ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ – Τι άλλο; Έσκασε η καρδιά του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ – Τι άλλο; Έσκασε η καρδιά του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου

 


ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ – Τι άλλο; Έσκασε η καρδιά του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου

Στην Υγεία Τσόρδια-Γουρλομάτη δεν θα μείνει τρυπημένος ζωντανός

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ… και όλα είναι ανάποδα στον σατανισμό, αλλά που να καταλάβουν οι μοντέρνοι σκλάβοι τι είναι ανάποδα και τι είναι ορθά!!!!

Κουράγιο, θα μάθετε θέλετε δεν θέλετε τι είναι Υποχρεωτική Υγεία αλλά θα σας λείπουν οι εμφολιασμένοι συγγενείς και φίλοι, και δεν θα έχετε καταλάβει ποιος είναι υπεύθυνος.

ΣΟΚ στην Πάτρα: Πέθανε από ανακοπή ο 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος

– Δεύτερος θάνατος νέου σε 24 ώρες

Αδελφος του γνωστού ηθοποιού
25|12|2023

Σοκ για την πατραϊκή κοινωνία , καθώς έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση θανάτου ενός ακόμη νέου του Παντελή Πολυδερόπουλου σε ηλικία μόλις 28 ετών. Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Μένιου Νιφόρα, επίσης από ανακοπή σε ηλικία 33 ετών.

Ο Παντελής δούλευε ως μπάρμαν στο Bara επί της Ρήγα Φερραίου. Υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστούγεννων ενώ χθες παραμονή δούλευε κανονικά. Ο θανατός του βύθισε στο πένθος την οικογενειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους. Το κατάστημα σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει σήμερα. Ο Παντελής είναι ο αδελφός του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου από το Μπρούσκο.

πηγή:

https://korakas-news.gr/2023/12/xafnika-kai-aifnidia-ti-allo-eskase-i-kardia-toy-28chronoy-panteli-polyderopoyloy.html.





ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Πρόδρομος Τσαουσάκης - Τα τραγούδια του (by Elias)







ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Μη μου πατάτε το ζωνάρι - Πρόδρομος Τσαουσάκης






ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Χριστούγεννα για τα πανηγύρια με τον Χριστό απόντα και τους πολέμους παρόντες

Χριστούγεννα για τα πανηγύρια με τον Χριστό απόντα και τους πολέμους παρόντες

 24 Δεκ. 2023

 By Μαρία Σεφέρου  

 Τι σημαίνουν για σένα τα Χριστούγεννα; Έχεις ποτέ αναρωτηθεί εις βάθος ή τα περιμένεις πώς και πώς για να σου αλλάξουν προσωρινά και επιφανειακά την καθημερινότητα με διακοπές, ξεκούραση, ανταλλαγή δώρων, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γαλοπούλες γεμιστές, χριστουγεννιάτικα δένδρα, λαμπιόνια και αστεράκια;

Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα παραδεχτείς ότι κάπως έτσι είναι, κάπως έτσι ήταν από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Ήσουνα νιος/νια και γέρασες αλλά τα παγανιστικά χριστουγεννιάτικα έθιμα παραμένουν ίδια κι απαράλλακτα, μην αγγίζοντας την καρδιά και την ψυχή των περισσότερων αυτοαποκαλούμενων “Χριστιανών” κάθε ομολογίας και αίρεσης αλλά και των άπιστων που συνεορτάζουν μαζί τους.

Οι πιο “Ορθόδοξοι” από σας θα κοινωνήσετε κιόλας, παίρνοντας τον ¨Χριστούλη” μέσα σας – έτσι πιστεύετε – εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της ψυχής σας, όπως τάζουν οι θρησκευτικοί ταγοί…

Αποτελεί έκπληξη ότι εφέτος υπήρξε αρχηγός “δεξιού” κόμματος ο οποίος έκανε έκκληση από το βήμα του άντρου της ψευτοδημοκρατίας μας, δίκην κηρύγματος από άμβωνος, “να βάλουμε τον Χριστό στην καρδιά μας”,  προφανώς για να μην αφήσει τον θρησκόληπτο Νατσιό, αρχηγό του επίσης δεξιού κόμματος “Νίκη”, να έχει το μονοπώλιο της χριστοκαπηλίας…

Ακούστε τον:

Βουλή- 01/12/2023- Κυριάκος Βελόπουλος: Δεν μπορώ να πιστέψω αυτή την Κυβέρνηση, διότι ψευδόμενη συνεχώς ασκεί μια αντιλαϊκή, αντικοινωνική, αντεθνική πολιτική, με την οποία δεν μπορεί να συμφωνήσουμε και κάνοντας έκκληση τον ελληνικό λαό να πω το εξής: Σε λίγες μέρες έχουμε Χριστούγεννα. Βλέπεις παντού στα μαγαζιά λαμπάκια, βλέπεις παντού μαγαζάκια με φωτάκια. Χριστούγεννα με φωτάκια, Χριστούγεννα με δεντράκια, Χριστούγεννα με ταξιδάκια, Χριστούγεννα με εκπτώσεις, με φωτισμένα μαγαζάκια. Δεν βλέπω, όμως, Χριστούγεννα με Χριστό. Ας βάλουμε, λοιπόν, τον Χριστό και στις καρδιές μας και αυτοί που φωτίζουν την Αθήνα, ας βάλουν μηνύματα χριστιανικά. Χριστούγεννα σημαίνει γέννηση του Χριστού, γέννηση του Ιησού μας.
Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, για να μπορούμε να τιμούμε αυτά που πρέπει να τιμούμε!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

AlertTV.gr

Περιττό να πω ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν μας πείθει για την ανησυχία του για τον παγανιστικό τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων, εν τη απουσία του “Ιησού ΜΑΣ” από τα γενέθλιά του,  όπως δεν θα μας έπειθε και οποιοσδήποτε βουλευτής, αρχηγός κόμματος ή όχι, προσποιείτο ότι ενδιαφερόταν να “βάλουμε τον Χριστό στην καρδιά μας”, όταν οι ίδιοι είναι προφανές ότι άλλον θεό έχουν βάλει μέσα τους, ήγουν τον θεό του χρήματος, ονόματι Μαμμωνά.

