Η νέα εφαρμογή σάς ενημερώνει εάν το φαγητό σας περιέχει συστατικά που προέρχονται από έντομα

Η νέα εφαρμογή σάς ενημερώνει εάν το φαγητό σας περιέχει συστατικά που προέρχονται από έντομα



Η νέα εφαρμογή σάς ενημερώνει εάν το φαγητό σας περιέχει συστατικά που προέρχονται από έντομα

«Η εφαρμογή Insect Scanner είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να διασφαλίσει ότι η τροφή του είναι απαλλαγμένη από έντομα. Με τη βοήθεια του σαρωτή, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ελέγξετε εάν ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει έντομα χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε ή να κάνετε εκτενή έρευνα», αναφέρει η  περιγραφή της εφαρμογής στο Google Play  .

«… Η διεπαφή χρήστη είναι απλή και διαισθητική, καθιστώντας εύκολη τη χρήση της εφαρμογής για οποιονδήποτε. Είτε είστε χορτοφάγος, είτε είστε κρεατοφάγος, είτε απλά κάποιος που δεν θέλει να καταναλώνει έντομα, η εφαρμογή Scanner Insect είναι ένα απαραίτητο εργαλείο όταν ψωνίζετε».

Οι αυτοδιοριζόμενοι «ελεγκτές δεδομένων», φυσικά, δεν είναι ευχαριστημένοι, πηγαίνοντας στο X για να κάνουν Σημειώσεις Κοινότητας που επιβεβαιώνουν ότι η εφαρμογή είναι ακριβής, αλλά ότι τα συστατικά των εντόμων, συγκεκριμένα  οι βαφές που παράγονται από ζωύφια , είναι πραγματικά καλό.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή, που δημιουργήθηκε από τον Γερμανό προγραμματιστή Marcel Bartecki, έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 λήψεις από τότε που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να βλέπουν τα επιστημονικά ονόματα ή/και τα ονόματα συστατικών που χρησιμοποιούν οι παραγωγοί για να κρύψουν το γεγονός ότι επεξεργάζονται έντομα και τα προσθέτουν στα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για γρύλους στο σπίτι, αλευροσκούληκες, μεταναστευτικές ακρίδες και σκαθάρια μούχλας. μια επιλογή να μην αναζητήσετε μεμονωμένους ανατριχιαστικούς ανιχνευτές εάν οι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα με ορισμένα συστατικά.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αποκάλυψη της παραπλανητικής επισήμανσης που χρησιμοποιούν ορισμένες εταιρείες για να κρύψουν τη συμπερίληψη της πρωτεΐνης κρίκετ, η οποία συχνά χαρακτηρίζεται λιγότερο προσβλητικά ως «πρωτεΐνη Acheta», και άλλων παρόμοιων προϊόντων.

πηγή:

https://thecountersignal.com/new-app-finds-insect-ingredients-in-food/ .

https://thecountersignal.com/news/ .



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.