"All humans who once lived on farms and in rural areas, are to be forcibly relocated into densely populated "smart" cities"

"All humans who once lived on farms and in rural areas, are to be forcibly relocated into densely populated "smart" cities"


BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


You can find us on Twitter

Bishop Mar Mari Emmanuel: A Great Message

video image

Bishop Mar Mari Emmanuel: A Great Message

 

First published on November 27th, 2023.

video:

https://www.bitchute.com/video/5b6PCdcUkplb/.

 

source:

Freethinker Media says:Just got this video from social media and thought it a useful one...(See source below)

Video source: Jai Brothers - https://youtu.be/EGdv81HZ5vY?si=Y8uSJ6YAhVyvomrX

 

 


BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


You can find us on Twitter
 

Ομιλία Δαβίδ Ροκφέλερ 1994, ακούστε προσεκτικά // David Rockefeller speech 1994, listen carefully







ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Οι Βρετανοί υπουργοί ζήτησαν να αγοράσουν κεριά, φακούς και ραδιόφωνα.

Οι Βρετανοί υπουργοί ζήτησαν να αγοράσουν κεριά, φακούς και ραδιόφωνα.



Καλημέρα να έχουμε όλοι οι εθνικιστές και ψεκασμένοι! Και φυσικά όλοι οι πραγματικοί Έλληνες..

Πάμε να δούμε τι λένε οι κλέφτες Βρετανοί υπουργοί που μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και κρατάνε τα κλεμένα ελληνικά νοητικά δημιουργήματα όπως δεν τα έχει αναπτύξει κανένας άλλος ΝΟΥΣ. Αν είσαι κλέφτης έχεις μόνο το προσόν, ένα πλεονέκτητα να κλεβεις τις ιδέες των άλλων για να πάρεις ο ίδιος αξία. Η αξία σου να δεσμεύεις υποχρεωτικά και με μια έμφυτη βία του ισχυρού σε δύναμη αλλά ανίσχυρου σε πνεύμα!

Η αξία όμως δεν είναι στα μάρμαρα αλλά στις ιδέες, και οι ιδέες στην μήτρα είναι μόνο ελληνικές.

Do you understand? Παλιο Καραγκιόζη;

Πάμε παρακάτω στο θέμα μας. Οι κλέφτες, τους λένε να πάρουν φακούς, κεριά και ραδιόφωνα γιατί κάτι τους ετοιμάζουν ή κάτι ετοιμάζεται από επάνω.
Γνωρίζετε, ότι η ΒΟΗ-ΘΕΙΑ θα έρθει μόνο από επάνω, ή απο τους λίγους σε συνεργασία με την ΠΗΓΗ. Ότι δηλώνουν οι επαγγελματίες κλέφτες, ψεύτες και το κακό συναπάντημα είναι για πολύ χαρτί υγείας, αλλά τώρα βλέπουμε ότι μιλάνε σε κώδικα επειδή ο αστέρας έχει ανάψει και το κοκορέτσι δεν θα προλάβει να γευτεί από τον χασάπη.

Τι λέμε εμείς; Εμείς λέμε ότι η ιερή χώρα, η μοναδική χώρα με τους περισσότερους χυδαίους ανθέλληνες πράκτορες που μας κυβερνάνε, ο δούρειος ίππος, τελειώνει. Πάει και ο δούρειος και τα σημάδια είναι πολλά. Καλό είναι αν πέσει το ίντερνετ να έχετε προετοιμαστεί.

Εμείς βλέπουμε να πέφτει το ίντερνετ για να μπορέσουν να μας ελέγξουν με νέο και καλύτερο ίντερνετ που θα είναι όλα τα προσωπικά μας στοιχεία περασμένα και θα έχουμε δηλώσει πλήρη υποταγή στους εκπαιδευτές! Εκτός και αν ακούσουμε τη βοή-θεια από επάνω. Σας το γράφουμε εδώ και χρόνια ότι η βοή-θεια θα έρθει από επάνω πριν καν ανοίξει ο αστέρας το στόμα του και προειδοποιήσει τους μαύρους εγκληματίες ΟΛΩΝ των εξουσιών τι τους περιμένει!!!

