Τα Ηνωμένα Έθνη σε συνεργασία με την Κίνα ετοιμάζουν μια “εναλλακτική” εφαρμογή συστήματος κοινωνικής βαθμολόγησης κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι!

Τα Ηνωμένα Έθνη σε συνεργασία με την Κίνα ετοιμάζουν μια “εναλλακτική” εφαρμογή συστήματος κοινωνικής βαθμολόγησης κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι!


Τα Ηνωμένα Έθνη υποστήριξαν την εφαρμογή «Πάνελ Υψηλού Επιπέδου για την Ψηφιακή Συνεργασία», της οποίας συμπροεδρεύει η Μελίντα Γκέιτς του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς και ο Jack Ma, ο οποίος είναι ο δημιουργός του συστήματος βαθμολόγησης κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας της Κίνας.

Αυτή η ομάδα αρχι-Τεχνοκρατών αποφασίζει για το μέλλον της ανθρωπότητας: πλήρη ψηφιοποίηση και απόλυτο έλεγχο. Κι όλα αυτά με πρότυπο μοντέλο αυτό της Κίνας, αφού βρίσκονται σε άμεση συνεργασία. Ο Καναδός στο βίντεο κάτω, εργάζεται για την Alibaba του Jack Ma, η οποία βοηθά την κινεζική κυβέρνηση να αναπτύσει το σύστημα κοινωνικής πίστωσης και μιλάει για τα υπέροχα οφέλη του.

Ο Jack Ma υπέγραψε μια συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη ώστε να δημιουργήσουν τον «ατομικό ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα» που θα παρακολουθεί τις ταξιδιωτικές συνήθειες των ανθρώπων, την κατανάλωση φαγητού, ρουχισμού, νερού και πολλά άλλα.

Για να πάρετε μια ιδέα που οδηγεί αυτό το σύστημα και τι τιμωρίες περιλαμβάνει, δείτε το παρακάτω βίντεο όπου μια χαρούμενη Κινέζα μιλάει για το καλό της σκορ, και το δικαίωμα της να λαμβάνει υγειονομική περίθαλψη.

Το κοινωνικό πιστωτικό σκορ της Κινέζας είναι 704 που σημαίνει είναι ένα «καλός» πολίτης. Οι αρχές στην πόλη Xiamen της Κίνας επιτρέπουν μόνο σε «καλούς» πολίτες με κοινωνική βαθμολογία 584 και πάνω, να λαμβάνουν υγειονομική περίθαλψη σε νοσοκομεία.

Το ακριβώς απο κάτω βίντεο, αφορά το skynet που έχουν τοποθετηθεί περισσότερες από 700 εκατομμύρια κάμερες CCTV για να κατασκοπεύουν σε πραγματικό χρόνο, την συμπεριφορά των 1,4 δισεκατομμύριων πολίτες της πόλης, ώστε να βαθμολογούνται με το σύστημα κοινωνικής πίστωσης, με βάση τον τρόπο συμπεριφοράς τους.

Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης σημαίνει Απόλυτος Έλεγχος!!

Φυσικά για να γίνουν πράξη όλα αυτά τα αποτρόπαια, στο δυτικό κόσμο, χρειάζονται “δύο συστατικά”, το ένα ο φόβος μια νέας πανδημίας που πάντα… θα καραδοκεί, και το δεύτερο η υπερθέμανση του πλανήτη που και τα δύο είναι απάτες!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Klaus Schwab, να θαυμάζει το… Κινέζικο μοντέλο και να πιστεύει πως πολλές χώρες της δύσης θα το έβρισκαν πολύ ελκυστικό!

Υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται με τις αναφορές που κάνει το anazitiseis.gr στη Κίνα και την παρουσιάζουν ως “δυτική προπαγάνδα”! Η αλήθεια όμως δεν είναι μονόπλευρη κι όλα τα φασιστικά ή κομμουνιστικά καθεστώτα έχουν περισότερα κοινά παρά διαφορές όπως θέλουν καποιοι να παρουσιάζουν.

Ας διαβάσουν αυτοί που μιλούν για δυτική προπαγάνδα την μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ για το διαχειριστικό πρότυπο που θα υιοθετηθεί απο το κινεζικό. Από αυτό δηλαδή θα αντιγραφούν τα αυταρχικά μέτρα προστασίας που εφαρμόζει σήμερα η Κίνα.

Δείτε ακόμα: Πως με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγης, θα σε αναγκάσουν να πουλήσεις το σπίτι σου και να ζεις σε Έξυπνο Γκουλάγκ!

πηγή:

https://anazitiseis.gr/ta-inomena-ethni-se-synergasia-me-tin-kina-etoimazoun-mia-enallaktiki-efarmogi-systimatos-koinonikis-vathmologisis-ki-emeis-koimomaste-orthioi/.





ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Justin Trudeau FINALLY breaks his silence

July 3, 2024






BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


To Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στα «αζήτητα».

To Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στα «αζήτητα».


Ι. Κουντουράς, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.


ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


"Why Can't I Have a REAL Finance Minister" Kevin O'Leary HUMILIATES Chrystia Freeland


ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ live streaming || ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 - IOYNIOY - 2024 ||









ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.