The Wayward Bus (1957) Joan Collins, Jayne Mansfield, Dan Dailey, Rick Jason, Dolores Michaels










dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter



Tucker Carlson just KILLED cable news and they are PI*SED | Redacted with Clayton Morris






dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


Συμβουλές τρόπου ζωής για υγιές έντερο και μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου

Συμβουλές τρόπου ζωής για υγιές έντερο και μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου

Τα τελευταία χρόνια, η συχνότητα του καρκίνου του παχέος εντέρου σε άτομα κάτω των 50 ετών είναι σε άνοδο. Στην πολυάσχολη κοινωνία μας, οι άνθρωποι συχνά τρώνε έξω, τρώγοντας λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα γεμάτα πρόσθετα και συντηρητικά και συχνά μολυσμένα από τοξικά φυτοφάρμακα.

Η ακατάλληλη διατροφή σε συνδυασμό με έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής καθιστούν τη διατήρηση της αυτοφροντίδας δύσκολη, δημιουργώντας συχνά ακανόνιστους χρόνους κοπράνων, που μπορεί να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα. Αυτές οι κακές συνήθειες υγείας μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία εκτιμά ότι θα προκύψουν 106.970 νέες περιπτώσεις καρκίνου του παχέος εντέρου και 46.050 νέες περιπτώσεις καρκίνου του ορθού, με 52.550 θανάτους από τη νόσο το 2023. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι παγκοσμίως, ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου από καρκίνο. με σχεδόν 1 εκατομμύριο θανάτους κάθε χρόνο.

Παρατεταμένη δυσκοιλιότητα – Αιτία καρκίνου του εντέρου

Το παχύ έντερο, από την αρχή μέχρι το τέλος, αποτελείται από το τυφλό έντερο, το ανιόν κόλον, το εγκάρσιο κόλον, το κατιόν κόλον, το σιγμοειδές κόλον και το ορθό.

Το ορθό και το σιγμοειδές είναι τα πιο επιρρεπή στον καρκίνο σε σύγκριση με άλλα μέρη του παχέος εντέρου. Κατά τη διάρκεια παρατεταμένης δυσκοιλιότητας, οι τοξίνες στα κόπρανα που αποθηκεύονται κοντά στον πρωκτό μπορούν να επαναρροφηθούν από τα έντερα και να επηρεάσουν την κυκλοφορία του αίματος. Χωρίς να αποβάλλεται τακτικά, τα κόπρανα γίνονται σκληρά και ξηρά και δυσκολεύονται.

Επίλυση της δυσκοιλιότητας, σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη βιβλιογραφία.

Η αρχαία κινεζική βιβλιογραφία σημειώνει ότι όσο περισσότερο καθυστερούν οι κινήσεις του εντέρου τόσο πιο δύσκολη γίνεται η απέκκριση. Επειδή το ορθό είναι σωληνοειδές γίνεται πιο στενό όταν σφίγγεται κάνοντας τα κόπρανα πιο δύσκολα να περάσουν.

Ακολουθούν οι δύο μέθοδοι από την άποψη είτε της τονωτικής είτε καθαρτικής κατά την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Συνταγές τόνωσης

● Αφέψημα Zeng Ye (εμπλουτισμός υγρασίας)
Ο σκοπός αυτού του αφεψήματος είναι να αυξήσει την περιεκτικότητα σε νερό στα έντερα και το στομάχι και να υγράνει τα ξηρά κόπρανα ώστε να αποβάλλεται ευκολότερα.

● Αγγελική
Η Αγγελική είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με ιδιότητες υγρασίας που παρέχουν υγρασία για να βοηθήσουν την κίνηση των κοπράνων. 

● Cannabis fructus, Perillae fructus
Εάν ένας ηλικιωμένος ασθενής ή παιδί δεν έχει τη δύναμη να αφοδεύσει, πιθανότατα οφείλεται σε ανεπάρκεια. Το Cannabis fructus ή το Perillae fructus είναι δημοφιλή κινέζικα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη λίπανση των εντέρων για να βοηθήσουν στην αφόδευση.

