July 31, 2024

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για δολοφονία Χανίγια!

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για δολοφονία Χανίγια!

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, εξέδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για τη δολοφονία στην Τεχεράνη του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια αναφέρουν τώρα οι New York Times. Επικαλούνται 3 καλά ενημερωμένους κι αξιόπιστους Ιρανούς αξιωματούχους..

O Nετανιάχου σε τηλεοπτικό διάγγελμά του προετοίμασε πριν λίγο τους Ισραηλινούς λέγοντας ”μας περιμένουν δύσκολες μέρες”

Το Ισραήλ παίζει το χαρτί του αιφνιδιασμούγι αυτό και έχει απρόσμενα αποτελέσματα: σε έκρηξη σε λιμάνι Βηρυτού, σε δολοφονία Σουλειμανί μαζί με ΗΠΑ, σε δολοφονία Ραίσι σε δολοφονία νο 2 Χεζμπολάχ χθες και σε δολοφονία Χανίγια μέσα στην Τεχεράνη..

Αντίθετα το Ιράν κάθε φορά προειδοποιεί όλη τη διεθνή κοινότητα σαν τη βελούδινη φαντασμαγορική επίθεση με drones που έκανε στο Ισραήλ. Το ίδιο κάνει και τώρα. Αυτό από μόνο του δηλώνει μια αυτοσυγκράτηση….

H Tεχεράνη έχει εκτεθεί και στο σουνίτικο στοιχείο και διεθνώς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά θα περάσει σε μια επίθεση τι κλίμακας θα είναι μένει ν΄αποδειχθεί.

Σκοτώθηκαν οι 5 επιτελικοί

νο 1 σταρτιωτικός Σουλειμανί , Πρόεδρος Ραίσι, ΥΠΕΞ Ιράν, νο 2 Χεζμπολάχ και αρχηγός Χαμάς ..μόνο ο Νασράλα λείπει να συμπληρωθεί ο πλήρης απαρφανισμός σε επίπεδο στελεχών κορυφής…

dimpenews.com

 https://dimpenews.com/2024/07/31/%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ac%cf%87-%ce%b1/.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.