube – παρόλο που υπήρχε κάλυψη των αγώνων τόσο πριν όσο και μετά την τελετή

Στο ίδιο κανάλι οι πλήρεις εκδόσεις των τελετών για το Λονδίνο 2012, το Ρίο 2016, το Πεκίνο 2022 εξακολουθούν να είναι όλες διαθέσιμες.

Αυτό που έγινε επίσης γνωστό και προκάλεσε την οργή των Γάλλων, που όπως φαίνεται στην πλειοψηφία τους ήταν κατά της συμμετοχής του Ισραήλ. Είναι πως την τελετή έναρξης, έλαβε μέρος μια Ισραηλίτισα η Leslie #Barbara Butch.

Ωστόσο σύμφωνα με τη σελίδα της στη Wikipedia ήταν η Dj της οργάνωσης κι όχι η ίδια οργανώτρια. Απο όσο ξέρουμε ο διοργανωτής ήταν άντρας με το όνομα Thomas Jolly.



Ωστόσο κάποιοι προοδευτικοί και μορφωμένοι συμπολίτες μας, όπως οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται. Αυτό που παρακολουθήσαμε στις οθόνες τους άρεσε ιδιαίτερα και δεν παρέβλεψαν να κάνουν μερικά σχόλια θαυμασμού.

Απίστευτο τρολάρισμα απο Ρωσία: «Η Ρωσία είναι έτοιμη να χορηγήσει πολιτικό άσυλο σε Γάλλους πολίτες που υπέφεραν από την παρακολούθηση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024», δήλωσε η εκπ. του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ. Ζαχάροβα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου!

Η Ζαχάροβα μάλιστα ανακοίνωσε και αναλυτικές οδηγίες για την παροχή ασύλου!

Για να λάβετε άσυλο στη Ρωσία, θα απαιτηθούν τα ακόλουθα έγγραφα:

– διαβατήριο Γάλλου πολίτη·
– εισιτήριο εισόδου στην τελετή έναρξης και φορολογική απόδειξη που επιβεβαιώνει την αγορά.
– πόρισμα ψυχολόγου/ψυχιάτρου σχετικά με τη φύση του ψυχολογικού τραύματος που υπέστη και συμβολαιογραφικό αντίγραφο για τη ρωσική μετάφραση.

Τα έγγραφα μπορούν να προσκομιστούν στη Ρωσική Πρεσβεία στο Παρίσι, ενώ ο χρόνος επεξεργασίας της αίτησης είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες.

πηγή:

https://anazitiseis.gr/ki-omos-oi-galloi-antedrasan-mazika-kai-kataferan-na-diagrapsoun-apo-ta-episima-mesa-tis-diorganosis-tin-teleti-enarxis-ton-olybiakon-paichnidion/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.