Ετοιμάζονται: Η γρίπη των πτηνών (H5N1) κάνει το ιστορικό άλμα από τα θηλαστικά στους ανθρώπους λίγο μετά το νέο εμβόλιο του Bill Gates!

 Ετοιμάζονται: Η γρίπη των πτηνών (H5N1) κάνει το ιστορικό άλμα από τα θηλαστικά στους ανθρώπους λίγο μετά το νέο εμβόλιο του Bill Gates!

 

Πριν απο σχεδόν ένα μήνα, σας είχαμε προειδοποιήσει πως: τα διεθνή ΜΜΕ τρομοκρατούν τον κόσμο για «επικείμενη πανδημία γρίπης των πτηνών» εώς και 100 φορές χειρότερη απο τον COVID!

Τότε ο ιός είχε κάνει το πρώτο άλμα, απο τα πτηνά στα θηλαστικά, Και περιμέναμε να κάνει και το δεύτερο απο τα θηλαστικά στον άνθρωπο. Και ναι είναι γεγονός, το δεύτερο άλμα έγινε σε ένα Τεξανό αγρότη που προσβλήθηκε από γρίπη των πτηνών από μολυσμένη αγελάδα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που καταγράφεται η εξάπλωση του ιού HSN1 από τα θηλαστικά στον άνθρωπο, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ως «σύμπτωση», το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών που χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς για αυτό το στέλεχος και μόλις μπήκε σε δοκιμές.

Νέες εικόνες δείχνουν τον γαλακτοπαραγωγό με ματωμένα μάτια αφού ήταν το πρώτο κρούσμα που κόλλησε γρίπη των πτηνών από θηλαστικό – στην περίπτωση αυτή μια μολυσμένη αγελάδα – όπως ισχυρίστηκε ο ΠΟΥ αυτό είναι το «ορόσημο» μιας «τεράστιας ανησυχίας».

Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, το CDC είπε ότι βρήκαν «ισχυρά στοιχεία» μέσω γενετικών δεδομένων ότι ο αγρότης κόλλησε την γρίπη των πτηνών από μια αγελάδα τον Μάρτιο.

Αυτή η αποκάλυψη σύμφωνα με τον οργανισμο, δείχνει το πρώτο σημάδι του ιού HSN1 που εξαπλώνεται από τα θηλαστικά στους ανθρώπους. Άλλωστε μας είχαν εκφράσει τις “ανησυχίες τους” πως αυτό θα συνέβαινε σύντομα…

Και τελικά συνέβη! Μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχτηκε ότι είχε ετοιμάσει ένα νέο εμβόλιο για παγκόσμια κυκλοφορία. Φήμες λένε πως οι νοσηλεύτριες έχουν ξεκινήσει ήδη τους χορούς στα νοσοκομεία…

Οι εικόνες του ασθενούς, καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την πρωτόγνωρη περίπτωσή του, δημοσιεύτηκαν σε έκθεση στο New England Journal of Medicine.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ασθενής εμφάνισε υποεπιπεφυκότα αιμορραγία ακριβώς κάτω από τον επιπεφυκότα (τη διαυγή επιφάνεια που καλύπτει το λευκό μέρος του ματιού). Ο ασθενής υποφέρει επίσης από ένα υδαρές υγρό που εκκρίνεται από το δεξί του μάτι.

Η Mirror αναφέρει: Ο γαλακτοπαραγωγός είναι το δεύτερο άτομο που διαγνώστηκε με γρίπη των πτηνών στις ΗΠΑ, και ίσως το πρώτο από θηλαστικό – στην προκειμένη περίπτωση, μια αγελάδα.

Μέχρι στιγμής, σχεδόν 900 άτομα σε 23 χώρες έχουν μολυνθεί από το στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών τα τελευταία 20 χρόνια. Ωστόσο, όλα ήταν συνδεδεμένα με άγρια ​​ή φυλαγμένα πουλιά. Η περίπτωση του γαλακτοπαραγωγού έρχεται καθώς οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ακούνε ότι άλλοι αγρότες αρρωσταίνουν, αλλά δεν κάνουν τεστ για τον ιό HSN1.

Μετά τη θεραπεία με αντιιικά, ο ασθενής δεν ανέφερε συμπτώματα εκτός από κάποια «ενόχληση και στα δύο μάτια». Τις επόμενες ημέρες, ο εργαζόμενος ανέφερε ότι η επιπεφυκίτιδα είχε υποχωρήσει χωρίς αναπνευστικά συμπτώματα και οι επαφές με το σπίτι παρέμειναν καλά.

Η διευθύντρια του CDC, Δρ Μάντι Κοέν, είπε ότι η κατάσταση του ασθενούς ήταν «πολύ ήπια». Είπε στο NPR: «Το άτομο είχε πολύ ήπια συμπτώματα. Αναρρώνουν καλά. Αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε, και πάλι, ότι εξετάζουμε ανθρώπους που μπορεί να είχαν επαφή».

Δείτε ακόμα: Η New York Times παραδέχεται: Όσοι μιλούν για θανάτους και παρενέργειες εμβολίων, αγνοούνται και λογοκρίνονται σαν να μην υπάρχουν!

πηγή:

https://anazitiseis.gr/etoimazontai-i-gripi-ton-ptinon-h5n1-kanei-to-istoriko-alma-apo-ta-thilastika-stous-anthropous-ligo-meta-to-neo-emvolio-tou-bill-gates/.


ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.