Ο "καύσωνας" συνεχίζεται και το φθινόπωρο...









ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Την ιδια ωρα που ανατιναζουν κτηνοτροφικες μοναδες και σιλο αποθηκες βαζουν αντικλεπτικα στο Κρεας !

Την ιδια ωρα που ανατιναζουν κτηνοτροφικες μοναδες και σιλο αποθηκες βαζουν αντικλεπτικα στο Κρεας !

Πανω απο 100 εργοστασια παραγωγης τροφης εχουν καταστραφει στον κοσμο την τελευταια διετια , εχουν καταστραφε μοναδες πουλερικων , μοσχαριων, αποθηκες τροφιμων , σιλο και και και … δεν το πιανεις οτι θελουν να σε πεινασουν και οτι αυτη η κριση ειναι απολυτα τεχνιτη;…

Αντικλεπτικο πανω στο κρεας λοιπον … για να μαθεις τι σημαινει κλιματικη αλλαγη και επισιτιστικη κριση !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.








ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



28,055 views Aug 4, 2023






ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Οι «νέες» Ταυτότητες και το πλήρωμα των προφητειών! O Θεός, κάνει την «εμφάνιση» Του!​

Οι «νέες» Ταυτότητες και το πλήρωμα των προφητειών! O Θεός, κάνει την «εμφάνιση» Του!​
 

Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Και βγήκε λοιπόν τις προάλλες ο …νεόκοπος και αληθινά άσχετος γενικώς με την πολιτική νέος Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Παπαστεργίου, τεχνοκράτης και απόλυτος υπηρέτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων των διεθνιστών, να μας πεί ή μάλλον, να μας υποδείξει την…ανοησία μας μέσω μιας λογοπλαστικής ύβρεως, λέγοντας πως «Ανησυχώ πιο πολύ για την ανθρώπινη ανοησία(!) παρά για την τεχνητή νοημοσύνη», με σαφή πρόθεση να υποτιμήσει ή καλύτερα, να υποβαθμίσει όσους αντιστέκονται σθεναρά ενάντια στην τεχνολογική πρόοδο (για εμάς όλους «τεχνολογική δικτατορία»), αψηφώντας ακόμη και τον ίδιο τον Ελόν Μάσκ, ο οποίος είχε εκφράσει την επίσης μεγάλη αγωνία του για τον κίνδυνο που διατρέχει η ανθρωπότητα, αν δεν ελεγχθεί απόλυτα η έξαρση της λεγόμενης «Τεχνητής Νοημοσύνης». 

Μ’ άλλα λόγια, ο τύπος αυτός μας αποκάλεσε…ηλίθιους και τεχνοφοβικούς, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι εμείς που αντισταθήκαμε στην ισοπεδωτική επέλαση των δηλητηρίων που ονόμασαν οι Νεοταξίτες «εμβόλια», αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα τους – και που φυσικά δικαιωθήκαμε περιτράνως γι’ αυτό – θα κάνουμε το…ίδιο με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, αμφισβητώντας την όποια χρησιμότητα τους, τόσο για πολιτικούς, όσο και – κυρίως – για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ λόγους.

Για τον κύριο αυτόν,  ασφαλώς και δεν υπάρχει…κανένας απολύτως φόβος για την νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα και ότι αυτή θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο «εργαλείο» για να εξυπηρετείται καλύτερα ο πολίτης, μειώνοντας σε βαθμό…μηδενικό(!) την…χοντροπετσιά του αδηφάγου Δημόσιου Τόμεα, μια χοντροπετσιά που φυσικά εκείνοι οι άχρηστοι έχουν δημιουργήσει. Φυσικά, ο κύριος αυτός όπως και οι υπόλοιποι όμοιοί του, τουλάχιστον αγνοεί, για να μην πω ότι απορρίπτει, πως κάποτε, πριν σχεδόν 2 χιλιετίες, κάποιος άλλος άνθρωπος, απόλυτα Άγιος και Απόστολος του – ανύπαρκτου κατά το δόγμα των διεθνιστών – Χριστού, είχε προειδοποιήσει την χριστιανική ανθρωπότητα για τα μελλούμενα εσχατολογικά γεγονότα, τα οποία θα προηγηθούν πριν την δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού στον κόσμο. Και ένα από αυτά τα …μελλούμενα γεγονότα, θα είναι το …μαρκάρισμα όλων των ανθρώπων με το όνομα ή τον αριθμό του ονόματος του Θηρίου με κάτι σαν χάραγμα (σημερινό barcode το οποίο είναι κυριολεκτικά ένα σύνολο γραμμών απλών ή εντόνων) ή σαν σφραγίδα, το οποίο θα τοποθετείται ή στο δεξί χέρι ή στο…μέτωπο! Και ότι μάλιστα, κανείς απολύτως δεν θα μπορεί να ζήσει καν χωρίς αυτό (η έννοια της φράσης του Ιωάννη όταν γράφει πως « ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι», υπονοεί ακριβώς αυτό, δηλαδή το ίδιο το «ζείν»). 