Και πώς βάζει κανείς τον Χριστό στην καρδιά του, κύριε Βελόπουλε; Πουλώντας επιστολές του ή κράζοντας “Κύριε, Κύριε”;  Μήπως κάνοντας μακριούς σταυρούς, λαμβάνοντας τακτικά την “Θεία Κοινωνία” και νηστεύοντας κατά τα καθιερωμένα σαρανταήμερα; Καμία σχέση. Άλλωστε ο ίδιος ο, κατ’ εμέ, προφήτης Ιησούς είχε πει:

«Δεν θέλει εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών πας ο λέγων προς εμέ, Κύριε, Κύριε, αλλ’ ο πράττων το θέλημα του Πατρός μου του εν τοις ουρανοίς». (Κατά Ματθαίον 7:23)

Και ποιο είναι το θέλημα του Θεού; Τι είναι ηθικό και δίκαιο πέραν κάθε αμφισβήτησης; Σε τι συνοψίζεται ολόκληρος ο ηθικός κώδικας; Ποιος είναι ο χρυσός κανόνας που συνιστά ικανή και αναγκαία συνθήκη για καθαρή συνείδηση και αρμονική συμβίωση ατόμων και εθνών, αποδεκτός από όλες τις θρησκείες και τις προ-Χριστού φιλοσοφίες, στον οποίο κρέμεται ο νόμος και οι προφήτες, όπως φέρεται να είπε ο Ιησούς;

Ιδού η απάντηση:

«Πάντα όσα αν θέλητε να κάμνωσιν εις εσάς οι άνθρωποι, ούτω και σεις κάμνετε εις αυτούς· διότι ούτος είναι ο νόμος και οι προφήται». (Κατά Ματθαίον 7:12, Κατά Λουκά 6:31)

«Και ο συ μισείς, μηδενί ποιήσης». (Παλαιά Διαθήκη,Τωβίτ Δ’: 15)

«Ό συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις». (Κλεόβουλος ο Ρόδιος, 6ος αιώνας π.Χ.)

«Εκείνα για τα οποία αγανακτούμε, όταν διαπράττονται απ’ τον πλησίον μας, να μη τα πράττουμε εμείς οι ίδιοι». (Πιττακός Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ.)

«Μην πράττεις στους άλλους ό,τι δεν θα ήθελες εκείνοι να πράξουν σε σένα». (Κομφούκιος, 551 – 479 π.Χ.)

Πώς θα ήταν η κοινωνία αν με αυτή την απλή ηθική εντολή γινόταν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά από τα γεννοφάσκια και συνέχεια στα σχολεία και στα πανεπιστήμια;

Πώς θα ήταν ο άνθρωπος και ο κόσμος, αν ο καθένας, το κάθε άτομο, η κάθε κυβέρνηση, το κάθε έθνος, προτού προβεί σε μία πράξη που επηρεάζει αρνητικά τον συνάνθρωπο ή ένα άλλο έθνος, αναρωτιόταν αν θα ήθελε κάποιος άλλος να του συμπεριφερθεί έτσι;

Θα βασίλευε τότε στις ανθρώπινες κοινωνίες ο νόμος της ζούγκλας και θα υπερίσχυε το “δίκαιο” του ισχυροτέρου όπως συμβαίνει ανά τους αιώνες; Ασφαλώς όχι.

Κλείνοντας, θα ευχηθώ σε όλους το πατροπαράδοτο “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”, με την υπενθύμιση “Αυτό που μισείς μην το κάνεις στον άλλο”. Τα υπόλοιπα υποκριτικά και αόριστα ευχολόγια, από θρησκευτικούς και μη ταγούς, για “περισσότερο Χριστό” στις καρδιές μας, λες και ο Χριστός κομματιάζεται και μπαίνει μέσα μας σε δόσεις, είναι γενικά, αόριστα και διχαστικά. Δηλαδή στους Μουσουλμάνους, που σε λίγα χρόνια θα γίνουν πλειοψηφία στη χώρα μας, τι θα ευχηθούμε; “Περισσότερο Μωάμεθ” στην καρδιά τους; Και στους Βουδιστές τι θα ευχηθούμε; “Περισσότερο Βούδα” στην καρδιά τους; Και στους άθεους; “Περισσότερο αθεϊσμό” στην καρδιά τους;

Τούτα τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ας ενστερνιστούμε όλοι, θρησκευόμενοι και μη, πιστεύοντες στον Χριστό και μη πιστεύοντες, τον κυρίαρχο πανανθρώπινο “Χρυσό Κανόνα” από τον οποίο πηγάζουν όλοι οι ηθικοί κανόνες, άγραφοι και γραπτοί.

Δύσκολο; Ακατόρθωτο σε συλλογικό επίπεδο; Ασφαλώς ναι.

Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να το εφαρμόσουμε σε ατομικό επίπεδο.

Do to others what you like them to do to you

πηγή:

https://www.seferou-maria.gr/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b7%ce%b3%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.