Ντ.Τράμπ: Η επιβίωση της Ουκρανίας είναι πολύ σημαντική για τις ΗΠΑ αλλα ακόμα πιο σημαντική για την Ευρώπη – Οι συμμάχοι της Αμερικής δεν ξοδεύουν αρκετά για να στηρίξουν την Ουκρανία!

Ντ.Τράμπ: Η επιβίωση της Ουκρανίας είναι πολύ σημαντική για τις ΗΠΑ αλλα ακόμα πιο σημαντική για την Ευρώπη – Οι συμμάχοι της Αμερικής δεν ξοδεύουν αρκετά για να στηρίξουν την Ουκρανία!


 Εκεί που αρχίζουν να κάνουν πίσω στη βοήθεια των Ουκρανών οι Δημοκρατικοί, έρχονται οι Ρεπουμπλικάνοι να συμπληρώσουν το κενό… Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η επιβίωση της Ουκρανίας είναι σημαντική για τις ΗΠΑ, και οι Ρεπουμπλικάνοι πρόκειται να ψηφίσουν ένα πακέτο βοήθειας 61 δισ. δολαρίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Όπως είπε ο ίδιος στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social την Πέμπτη:

«Όπως όλοι συμφωνούν, η Ουκρανική Επιβίωση και Δύναμη θα πρέπει να είναι πολύ πιο σημαντική για την Ευρώπη παρά για εμάς, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντική και για τις ΗΠΑ, είπε και πρόσθεσε σώστε την… Ευρώπη!»

Ο πρώην πρόεδρος επέκρινε τους Ευρωπαίους συμμάχους της Αμερικής που δεν ξοδεύουν αρκετά για να στηρίξουν την Ουκρανία.


Το εξής παράδοξο όπως αναφέρει και το Reuters. Είνα πως οι οπαδοί του ερμήνευσαν την ανάρτηση ως ένα μήνυμα ότι αντιτίθεται στο τρέχον πακέτο βοήθειας, αν και ο Τραμπ το είπε ρητά.

Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο παράδοξο για τους οπαδούς του Τραμπ, που μέχρι και σήμερα πιστεύουν πως είναι ο εκλεκτός του θεού που θα φέρει τη δικαιοσύνη και την ειρήνη στον κόσμο… Το ίδιο που πιστεύουν και εβραιοσιωνιστές και χριστιανοσιωνιστές στις ΗΠΑ.

Δεν έχουν καμιά διαφορά με τους “εμβολιοψέκες”, που κατα την περίοδο της πλανδημίας είχαν κλείσει τα αυτιά και τα μάτια σε ότι αμφισβητούσε το ιερό ζουμί της Pfizer. Φτάνει να δείτε τα σχόλια στο Χ, απο την χθεσινή ανάρτηση: Ο Τραμπ αλλάζει εντελώς στάση και στηρίζει την χρηματοδότηση των πολέμων στην Ουκρανία και το Ισραήλ – Οι οπαδοί του τον αποκαλούν προδότη! Αφορμή της οποίας υπήρξε και το συγκεκριμένο άρθρο.

Λάδι στη φωτιά για έναν πόλεμο που έχει ήδη κριθεί!

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντένις Σμιχάλ χαιρέτισε την πρόοδο στο πακέτο βοήθειας των 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων απο τους Ρεπουμπλικάνους, λέγοντας ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι τον διαβεβαίωσαν ότι το Κίεβο θα μπορούσε να αναμένει ότι θα αποκτήσει νέα όπλα μόλις εγκριθεί η βοήθεια, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Shmyhal ωστόσο, έχει προειδοποιήσει για την πιθανότητα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου εάν η Ουκρανία χάσει από τη Ρωσία.

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα ευχαρίστησε τη Γερμανία που συμφώνησε να προμηθεύσει στην Ουκρανία ένα ακόμη σύστημα αεράμυνας Patriot, λέγοντας ότι θα απευθύνει έκκληση και σε άλλες χώρες στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα για περισσότερα όπλα.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskiy δήλωσε ότι η Δύση θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει στην άμυνα του ουρανού της Ουκρανίας αναφέροντας την επίθεση των Ρώσων στη βόρεια πόλη Chernihiv. «Αυτό δεν θα είχε συμβεί εάν η Ουκρανία είχε λάβει επαρκή εξοπλισμό αεράμυνας και αν η αποφασιστικότητα του κόσμου να αντισταθεί στη ρωσική τρομοκρατία ήταν επαρκής», είπε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο X.

