July 14, 2024

Μερικά ερωτήματα για την ασφάλεια του μεσσία των περιούσιων

Μερικά ερωτήματα για την ασφάλεια του μεσσία των περιούσιων

14 Ιουλίου 2024


Προκύπτουν κάποια ερωτήματα σχετικά με τις τρύπες της ασφαλείας που οδήγησαν στον πυροβολισμό του μεσσία των περιούσιων Τραμπ.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ το περασμένο Σάββατο, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς ο ένοπλος θα μπορούσε να έχει παρακάμψει την ασφάλεια ενός πολιτικού σε μια ταράτσα δίπλα στο μέρος της ομιλίας; Αυτό φαίνεται από εικόνες βίντεο και μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων.

Εικόνες ελεύθερων σκοπευτών που φρουρούσαν τον Τραμπ κατά τη διάρκεια του περιστατικού οδήγησαν τον δημοφιλή συντηρητικό κωμικό Hodge Twins να ρωτήσει:

“Γιατί δεν τον πυροβόλησαν πρώτα πριν πυροβολήσει τον Τράμπ;”

Και απαντάμε εμείς του αμερικάνου, ότι αν τον είχαν πυροβολίσει θα είχε χαλάσει το σόου. Γι αυτό δεν χαλάς ποτέ την σκηνή όταν την έχεις στήσει για να περάσεις το θέαμα αλήθειας για αυτό που θα πιστέψουν τα γκοίμ.

Ας δούμε και εδώ μια άλλη σκηνή από το θέατρο στην Νέα Υόρκη το 2017 όπου έσφαξαν τον Καίσαρα-Τραμπ όπως τον Ιούλιο Καίσαρα, ουσιαστικά μέσα στα 777ρια τον μήνα Ιούλιο.


πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/07/merika-erotimata-gia-tin-asfaleia-toy-messia-ton-perioysion.html.



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.