Εδώ οι οδηγίες από τουυς κλέφτες των μαρμάρων μας:


breitbart.comΟι πολίτες πρέπει να έχουν κεριά, ραδιόφωνο μπαταρίας σε περίπτωση παγκόσμιας αστάθειας ή κυβερνοεπίθεσης λέει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι απειλές για την ασφάλεια είναι «πιο πολυάριθμες, πιο περίπλοκες και εξελίσσονται» και οι άνθρωποι που είναι συνηθισμένοι σε έναν ψηφιακό κόσμο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να επιβιώσουν σε έναν αναλογικό κόσμο, μεταξύ άλλων δημιουργώντας προσωπικές εστίες ανθεκτικότητας, δήλωσε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια Διεύθυνση Ανθεκτικότητας και σύντομα θα δημιουργήσει έναν «ιστότοπο ανθεκτικότητας» για να ενημερώσει το κοινό πώς μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να επιβιώσουν από παγκόσμιες εκδηλώσεις, μια άμεση επίθεση στις ψηφιακές συσκευές που λειτουργούν τον κόσμο μας ή ακόμα και το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που τους εξουσιοδοτεί. Προειδοποιώντας ότι «μπορεί να συμβεί αύριο ένα από αυτά τα πράγματα», ο αρμόδιος για την ανθεκτικότητα υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Όλιβερ Ντάουντεν, προειδοποίησε ότι «επειδή η κοινωνία έχει ψηφιοποιηθεί τόσο μαζικά», μπορεί να είναι λιγότερο ανθεκτική από τις προηγούμενες γενιές .

Ενώ η ακριβής συμβουλή δεν είχε ακόμη δημοσιευθεί, ο Ντάουντεν έκανε μια σειρά από παρατηρήσεις κατά την επίσκεψή του στο Πόρτον Ντάουν, το κυβερνητικό εργαστήριο πειραματικής πολεμικής έρευνας, δίνοντας κάποιες ενδείξεις ως προς την κατεύθυνση της σκέψης του. Καθιστώντας σαφές ότι πιστεύει ότι μια κατάσταση όπου η ψηφιακή υποδομή θα έπαυε να λειτουργεί αφήνοντας πολλούς χωρίς ρεύμα ή πρόσβαση σε πληροφορίες, ο υπουργός είπε: «Ο κόσμος έχει αλλάξει αγνώριστα και η κοινωνία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψηφιακή μας υποδομή. Η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει ότι είμαστε ανθεκτικοί σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, διασφαλίζοντας ότι οι δομές μας το λαμβάνουν αυτό υπόψη, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης εκείνων των αναλογικών δυνατοτήτων που είναι λογικό να διατηρηθούν».

Ο Ντάουντεν μίλησε για ραδιόφωνο με μπαταρία, κεριά και φακό ως παραδείγματα βασικών αντικειμένων ανθεκτικότητας που δεν εξαρτώνται από σύνδεση στο Διαδίκτυο ή από το δίκτυο ρεύματος κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Είπε, αναφέρει η The Times: «[Συνέβαινε] ότι όλοι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ένα ραδιόφωνο FM που λειτουργεί με μπαταρία. Πόσοι άνθρωποι έχουν στην πραγματικότητα αυτό το είδος συσκευής επικοινωνίας που δεν εξαρτάται από την ψηφιακή και την ηλεκτρική; Τι θα κάναμε λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς;»

πηγή:



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Αν το σύμπαν θα έβγαζε στην σέντρα την εμφολιασμένη δήμαρχο του Μόντρεαλ με ποιον τρόπο θα το έκανε;

Αν το σύμπαν θα έβγαζε στην σέντρα την εμφολιασμένη δήμαρχο του Μόντρεαλ με ποιον τρόπο θα το έκανε;

 

Η Πηγή των Πάντων ξεβρακώνει όλους τους προγραμματισμένους ή τους λαδωμένους πράκτορες του σάπιου οχετού που συνεργάζονται επάνω στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Αν το σύμπαν θα τους ξεβράκωνε όλους για τα εγκλήματα εναντίον της θεικής φύσης του ανθρώπου, πως θα το επικοινωνούσε;

Θα έστελνε ιμαιλ, με το ταχυδρομίο, με την φορολογική δήλωση ή με σφαλιάρα για την τεράστια συμμετοχή στην ανομία;

Η εικόνα του Καρμαγεδώνα σας καλύπτει ή χρειάζεστε ένα πιο αποκαλυπτικό βίντεο που την σηκώνουν τέσσερις;

Μην τους λυπάστε, είναι βαριά άρρωστοι και άσχημα λερωμένοι.

Montreal Mayor Valerie Plante collapses during press conference



πηγή:

https://korakas-news.gr/2023/12/an-to-sympan-tha-evgaze-stin-sentra-tin-emfoliasmeni-dimarcho-toy-montreal-me-poion-tropo-tha-to-ekane.html.




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.