Τους λιποθύμησε τουριστριούλα στην Ακρόπολη για να γίνει καιρικό Λοκνταουν (14/07/2023)

 Τους λιποθύμησε τουριστριούλα στην Ακρόπολη για να γίνει καιρικό Λοκνταουν 
 

(14/07/2023)

Λοκνταουν απο τις 12-17 ώρα η Ακρόπολη!!!!


Όσο είμαστε βόδια και πιστεύουμε τους ανώμαλους που κυβερνάνε την Ελλάδα μέσω Βρυξελλών θα βλέπουμε τα αυτονόητα.

Ο εχθρός είναι ανώμαλος, σου λέει θα σε σώσει και σε τρυπάει με ενέσεις ΦΟΛΑΣ-19, σου λέει ότι κάνει ζέστη και πληρώνει την βλαμμένη να πέσει κάτω ώστε να κλείσουν την Ακροπόλη απο τις 12.00 εως 17.00!

Οταν ήμουν πιτσιρικάς θυμάμαι ότι έφτανε κάθε καλοκαίρι στους 40-45 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αίγινα που είναι νησί!!! Καταλάβατε ότι εχουν μπει μέσα στο μυαλό και μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

Βλέπετε αγαπάνε τους Έλληνες και τους τουρίστες και τους θέλουν να μην πεθάνουν.

Για σκέψου συγχρόνως την είδηση ότι έκλεισε η Ακρόπολη για 5 ώρες; Λοκνταουν, για να μηην ξεχνάς τι είναι και τι θα βρεις μπροστά σου.

Για σκέψου ότι είναι παγκόσμια είδηση και ο λόγος είναι η ΕΙΔΗΣΗ της υπερθέρμανσης(=φορολογίας+λοκντουν) και φυσικά του νέου δημοκρατικού μέτρου των γνωστών ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.

Για να σώσουν τους τουρίστες που τους έχουν τρυπήσει με γραφένιο και άλλα δηλητήρια ενώ τώρα νοιάζονται να μην τους λιποθυμήσουν;;;

Βλέπεις την ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ;

Για σκέψου πόσοι τουρίστες δεν θα έρθουν στην Αθήνα να αφήσουν για μια εβδομάδα 5-6 χιλιάρικα Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ εφόσον οι πλούσιοι δεν ξέρουν τι ακριβώς έχουν.

Για σκέψου ότι η ελληνόφωνη υπουργός θέλει να βοηθήσει κλείνοντας την Ακρόπολη που είναι νομισματοκοπείο…

Για σκέψου ότι 5 ώρες επί 10.000Χ24 το εισητήριο είναι 240.000 ευρώ (την ημέρα) που εξαφανίζονται για να μας σώσουν αυτοί που παίρνουν 7 χιλιάρικα++++;

Δες εδώ την παρωδία και ανατρίχιασε, αν δεν σταματήσεις άμεσα τους λεχρίτες πολιτικούς θα σε κακοποιήσουν περισσότερο οικονομικά και ψυχικά. Είναι άρρωστοι και μπορούμε να σας το αποδείξουμε, το έχουμε κάνει χιλιάδες φορές πριν με 22.000 άρθρα.

Τουρίστρια λιποθύμησε στην Ακρόπολη | Αταίριαστοι | 14/07/2023 (Ήρθε στην Αθήνα να λιποθυμήσει αχ αχ αχ)

video:

https://youtu.be/AUYcK6SAKQA


Να μας κόψετε τις διαφημήσεις αν θέλετε, το νόημα πέρασε, αν μας τις κόψετε εντελώς θα σας πάμε τόσο γ@μιώντ@ς που δεν θα προλαβαίνετε να δείτε τι μπαίνει και τι βγαίνει – γνωρίζουν αυτοί που διαβάζουν που ακριβώς απευθύνομαι παλιό άχρηστα υποκείμενα.

πηγη:

https://korakas-news.gr/2023/07/toys-lipothymise-toyristrioyla-stin-akropoli-gia-ginei-kairiko-lokntaoyn-14-07-2023.html.

https://korakas-news.gr/author/15809940426756844867.



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Cerberus - Media Begin Naming Heat Waves & Using Scary Colors on Maps to Boost Climate Narrative









dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.