ETS (English) | 13.10.2023 The Book of Revelation (Chapter 18:4-10) | Volume 66








BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


You can find us on Twitter

Εργοτάξιον “ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!”

 Εργοτάξιον “ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!”

Οι πόλεμοι είναι διαχρονικοί, η διαφορά με αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι σημερινοί πόλεμοι είναι οργανωμένοι εναντίον των πολιτών, δηλαδή οι δυο πόλεμοι αυτή την στιγμή έχουν μόνο ένα στόχο, εμάς. Επειδή δεν μας χρειάζονται σε μεγάλες μάζες και δεν ελεγχόμαστε εύκολα από τις υπόγειες δυνάμεις που ελέγχουν τα πάντα, ακόμη και αυτά που δεν έχουμε δει ακόμη.

Ο μοναδικός σκοπός τους είναι να διαλύσουν το παλιό εργοτάξιον, αυτό της ανισότητας και εξεφτιλισμού της ανθρώπινης υπόστασης, που δόμησαν οι σημερινές εξουσίες ώστε να χτίσουν κάτι νέο, κάτι πιο βίαιο δίνοντας του το πρόσωπο του δίκαιου, του φιλότιμου, του μαχητή των δικαιωμάτων και της υπεράσπισης της κλιματικής αλλαγής! Εκτιμούν πάρα πολύ το περιβάλον για αυτό βομβαρδίζουν 2 χρόνια στην Λουγκρανία τα σπίτια αμάχων και κάνουν μπίλιες τα πολεμικά τους κατασκεύασματα που τα βελτιώνουν για να δολοφονούν πιο γρήγορα τις μάζες αθώων πολιτών.

Για τους πολέμους που οι ίδιοι έχουν εφεύρει το χρονοδιάγραμμα, που το χρηματοδοτούν και έχουν οργανώσει με ακρίβεια μετά την εφαρμογή της μεγάλης ΦΑΡΣΑΣ-19 ώστε να δολοφονήσουν το 50% των ανθρώπων στην Δύση μέσα σε μερικά χρόνια. Όλες οι πλευρές παίζουν τις κουμπαρες για να κρατήσουν την μάζα στον διαχωρισμό, την εχθρότητα, το γνωστό δίπολο: σύμμαχος ή εχθρός ώστε να υπάρχει η μόνιμη εχθρότητα. Αν έχετε αμφιβολίες ότι υπάρχει καλός και κακός, θα φροντίσουν οι ίδιοι να προγραμματίσουν την μάζα μέσα απο τα κανάλια τους και την επανάληψη της είδησης μέρα νύχτα. Ο καλός Παλαιστίνιος, ο κακός της Χαμάς, ο καλός Ισραηλινός που σφαγιάστηκε από τον κακό ισλαμιστή, ο κακός Ισραηλινός που βομβαρδίζει την Γάζα κτλ.

Αυτοί που κυβερνούν την μάζα είναι ανίκανοι να κατανοήσουν ποιοι μας δολοφονούν και θα συνεχίσουν να πάιζουν τις κουμπάρες,θα στέλνουν όπλα που πλήρωσε η μάζα με το αίμα της ενώ το παιδί τους κρυώνει και πεινάει. Είναι τόσο άρρωστοι οι σκηνοθέτες που έναν απλός πολίτης δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν σέκτες που θέλουν να τον αφανίσουν ή αν τον κρατήσουν στη ζωή, να τον ελέγχουν με τηλεκοντρόλ ή με φάρμακα!

Η ελληνική παροιμία στην αρχική της μορφή και είναι αρχαιότατη, τη συναντούμε με μικρές παραλλαγές σε πολλούς συγγραφείς. Μας δίνει την τέλεια επεξήγηση αυτού που ζούμε την παρανοική πραγματικότητα της ομηρίας τους.

Σ’ ένα στίχο του Πυθαγόρειου φιλόσοφου και ποιητή Επίχαρμου διαβάζουμε: «Α δε χειρ ταν χείρα νίζει. δος τι λάβοις τι κα». Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Συν-εργάζονται στο νέο εργοτάξιον ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!

Συγκεκριμένα για όσους έχουν αντίληψη:

14 Μαρτίου 2020: Ξεκινάει ο παγκόσμιος τρόμος της Μεγαλύτερης Απάτης στην ανθρώπινη ιστορία!!! Δεν
πέθαινε κανείς, καλύτερα: πέθαναν λιγότεροι απο το κανονικό και υπάρχουν στοιχεία
αλλά εαν είσαι βλαμμένος υπακούς τον εκαπιδευτή και κάνεις την κότα!!!

Αρχές Ιανουαρίου 2021: Υποχρεωτική Υγεία με ενέσεις ΦΟΛΑΣ-19

18 Φεβρουαρίου 2022: Τελειώνουν τα μέτρα ΦΑΡΣΑΣ-19 στην δύση (ΟΧΙ στην Ελλάδα γιατί μας έχουν για πολύ
της καρπαζιάς)
24 Φεβρουαρίου 2022: Ξεκινάει ο πρόξυ πόλεμος στην Λουγκρανία με 500.000 νεκρούς Λουγκρανούς μέχρι τώρα

7 Οκτωβρίου 2023: Ξεκινάει μέσα στα 7ρια των όβριων η απάτη με την Χαμάς που την πληρώνει το Ισραήλ
και η τραγική χώρα για να εκφοβίζουν τους Ισραηλινούς και να δολοφονούν τους
Παλαιστίνιους

Από τις 20 Οκτωβρίου θα δείτε την μαζική εμπλοκή στην Μέση Ανατολή ή τέλος του μήνα γιατί πρέπει να τελειώσουν το έργο τους και βιάζονται, με στόχο την Μάζα εκπαιδευμένων σκλάβων που θα πεινάσει, πολλοί θα σφαγιαστούν για να πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα και αργότερα το τσιπ, διότι το Εργοτάξιον έχει την ονομασία ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!

