Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας σε πλήρη εξέλιξη // 5 ΜΑΪ́ 2023

Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας σε πλήρη εξέλιξη

Μαρία Σεφέρου  

DR. JOSEPH SANSONE

5 ΜΑΪ́ 2023

Το βιβλίο του Alex Jones έχει τίτλο The Great Reset And The War for the World Ο τίτλος ήταν επίκαιρος. Υπάρχει πράγματι  σε εξέλιξη ένας πόλεμος ενάντια στον κόσμο. Σε αβεβαιότητα βρίσκεται η συνέχιση της ύπαρξης του ανθρώπινου γένους. Δεν υπάρχει επιστροφή. Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας ξεκίνησε σοβαρά τον Ιανουάριο του 2020, όταν εξαπολύθηκε η παγκόσμια πανδημία. Επιταχύνθηκε με τα lockdown (υπάρχει πάλι αυτή η περίοδος φυλάκισης), οι μάσκες προσώπου, η κοινωνική απόσταση, οι μικρές γραμμές στο πάτωμα, που απείχαν 6 πόδια μεταξύ τους, και στη συνέχεια μπήκε σε υπερκίνηση με τις ψεύτικες εκλογές του 2020 και τις ενέσεις με βιολογικά όπλα για τον Covid19.

Η κλιμάκωση αυτής της σύγκρουσης συνεχίστηκε ακόμη και αν η μέθοδος επίθεσης συνεχίσει να αλλάζει. Σαν ένα βόα που σφίγγει τη λαβή του, οι παγκοσμιοποιητές εφαρμόζουν μια μεθοδική εκστρατεία περιθωριοποίησης. Η λογοκρισία, η εκτόπιση από πλατφόρμες (κοινωνικής δικτύωσης) και η οριστική κατάργηση είναι ο κανόνας, για όσους δεν είναι υπάκουοι στους νέους αφέντες τους. Η κοπαδοποίηση των ανθρώπων σε πόλεις διάρκειας 15 λεπτών, η διαχείριση της συμπεριφοράς τους με ένα κοινωνικό πιστωτικό σκορ, η χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως τα κεντρικά ψηφιακά τραπεζικά νομίσματα για απόλυτο έλεγχο, είναι όλα στο παιχνίδι και με μια σαδιστική ευχαρίστηση για την εκκίνηση.

Ενώ αυτός ο απεριόριστος πόλεμος διεξάγεται εναντίον των ανθρώπινων πληθυσμών, η πομπή συνεχίζει να παρελαύνει. Οι ίδιες παλιές συζητήσεις συνεχίζονται. Η κατάφωρη προσποιητή άγνοια της κατάστασης συνεχίζεται από την πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και την εταιρική τάξη. Οι πολιτικοί και οι θαυμαστές τους είναι σαν το συγκρότημα που παίζει τη μουσική του σε ένα μουδιασμένο κοινό πολύ καιρό μετά το χτύπημα του Τιτανικού στο παγόβουνο. Ακόμη χειρότερα, οποιαδήποτε αναφορά σε σωσίβιο σκάφος προκαλεί ταραχή και δυσφορία. Είναι σαν η επισήμανση ότι χτυπήσαμε ένα παγόβουνο με κάποιους τρόπους προς τα πίσω, και ότι μπορούμε να ζήσουμε αν φτάσουμε στις σωσίβιες βάρκες, να ενίσχυε το πρόβλημα, παρά τη λύση.

Η αποσύνδεση μεταξύ πολιτικών και εκλογικού σώματος συνεχίζει να διευρύνεται. Αυτό τροφοδοτείται από το γεγονός ότι οι εκλογές γίνονται όλο και πιο ψεύτικες και το μέσο προσφυγής που ονομάζεται κάλπη έχει εξαφανιστεί. Αυτή η εσκεμμένη άγνοια μεταξύ των πολιτικών είναι εμφανής στην προεδρική κούρσα. Κανένας υποψήφιος δεν έχει επικαλεστεί την εκστρατεία βιολογικού πολέμου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Trump και ο DeSantis δεν έχουν παραδεχτεί ούτε αυτό. Είναι δύσκολο να είσαι υπέρ του  “η Αμερική Πρώτα” και να κοιτάς από την άλλη πλευρά ενώ Αμερικανοί δολοφονούνται και ακρωτηριάζονται με βιολογικά όπλα. Ακόμη και ο RFK Jr. δεν έχει παραδεχτεί ότι οι ενέσεις είναι βιολογικά όπλα.