Και πράγματι, εφ’ όσον όλα τα βιομετρικά μας δεδομένα θα βρίσκονται συμπυκνωμένα μέσα σε ένα τσιπάκι χωρητικότητας 50GB, για να κυκλοφορήσει απλά κάποιος άνθρωπος, θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει μαζί του αυτήν την «Νέα Ταυτότητα» διότι όλες οι υπηρεσίες (Τράπεζες, Δημόσιες Αρχές, ΔΕΚΟ κλπ) επειδή είναι όλες εξοπλισμένες με Η/Υ, θα απαιτούν αυτήν την ταυτότητα για να εξυπηρετήσουν τον οποιονδήποτε πολίτη. Δηλαδή, ο κάθε υπάλληλος μιας δημόσιας υπηρεσίας (εφορία, ληξιαρχεία, πολεοδομίες κλπ) αμέσως μετά το προφορικό αίτημα του πολίτη, θα του ζητάει την «νέα» αυτή ταυτότητα, θα τη σκανάρει στον υπολογιστή του και αμέσως θα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία του πολίτη, τα οποία ΔΕΝ αναγράφονται στην ταυτότητα, όπως επί παραδείγματι η φορολογική του κατάσταση, η οικογενειακή του κατάσταση, η περιουσία του, η υγειονομική του κατάσταση κλπ. 

Διότι, η ταυτότητα αυτή, θα εμπεριέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Τι είναι όμως αυτή η ταυτότητα στην πραγματικότητα; 

Πολλά έχουν ειπωθεί γι’ αυτήν και μάλιστα όχι τώρα, αλλά πολλά χρόνια πρίν την εμφάνιση της. Και αναφέρομαι στην εποχή των δύο τελευταίων δεκαετιών του 20ού αιώνα (1980-2000), όπου η …συνωμοσιολογία (εντός και εκτός εισαγωγικών), είχε αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνιση της και χρόνο με τον χρόνο αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο θα έλεγα. Αλλά εκτός από την ξένη «συνωμοσιολογική» βιβλιογραφία των λεγόμενων «δευτεροκλασάτων» εκδόσεων, υπήρχε και η πνευματική αφύπνιση από τους ανθρώπους της Εκκλησίας και του μοναχισμού…

Ο Νόμος της Ντροπής και η Αυγή του Νεοταξισμού στην Ελλάδα

Από τότε που εγώ ο ίδιος κατάλαβα τον εαυτό μου, μισούσα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ήταν παράξενα μηχανήματα, τα θεωρούσα κάτι σαν «νεομοντερνισμό» και δεν μπορούσα να εξοικειωθώ με όλα τούτα τα περίεργα. Φοιτητής τότε, αναζητούσα το πνεύμα και δεν με συνέπαιρνε η τεχνολογία και τα …επιτεύγματα της. Kαι όλα αυτά τα περίεργα, μου προκαλούσαν απέχθεια. 

Κατά τα μέσα όμως της δεκαετίας του ‘80, μετά και την πλήρη ένταξη της πατρίδας μας στην τότε ΕΟΚ, άξαφνα εμφανίστηκαν στα διάφορα προϊόντα (τρόφιμα, καλλυντικά, φάρμακα) κάποιες περίεργες σφραγίδες στις άκρες των συσκευασιών, οι οποίες είχαν κάποιους αριθμούς και συνοδευόταν από μια συστοιχία γραμμών, άλλοτε αδύναμων και άλλοτε εντόνων. Πολλοί άνθρωποι δεν τις πρόσεχαν ή έδειχναν αδιαφορία για την ύπαρξη τους, ανάμεσα τους κι εγώ ο ίδιος. Κάποιοι άλλοι όμως, αντιθέτως, προσπάθησαν να μάθουν το τι ακριβώς είναι. Οι υπεύθυνοι πωλήσεων των προϊόντων, τις αποκαλούσαν «Γραμμωτό Κώδικα» και ότι αυτός ο κώδικας εμπεριείχε μέσα του ό,τι στοιχείο συνοδεύει το προϊόν (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ προϊόντος, αριθμός πρωτοκόλλου, ημερομηνία παραγωγής κλπ) για να κατατάσσεται σε κατηγορίες, όπως απαιτούσε ο νεοεισαχθείς ευρωπαϊκός κώδικας γνησιότητας ISO. 

Εγώ προσωπικά, αναρωτιόμουν σε τι χρειάζεται αυτό το …περίεργο μαρκάρισμα και ποιούς εξυπηρετούσε. Τους υπαλλήλους μιας εταιρίας; Το λογιστήριο; Την αποθήκη; Τα τελωνεία; 

Προφανώς, όλους αυτούς μαζί! 

Εκεί όμως που εγώ είχα σταθεί, ήταν η λέξη «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ». Ταυτότητα προϊόντος. Αυτή η έννοια με…ξένιζε. Διότι, είχα την  εντύπωση πως μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να έχει μια ταυτότητα ως επίσημο έγγραφο με τα στοιχεία του και όχι ένα…προϊόν. Η συνέχεια όμως των εξελίξεων με διέψευσε πανηγυρικά…

περισσότερα:

https://kanenazori.com/2023/08/12/oi-nees-taytotites-kai-to-pliroma-ton-profiteion-lp/.



ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.