Αλλιώς πως θα χτίσουν τον ναό του Σολομώντα;


πηγή:

https://korakas-news.gr/2023/10/ergotaxion-terma-ta-gkazia.html.





ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter



Russian official to media: Stop false news Mar 2, 2017









BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


You can find us on Twitter


Maria Zakharova "Lighted" Kalinka. Maria Zakharova Kalinka 2016

Zakharova Kalinka 2016





Крым.Реалии

395K subscribers

video:




BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


You can find us on Twitter

Τα εμβόλια HPV περιέχουν αλουμίνιο που χρησιμοποιείται τα τελευταία 90 χρόνια. Οι βλάβες του έχουν συγκαλυφθεί από ψεύτικες μελέτες.

Τα εμβόλια HPV περιέχουν αλουμίνιο που χρησιμοποιείται τα τελευταία 90 χρόνια. Οι βλάβες του έχουν συγκαλυφθεί από ψεύτικες μελέτες.


 Το εμβόλιο Gardasil για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) συνδέεται με αναμφισβήτητο θάνατο και αναμφισβήτητα σοβαρούς τραυματισμούς. Ένα συστατικό του Gardasil μπορεί να συμβάλει σε αυτές τις βλάβες. Ας περάσουμε κατευθείαν σε μια μυστηριώδης ασθένεια προβάτων εμφανίστηκε πριν από περίπου μια δεκαετία.

Τον Αύγουστο του 2006, μια επιδημία καταρροϊκού πυρετού στα πρόβατα εξαπλώθηκε γρήγορα στις ευρωπαϊκές χώρες προκαλώντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η νόσος του καταρροϊκού του προβάτου (BTV) όπως ονομάστηκε, προσβάλλει μηρυκαστικά, κυρίως πρόβατα, με συμπτώματα πυρετού, αιμορραγιών, κατάθλιψης, οιδημάτων και γενικευμένης κυάνωσης.Το εντελώς απροσδόκητο ξέσπασμα οδήγησε σε μια μαζική υποχρεωτική ευρωπαϊκή εκστρατεία εμβολιασμού που εφαρμόστηκε μεταξύ 2007 και 2010. Το χορηγούμενο εμβόλιο περιείχε ένα νέο συστατικό που δεν χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενα εμβόλια το BTV—αλουμίνιο (Al).

Εκστρατεία εμβολιασμού κατά του καταρροϊκού πυρετού που πραγματοποιήθηκε σε μια φάρμα προβάτων στη Νορμανδία, Γαλλία, 2008. (Leitenberger Photography/Shutterstock)
Από την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του καταρροϊκού πυρετού που πραγματοποιήθηκε σε μια φάρμα προβάτων στη Νορμανδία, Γαλλία, 2008.

Η εκστρατεία φάνηκε να σταματά αποτελεσματικά την εξάπλωση του ιού, ωστόσο, κατά την ίδια περίοδο εμβολιασμού, εμφανίστηκε μια νέα σειρά από σοβαρές ασθένειες που δεν είχαν αναφερθεί προηγουμένως στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, με αδυναμία και διάφορα νευρολογικά συμπτώματα. Οι κτηνίατροι μπερδεύτηκαν, καθώς καμία γνωστή ασθένεια δεν εξηγούσε την τραγωδία.

Η μελέτη προβάτων προσδιορίζει το πρόβλημα

Ο Δρ Lluis Lujan, αναπληρωτής καθηγητής κτηνιατρικής παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα στην Ισπανία, διεξήγαγε μια μελέτη σε πρόβατα για να προσδιορίσει την αιτία των ασυνήθιστων συμπτωμάτων.

Συνολικά 21 πρόβατα χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες (κόκκινα, κίτρινα και πράσινα) με επτά σε κάθε ομάδα ως εξής:

1. Η κόκκινη ομάδα έλαβε εμβόλια προβάτων που περιείχαν υδροξείδιο του αργιλίου.

2. Η κίτρινη ομάδα έλαβε την ισοδύναμη δόση αλουμινίου διαλυμένου σε νερό (Alhydrogel®, ένα ανοσοενισχυτικό με βάση το αλουμίνιο).

3. Στην πράσινη ομάδα χορηγήθηκε ένα ουδέτερο διάλυμα θαλασσινού νερού. Παραδόξως, τα ζώα από την κόκκινη και κίτρινη ομάδα έγιναν σημαντικά πιο επιθετικά και ανέπτυξαν συμπτώματα όπως υψηλό άγχος.

Τα πρόβατα από τις κόκκινες και κίτρινες ομάδες έγιναν σημαντικά πιο επιθετικά.  (Εικονογράφηση από The Epoch Times, Shutterstock)

Το ανιχνευμένο επίπεδο αλουμινίου  που βρέθηκε στους λεμφαδένες του οσφυϊκού νωτιαίου μυελού ήταν πολύ υψηλότερο τόσο στην ομάδα που περιέχει μόνο αλουμίνιο (κίτρινο) όσο και στην ομάδα εμβολίου (κόκκινο) σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου, υποδεικνύοντας ότι το αλουμίνιο δημιούργησε αυτή την επιβάρυνση στα πρόβατα. .............

περισσότερα:

https://anazitiseis.gr/ta-emvolia-hpv-periechoun-alouminio-pou-chrisimopoieitai-ta-teleftaia-90-chronia-oi-vlaves-tou-echoun-sygkalyfthei-apo-pseftikes-meletes.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.