13 χώρες υπογράφουν συμφωνία για να προκληθεί παγκόσμιος λιμός καταστρέφοντας την προσφορά τροφίμων

13 χώρες υπογράφουν συμφωνία για να προκληθεί παγκόσμιος λιμός καταστρέφοντας την προσφορά τροφίμων

22/06/2024

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με άλλες 12 χώρες, έχουν υπογράψει μια συμφωνία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που στοχεύει να προκαλέσει παγκόσμιο λιμό καταστρέφοντας τη γεωργική βιομηχανία, γράφει ο Hunter Fielding.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, που καταρτίστηκε από το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), η παραγωγή τροφίμων προκαλεί «θέρμανση του πλανήτη» και πρέπει να εξαλειφθεί.

Για να «σωθεί ο πλανήτης» από την «κλιματική αλλαγή», επιμένουν οι παγκοσμιοποιητές, τα αγροκτήματα σε όλο τον κόσμο πρέπει να κλείσουν.

Η συμφωνία WEF θέτει στόχους για την ποσότητα της γεωργικής γης που κάθε χώρα πρέπει να εξαλείψει για να τους επιτύχει.

Υπό το πρόσχημα της μείωσης των «εκπομπών μεθανίου», δεκατρείς χώρες έχουν υπογράψει μια υπόσχεση να προκαλέσουν παγκόσμιο λιμό περικόπτοντας τη γεωργική παραγωγή και κλείνοντας τις εκμεταλλεύσεις.




Ανακοινώθηκαν νωρίτερα αυτό το έτος από το Παγκόσμιο Κόμβο Μεθανίου του WEF – μια ομάδα μηχανικών κρίσεων που εκμεταλλεύονται τον πανικό του κοινού για να καταστρέψουν την προσφορά τροφίμων στον κόσμο – αυτές οι δεκατρείς χώρες είναι:

Αργεντίνη
Αυστραλία
Βραζιλία
Μπουρκίνα Φάσο
Κοκκινοπίπερο
Τσεχική Δημοκρατία
Εκουαδόρ
Γερμανία
Παναμάς
Περού
Ισπανία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες
Ουρουγουάη.

Φανταστείτε να μην υπήρχε παραγωγή κρέατος από την Αυστραλία, τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο στόχος των παγκοσμιοποιητών.

Και παραδέχονται ότι είναι όλα μέρος της απάτης για το κλίμα, η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει εκτεθεί πλήρως ως φάρσα.

Όπως λέει ο Luis Planas, Υπουργός Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων της Ισπανίας:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να βλέπω την κοινή δέσμευση της διεθνούς κοινότητας για τη μείωση των εκπομπών μεθανίου από τη γεωργία ως μέσο για την επίτευξη των στόχων που υπογράψαμε στη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα».




«Τα συστήματα τροφίμων ευθύνονται για το 60% των εκπομπών μεθανίου», προειδοποιεί ο Marcelo Mena, Διευθύνων Σύμβουλος του Global Methane Hub.

Λέει ότι η γεωργία καταστρέφει τον πλανήτη.

Εξου και το αίτημά τους να κλείσουν τα αγροκτήματα.

Χωρίς αγροκτήματα δεν θα υπάρχει φαγητό.

Και χωρίς φαγητό συμβαίνει ακριβώς αυτό που ζήτησε η Kamala Harris αυτό το Σαββατοκύριακο: θα υπάρχει «Μειωμένος πληθυσμός».

Η ατζέντα ερήμωσης δεν είναι καν μυστικό πια.

Το καμαρώνουν.

Και εδώ είναι η λογική τους: ΤΡΟΦΗ = ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΟΣΜΟΥ.

Έτσι επιτίθενται στο φαγητό και το κλείνουν.

Ο Τζον Κέρι σε ανακοίνωσή του είπε:

«Ο περιορισμός του μεθανίου είναι ο ταχύτερος τρόπος για να μειωθεί η θέρμανση βραχυπρόθεσμα.

«Τα τρόφιμα και η γεωργία μπορούν να συμβάλουν σε ένα μέλλον χαμηλής περιεκτικότητας σε μεθάνιο βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανθεκτικότητα των αγροτών.

Οι αγελάδες και τα κοτόπουλα αντικαθίστανται από γρύλους και προνύμφες εντόμων

Απολαύστε τα τραγανά ψεύτικα μπιφτέκια με κρέας και τα Cricket McNuggets.

Σύντομα θα τρώτε έντομα επειδή το κρέας θα είναι απρόσιτο –και διαθέσιμο μόνο σε εύπορες ελίτ– καθώς οι κυβερνήσεις κλείνουν αγροκτήματα και ράντσα.

Όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος Leo Hohmann:

«Μπορούμε να υποθέσουμε από αυτή τη γλώσσα ότι μεταξύ των πρακτικών που εξετάζονται θα ήταν η αντικατάσταση μεγάλου μέρους των αποθεμάτων βοοειδών, γαλακτοκομικών, χοίρων και κοτόπουλου από τα οποία εξαρτάται ο πληθυσμός για την πρωτεΐνη τους με προνύμφες εντόμων, αλευροσκουλήκια, γρύλους κ.λπ.

«Ο ΟΗΕ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες ΜΚΟ προωθούν εδώ και χρόνια δίαιτες χωρίς κρέας και την κατανάλωση πρωτεϊνών από έντομα και οι δισεκατομμυριούχοι έχουν επενδύσει στην κατασκευή τεράστιων εργοστασίων εντόμων στην πολιτεία του Ιλινόις, στον Καναδά και στην Ολλανδία, όπου υπάρχουν αλευροσκούληκες, γρύλοι και άλλα έντομα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία ως πρόσθετα για την προμήθεια τροφίμων, συχνά χωρίς σαφείς ετικέτες που θα λένε στους ανθρώπους τι ακριβώς τρώνε».

Ο Hohmann επισημαίνει επίσης την πρόβλεψη του Deagel, η οποία προβλέπει μείωση σχεδόν 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ έως το 2025:

«Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος ερήμωσης από τον πόλεμο, την πείνα και την πανούκλα.

«Δεν είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι και οι τρεις αυτές αποδεδειγμένες μέθοδοι δολοφονίας παίζονται αυτήν τη στιγμή;


πηγή: korakasnews

https://korakas-news.gr/2024/06/13-chores-ypografoyn-symfonia-gia-na-proklithei-pagkosmios-limos-katastrefontas-tin-prosfora-trofimon.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.