Αυτό φαίνεται μια παγκόσμια εκστρατεία εξόντωσης. Τα εμβόλια  C19 χρησιμοποιούν τεχνολογίες επεξεργασίας γονιδίων και νανοσωματίδια. Αυτά είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα. Ωστόσο, έχουμε μείνει σε μια κατάσταση όπου ούτε ένας πολιτικός στην Αμερική, οποιασδήποτε δημοσιότητας, δεν έχει δηλώσει ότι πρόκειται για βιολογικά και τεχνολογικά όπλα. Όλο και περισσότερο, το κοινό γνωρίζει ότι του είπαν ψέματα και αυτές οι ενέσεις δεν ήταν ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές. Στην πραγματικότητα είναι ήδη γνωστό ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τις επικίνδυνες παρενέργειες αυτών των βιοόπλων.

Λάβετε υπόψη ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση γνώριζε τους κινδύνους αυτών των ενέσεων από την άνοιξη του 2021 πριν από τη ευρεία κυκλοφορία. Στην πραγματικότητα, το βαθύ κράτος γνώριζε ότι αυτές οι ενέσεις ήταν επικίνδυνες αφού η τεχνολογία mRNA ήταν ένα πρότζεκτ DARPA για πάνω από μια δεκαετία.

Σε μια συναρπαστική συνέντευξη το μέλος του γερμανικού εναλλακτικού κόμματος (Alternative for Germany) και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Christine Anderson, συζητά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων σχεδιαζόμενων στρατοπέδων συγκέντρωσης που ονομάζονται πόλεις των 15 λεπτών. Η Anderson σωστά επισημαίνει ότι το εύρος και η εμβέλεια του ολοκληρωτισμού είναι πιο περιεκτικά σήμερα και με την τρέχουσα τεχνολογία δεν θα αντιμετωπίσουμε βραχυπρόθεσμο ολοκληρωτισμό όπως οι ΝΑΖΙ ή οι Σοβιετικοί με 70 ή 80 χρόνια. Η τρέχουσα τεχνολογία επιτρέπει μια σχεδόν μόνιμη, ή τουλάχιστον, μια τυραννία που θα διαρκέσει αιώνες αν όχι περισσότερο.

Η Άντερσον μιλά για την εμπειρία και τη φυλάκιση του πατέρα της στην Ανατολική Γερμανία πριν καταφύγει τελικά στη Δυτική Γερμανία. Μιλάει για τους κυβερνητικούς πληροφοριοδότες και επίσης για το γιατί είναι σημαντικό να αμφισβητούνται τα πάντα για την κυβέρνηση. Η Anderson επισημαίνει επίσης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν ότι θα έκαναν αντίσταση ενάντια στους κομμουνιστές και τους ΝΑΖΙ. Ωστόσο, τονίζει το δυσάρεστο γεγονός ότι όσοι έμειναν σιωπηλοί τα τελευταία τρία χρόνια, θα είχαν παραμείνει σιωπηλοί και τότε.

Ήσουν πληροφοριοδότης; Επέβαλες ή εξανάγκασες άλλον άνθρωπο να βάλει μια μάσκα;  Τον εξανάγκασες να κάνει το εμβόλιο;

Έχεις μιλήσει; Έχεις εμπλακεί ενεργά στην αντίσταση; Κάνεις αρκετά;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που κάθε άτομο πρέπει να θέσει στον εαυτό του. Από τη στιγμή που οι ολοκληρωτικοί μηχανισμοί είναι σταθεροί στη θέση τους, μπορεί να είναι αδύνατο να αφαιρεθούν. Χίλια χρόνια σκότους δεν είναι απίθανο. Αν και, μπορεί να είναι απίθανο η ανθρώπινη φυλή να υπάρχει πέρα ​​από μερικές γενιές, εκτός από αυτές που διατηρούνται ως ανταλλακτικά για τους μετανθρωπιστές τεχνοκράτες.