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα επανέλαβε τα σχόλια του Ζελένσκι σε ξεχωριστή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρότεινε ότι η Ουκρανία πρέπει να απολαμβάνει την ίδια κάλυψη από τις αεροπορικές επιθέσεις με το Ισραήλ. «Στη Μέση Ανατολή, είδαμε πώς μοιάζει η αξιόπιστη προστασία των ανθρώπινων ζωών από πυραύλους», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο μπαράζ από drone και πυραύλους του Ιράν στο Ισραήλ που αναχαιτίστηκε από τις δυτικές και ισραηλινές δυνάμεις.

Τέλος, η Ρωσία απαγόρευσε την είσοδο σε εκατοντάδες Αυστραλούς πολίτες, ανακοίνωσωντας την Τετάρτη το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Ανέφερε ότι η Μόσχα θα κλείσει επ’ αόριστον την είσοδο σε 235 δημοτικούς συμβούλους ως απάντηση στην «αντιρωσική ατζέντα».

Ο Τραμπ είναι μια αμετανόητη μαριονέτα της Big pharma, που ο ίδιος έχει αναφέρει πολλές φορές την αποτελεσματικότητα της Επιχείρησης Warp Speed, του προγράμματος της κυβέρνησής του για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των εμβολίων απο «5 έως 12 χρόνια» δοκιμών ασφάλειας σε μόλις εννέα μήνες

Οι τρεις εταιρείες Johnson & Johnson, Pfizer και Moderna προωθήθηκαν απο την «Επιχείρηση Warp Speed» που δημιούργησε ο Τραμπ, με σκοπό να πάρουν άδεια έκτακτης ανάγκης τα εμβόλια για τον κοροναϊό. Αυτό έγινε απο μια ομάδα διευθαρμένων προσώπων που εναλλάσωντας καίριες θέσεις, μεταξύ της διοίκησης του (FDA), των τριών φαρμακευτικών και της παρουσίας τους στα ΜΜΕ για την πρόωθηση τους.

Το παράδοξο φαινόμενο των οπαδών του Τραμπ που υποστηρίζουν πάντα τα αντίθετα απο αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος δεν είναι μόνο ευθύνη του PsyOp “Q”, αλλά μεγάλη ευθύνη έχουν και τα εναλλάκτικα μέσα, που υποτίθεται πως υποστηρίζουν την αλήθεια αλλά ποτέ δεν ανέφεραν τα πραγματικά γεγονότα. Ίσως, να είμαστε το μόνο εναλλακτικό μέσο που προσπαθήσαμε σε αυτό.

Ένα δείγμα αυτού είναι τα παρακάτω άρθρα:

Προσοχή στους μεσσιανιστές και στα ψυχολογικά πειράματα των ΗΠΑ!

Tο ψυχολογικό πείραμα “Q” και οι εταιρίες psy group και cambrige analytica.

Γιατι ο Ντοναλτ Τραμπ ΔΕΝ είναι η καλύτερη λύση στις αμερικάνικες εκλογές του 2024!

Ο Τραμπ δηλώνει σοκαρισμένος για τον νόμο της Φλόριντα που απαγορεύει την άμβλωση πριν από έξι εβδομάδες «είναι τρομερό λάθος».

Ο Τραμπ υπερ των “έξυπνων” πόλεων!

Το σκοτεινό πρόσωπο του Ντόναλτ Τραμπ κι όλα όσα δεν “έτυχε” να ακούσετε ποτέ!

Ίσως το κόλλημα κάποιων ανθρώπων που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, να εξηγεί το γεγονός πως γινόμαστε οι δυτικοί όλο και πιο ηλίθιοι….  Οι βαθμολογίες IQ των δυτικών πέφτουν σε τέσσερις από τις πέντε μετρήσεις.

πηγη :

https://anazitiseis.gr/o-trab-allazei-entelos-stasi-kai-stirizei-tin-chrimatodotisei-ton-polemon-stin-oukrania-kai-to-israil-oi-opadoi-tou-ton-apokaloun-prodoti/.

https://anazitiseis.gr/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.