Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο μεγάλης κλίμακας με το ΝΑΤΟ

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο μεγάλης κλίμακας με το ΝΑΤΟ

 

Σύμφωνα με το αμερικανικό think tank Institute for the Study of War (ISW), υπάρχουν νέες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για μια μεγάλης κλίμακας συμβατική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ, ανακοίνωσαν τα ΜΜΕ εχθές Πέμπτη.

«Όχι βραχυπρόθεσμα, αλλά πιθανώς πιο βραχυπρόθεσμα από αυτό που είπαν αρχικά ορισμένοι δυτικοί αναλυτές», ανέφεραν το think tank.

Ετοιμάζεται η Ρωσία για πόλεμο πλήρους κλίμακας με το ΝΑΤΟ; «Σαφείς ανοησίες φυσικά, αλλά αν σας αρέσει η αίσθηση ή θέλετε να πυροδοτήσετε την πολεμική φρενίτιδα ακόμη περισσότερο, τότε ένας τέτοιος τίτλος θα είναι ωραίος».
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο μεγάλης κλίμακας με το ΝΑΤΟ

Ο δημοσιογράφος Thomas Fazi έχει διαβάσει την έρευνα της δεξαμενής σκέψης και εκπλήσσεται από τα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης. Δεν αφήνει τίποτε όρθιο στην «έκθεση»: «Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα που να υποδηλώνει ότι η Ρωσία σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ, εκτός από παράλογα συμπεράσματα […] και αβάσιμους ισχυρισμούς δύο μελών του ΝΑΤΟ.

Φυσικά, η Ρωσία «προετοιμάζεται για μια μεγάλης κλίμακας συμβατική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ», δεδομένου ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ εμπλέκονται σε μαζική στρατιωτική κλιμάκωση κατά της Ρωσίας και σκόπιμα δημιουργούν συνθήκες που αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε σύγκρουση με τη Ρωσία, όπως έκαναν στην Ουκρανία , αλλά σε συμβατική κλίμακα, σύμφωνα με τον Fazi.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έρευνα είναι ξεκάθαρα μέρος μιας μαζικής δυτικής προπαγανδιστικής εκστρατείας με στόχο να πείσει τους ανθρώπους των χωρών του ΝΑΤΟ ότι η Ρωσία σχεδιάζει να εισβάλει στην Ευρώπη σύντομα – παράλογος ισχυρισμός – προκειμένου να πραγματοποιήσει μια απεριόριστη στρατιωτική συγκέντρωση και την ευρύτερη στρατιωτικοποίηση των κοινωνιών.

πηγή:

https://korakas-news.gr/2024/03/symfona-me-ta-mesa-enimerosis-i-rosia-proetoimazetai-gia-polemo-megalis-klimakas-me-to-nato.html.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.