Αυτοί οι αιρετικοί της κλιματικής αλλαγής έχουν ένα βαθύ μίσος για την ανθρωπότητα και τον Θεό. Είναι σαν να επιδιώκουν να καθαρίσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα. Οι διεστραμμένοι διανθρωπιστικοί στόχοι τους για τη συγχώνευση της ανθρωπότητας με την τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται να προέρχονται κατευθείαν από ένα μυθιστόρημα του C.S. Lewis που ονομάζεται That Hideous Strength. Σε αυτό το μυθιστόρημα οι διεστραμμένοι διανθρωπιστές πίστευαν ότι μιλούσαν στην τεχνητή νοημοσύνη μέσω ενός αποκεφαλισμένου κεφαλιού. Στην πραγματικότητα ήταν εκπεσόντες άγγελοι με τους οποίους επικοινωνούσαν. Δεν είναι τόσο δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι εκείνοι που διεξάγουν πόλεμο ενάντια στην ανθρώπινη φυλή βρίσκονται υπό την επιρροή σκοτεινών οντοτήτων ή ότι εκείνοι που κοιτάζουν προς την άλλη πλευρά είναι υπό παρόμοια επιρροή.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο, το γεγονός παραμένει, υπάρχει πράγματι ένας πόλεμος ενάντια τον κόσμο που μπήκε σε πλήρη δράση στις αρχές του 2020. Η τεχνολογία που αναπτύσσεται φαίνεται ότι μεταβάλλει το DNA και επιδιώκει να συγχωνεύσει τη βιολογία με την τεχνολογία. Εξυπηρετεί επίσης μια ατζέντα μείωσης του πληθυσμού αυξάνοντας τη θνησιμότητα και μειώνοντας τα ποσοστά γεννήσεων, για να μην αναφέρουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που θα συντομεύσουν τη διάρκεια ζωής στο μέλλον. Κάποιοι έχουν υποθέσει ότι αλλάζοντας το DNA, σε λίγες γενιές η ανθρώπινη φυλή μπορεί να εξαφανιστεί.

Το να φύγεις και να κρυφτείς δεν αποτελεί επιλογή. Δεν υπάρχει πουθενά να πάτε. Το να προσποιείστε ότι δεν συμβαίνει μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο καλύτερα για λίγο, αλλά αυτό είναι σαν να πηγαίνετε στον κινηματογράφο και να προσποιείστε ότι δεν έχετε οφειλόμενη πληρωμή στεγαστικού δανείου.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά να εμπλακείς. Ο ασύμμετρος πόλεμος απαιτεί ασύμμετρη αντίσταση. Δημιουργική, ενεργητική αντίσταση.

josephsansone

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

https://www.seferou-maria.gr/%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%83/.



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


F*CK TRUDEAU protest in front of CBC Toronto







dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


DR DENIS RANCOURT: COVID WAS AN IMPOSED SOCIETAL TRANSFORMATION. AN EXERCISE IN BIOWARFARE & CONTROL

DR DENIS RANCOURT: COVID WAS AN IMPOSED SOCIETAL TRANSFORMATION. AN EXERCISE IN BIOWARFARE & CONTROL


First published on May 20th, 2023.

video

https://www.bitchute.com/video/zdwWEzCkzxW0/.


source

Truth Provider

https://www.bitchute.com/channel/truth_provider/.


'Everything that we see related to Covid looks like a societal transformation that was imposed. That's what we're seeing. Its really about the measures, including the vaccines.

This was an assault against people, and it killed many people. That's the conclusion, and I can't get around that. And the other big things which a lot of scientists have a hard time wrapping their heads around is that there was no especially virulent pathogen. There is no evidence of the spread of a respiratory viral disease.
In fact there is counter evidence that disproves that could be the cause.

That thinking has to be reset, otherwise we're never getting out of this, and they will keep doing this whenever they want. They will declare pandemics whenever they want, and they will assault the population in these kinds of ways any time they want if we don't start resetting it. And the way to reset it is to use hard data that cannot be disputed, and that's mortality data. When you study all cause mortality data you quickly discovery its a very robust feature of a population, its really hard to get more deaths than usual in a population. You have to have an earthquake or something really special. And that's very robust -- so any of these excess deaths means something very dramatic is going on.

My all cause mortality data which is absolutely robust suggests there was NO particularly virulent pathogen on the planet. It did not happen. Now clinicians are wearing glasses where they look for what they have been told. So they're wearing their Covid glasses, and everyone is getting kind of crazy. But in the end, there were not people dying in the street in most places. There was no particularly virulent pathogen. People have to grasp that. This is a completely firm conclusion.

If mortality data cannot be used to draw this kind of conclusion then we're living in a mad world where anything they say is true. So we have to reset our thinking and start to recognize that the virologists have been exploiting us and screaming fire where there's not really anything present that I can see.

I believe that this was a military rollout of an injection. They wanted to be able to practice and demonstrate that they could inject everyone. Injections are the most powerful bioweapon--you're directly injecting the body of a person with something. That is a very powerful thing to be able to do. YOu can target certain groups, you can target certain jurisdictions, you can do whatever you want if you have a way of injecting everybody in a military rollout very quickly.