Συνταγές καθαρτικών

Στο αφέψημα Xiao Cheng Qi, το «ωμό» ραβέντι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας που συσσωρεύεται στον πρωκτό, μπορεί να μετακινηθεί μέχρι το «κάτω μέρος του σώματος».

Το αφέψημα Tiao Wei Cheng Qi είναι για να συμφιλιώσει το τσι του στομάχου και να βοηθήσει στην αφόδευση, και χρησιμοποιεί ραβέντι “εμποτισμένο με κρασί” που λέγεται ότι μπορεί να πάει στο “ψηλότερο σημείο του σώματος”.

Μια ωφέλιμη συνήθεια για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

Μια σημαντική συνήθεια που πρέπει να καλλιεργείται για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου είναι η άσκηση. Η καθημερινή άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της γαστρεντερικής κινητικότητας.

Ο Hua Tuo (θρυλικός γιατρός στην αρχαία Κίνα) έκανε αυτή την αναλογία: «Ο μεντεσές της πόρτας που περιστρέφεται συχνά δεν υφίσταται αποσύνθεση σκουληκιών, το τρεχούμενο νερό παραμένει πάντα καθαρό». Εδώ αναφερόταν στις αρθρώσεις και τους μύες μας, οι οποίοι παίζουν ρόλο μέσα στο στομάχι. Έτσι, όταν η εντερική περισταλτική είναι καλή, οι κενώσεις θα είναι πολύ πιο εύκολες.

Το κριθάρι του μαργαριταριού έχει ως αποτέλεσμα την «αποστράγγιση της υγρασίας». Για ασθενείς με δυσκοιλιότητα ή καρκίνο του παχέος εντέρου με «σύσταση υγρασίας-θερμότητας», το μαργαριτάρι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση της κατάστασης και στην αποκατάσταση της εντερικής υγείας.

Ο χυλός μαργαριταριού κριθαριού με λίγη ζάχαρη ή αλάτι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορεί να καταναλωθεί για να βοηθήσει την υγεία του εντέρου. Σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, ωστόσο, επειδή το μαργαριταρένιο κριθάρι είναι διουρητικό, πρέπει να προστεθεί στο χυλό αφέψημα Zeng Ye (εμπλουτισμένο με νερό) *(μη επεξεργασμένη ρίζα Rehmannia, Scrophulariae radix και Ophiopogon japonicus) για να αυξηθεί η υγρασία του εντέρου. Το μαγείρεμα του χυλού με το αφέψημα θα βοηθήσει στην αναστροφή της διουρητικής δράσης του μαργαριταριού και θα ενυδατώσει τα έντερα.

*Μερικά βότανα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο μπορεί να είναι άγνωστα, αλλά είναι γενικά διαθέσιμα στα ασιατικά σούπερ μάρκετ.

Δείτε ακόμα: Προσοχή στα επικίνδυνα αντιβιοτικά φάρμακα που συνδέονται με θανατηφόρες παθήσεις.

πηγη

https://anazitiseis.gr/symvoules-tropou-zois-gia-ygies-entero-kai-meiomeno-kindyno-karkinou-tou-pacheos-enterou.



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Poilievre slams PM for 'out-of-touch' passport changes by 'erasing' veteran, Terry Fox images










dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

Terry Fox has been REMOVED from the new Canadian Passport




The best ANTI-WOKE political MERCH https://store.streamelements.com/thep...





dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


EMERGENCY MESSAGE FROM THE WHITE RABBIT

 

EMERGENCY MESSAGE FROM THE WHITE RABBIT




First published on May 10th, 2023.

video



source

SixthSense







dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


Was Danielle Smith Wrong to Compare Vaccine Mandates to 1930's Germany?










dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


Στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι - Γιάννης Καλατζής








dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.