ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ: Greece 🇬🇷 31.2%

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ: Greece 🇬🇷 31.2%





Προσέξτε ποιες χώρες αφανίζουν και που βρίσκονται γεωγραφικά.
Δεν είναι τίποτε τυχαίο και θα έπρεπε ήδη να τους είχαμε κλείσει όλους τους υπεύθυνους ισόβια για την οργανωμένη δολοφονία των Ελλήνων με τις ενέσεις ΦΟΛΑΣ-19.
Το σημερινό υποχρεωτικό θανατικό επάγγελμα των εξουσιών βγάζει 31% υπερβολικής θνησιμότητας!

Μόκο τα γουρούνια οι ειδικοί Υποχρεωτικής Υγείας! Δεν θέλουν τα καθάρματα να σώσουν κανέναν υποχρεωτικά τώρα που πέτυχαν όλους τους στόχους τους.
Επειδή στην έρευνα μας βρήκαμε ότι στην Πορτογαλία εμφολίασαν 95-98% και σε εμάς 70-75% καταλαβαίνετε ότι το μίσος εναντίον μας είναι τεράστιο. Στην Πορτογαλία των χουντικών έβαλαν έναν στρατιωτικό να ηγηθεί της εκστρατείας εμφολιασμού κατά του λαού, ενώ σε εμάς έβαλαν μερικούς χυδαίους καραγκιόζηδες για να ολοκληρώσουν το έργο κοπριά για λάχανα!
Αν σκεφτείς ότι μας αφανίζουν οργανωμένα απο το 2010 με τον οικονομικό εκτελεστή ΓΑΠ και πιο πριν τον άλλο περιούσιο με το σημιτικό όνομα ώστε να φέρουν τον σημερινό περιούσιο με τα πεταγμένα μάτια έξω και να ολοκληρώσει την εργολαβία αφανισμού των Ελλήνων.
Εμείς οι πατριώτες και εθνικιστές τον παίζουμε μαζικά εφόσον δεν μπορούμε να ενωθούμε και να στείλουμε τους δολοφόνους για πάντα στο αφεντικό τους.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και ουδείς έχει αντιληφθεί τι έρχεται επάνω μας.


πηγή:






ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.