We're talking about biowarfare. In my view, this was an exercise in biowarfare, and the Russians have said that plainly. These are the big trends, and war is a part of it. So, Covid is just part of that. '

Excerpts, Dr. Denis Rancourt, National Citizens Inquiry | Ottawa Day 1, May 17, 2023

Dr. Denis Rancourt: https://denisrancourt.ca/categories.php?id=1&name=covid
https://archive.ph/WN5Wv




dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


LIVE Worldwide Freedom Rally Downtown Toronto outside CBC office with Chris Sky







dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter



Modern Genocide: America’s Post 9/11 “War on Terror” Killed Over 4.5 Million People — Study

Modern Genocide: America’s Post 9/11 “War on Terror” Killed Over 4.5 Million People — Study

MAY 20, 2023

By Brett Wilkins

“The United States government, while not solely responsible for the damage, has a significant obligation to invest in humanitarian assistance and reconstruction in post-9/11 war zones,” said the author of a new report.

The post-9/11 War on Terror may have caused at least 4.5 million deaths in around half a dozen countries, according to a report published Monday by the preeminent academic institution studying the costs, casualties, and consequences of a war in which U.S. bombs and bullets are still killing and wounding people in multiple nations.

The new report from the Costs of War Project at Brown University’s Watson Institute for International and Public Affairs shows “how death outlives war” by examining people killed indirectly by the War on Terror in Afghanistan, Iraq, Libya, Pakistan, Somalia, Syria, and Yemen.

“In a place like Afghanistan, the pressing question is whether any death can today be considered unrelated to war,” Stephanie Savell, Costs of War co-director and author of the report, said in a statement. “Wars often kill far more people indirectly than in direct combat, particularly young children.”

The publication “reviews the latest research to examine the causal pathways that have led to an estimated 3.6-3.7 million indirect deaths in post-9/11 war zones,” while “the total death toll in these war zones could be at least 4.5-4.6 million and counting, though the precise mortality figure remains unknown.”

As The Washington Post—which first reported on the analysis—details:

Since 2010, a team of 50 scholars, legal experts, human rights practitioners, and physicians participating in theCosts of War project have kept their own calculations. According to their latest assessment, more than 906,000 people, including 387,000 civilians, died directly from post-9/11 wars. Another 38 million people have been displaced or made refugees. The U.S. federal government, meanwhile, has spent over $8 trillion on these wars, the research suggests.

But Savell said the research indicates that exponentially more people, especially children and the most impoverished and marginalized populations, have been killed by the effects of war—mounting poverty, food insecurity, environmental contamination, the ongoing trauma of violence, and the destruction of health and public infrastructure, along with private property and means of livelihood.

Sovereign Man Confidential – Premium Intelligence Membership

According to the report, “The large majority of indirect war deaths occur due to malnutrition, pregnancy and birth-related problems, and many illnesses including infectious diseases and noncommunicable diseases like cancer.”

One 2012 study found that more than half of the babies born in the Iraqi city of Fallujah between 2007 and 2010 had birth defects. Among the pregnant woman surveyed in the study, more than 45% experienced miscarriages in the two-year period following the 2004 U.S. assaults on Fallujah. Geiger counter readings of depleted uranium-contaminated sites in densely populated Iraqi urban areas have consistently shown radiation levels that are 1,000 to 1,900 times higher than normal.

The study also found that some deaths “also result from injuries due to war’s destruction of infrastructure such as traffic signals and from reverberating trauma and interpersonal violence.”

Savell said that “warring parties who damage infrastructure with an impact on population health have a moral responsibility to provide quick and effective assistance and repairs.”

“The United States government, while not solely responsible for the damage, has a significant obligation to invest in humanitarian assistance and reconstruction in post-9/11 war zones,” she added. “The U.S. government could do far more than it currently is to act on this responsibility.”

Source: Common Dreams via The Free Thought Project

Our work is licensed under Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0). Feel free to republish and share widely.

Brett Wilkins is a staff writer for Common Dreams.


Subscribe to Activist Post for truth, peace, and freedom news. Follow us on SoMeeTelegram, HIVEFloteMindsMeWeTwitterGabWhat Really Happened and GETTR.


https://www.activistpost.com/2023/05/modern-genocide-americas-post-9-11-war-on-terror-killed-over-4-5-million-people-study.html.


https://www.activistpost.com/.



dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


Canada vs US housing costs










dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.