Pierre Risks It All To Insult PM Of Canada









dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

Ο κόσμος χάνεται και οι σκοταδιστές ρασοφόροι το χαβά τους…

Ο κόσμος χάνεται και οι σκοταδιστές ρασοφόροι το χαβά τους…

 

Φρίξον Ήλιε, στέναξον η Γη! Ο θρησκευόμενος “ορθόδοξος” λαός είναι πνευματικά νεκρός!


Άξιον Εστί” να εξαπατούν διαχρονικά τον λαό οι ρασοφόροι, σε αγαστή συνεργασία με την εγκληματική οργάνωση της εκάστοτε κυβέρνησης! Κι αυτό διότι η σανοφαγία αποδίδει τόσο θρησκευτικά όσο και πολιτικά! Ιδού υποδοχή ξύλου εις Αθήνας με τιμές αρχηγού κράτους και άλλα ρεζιλίκια, που κάνουν τους μονοθεϊστές και τους άθεους όπου γης να κατουργιούνται πάνω τους από τα γέλια! Για τέτοιους μεταλλαγμένους απογόνους (;) του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη μιλάμε. Πού είναι, ρε, οι διανοούμενοι να ξεφωνίσουν τους ρασοφόρους αγύρτες και τους πολιτικούς απατεώνες που τους κάνουν πλάτες;

Εστί

«Έρχεται η Παναγία το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ για να μας ΑΞΙΩσει να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας.
Έρχεται η Παναγία μας για να μας σηκώσει στα χέρια ΤΗΣ και να εξουδετερώσει τα σκοτάδια των Αθηνών.
Αν γνωρίζαμε τι διακυβεύεται αυτόν τον Μάϊο και όχι μόνο στην Ελλάδα, θα είχαμε πέσει στα γόνατα ..»
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας (πηγή)

Τ’ ακούσατε εσείς οι Ορθόδοξοι;  Έρχεται η “Παναγία” βρε!  Προφανώς η “Παναγία”, ως “Μητέρα του Θεού” που λέτε, δεν έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται πανταχού παρούσα και ν’ απαντάει στις ικεσίες-παρακλήσεις των διαταραγμένων πιστών. Είναι προσκολλημένη στις “θαυματουργικές” εικόνες της ανά την Επικράτεια, με προτίμηση το “Περιβόλι” της, το ανίερο όρος, άντρο της ειδωλολατρίας και του σκοταδισμού.

Κάθε τόσο λοιπόν, όπως είναι τα Ορθόδοξα ήθη κι έθιμα, η “Παναγία” βγαίνει από την κρύπτη της και κάνει καμιά βόλτα για να ξεμουδιάσει και να “ευλογήσει”, με το αζημίωτο, φυσικά.!

Διαβάστε την ανακοίνωση στο romfea.gr και τρέξτε να προλάβετε τώρα που γυρίζει!

Με κάθε μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, η αναχώρηση της θαυματουργής ιεράς εικόνας της Παναγίας του “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” από το Περιβόλι της Παναγίας.

Η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντος Χριστοφόρου Ιβηρίτη, Αντιπροσώπων των Ιερών Μονών και πλήθους μοναχών.

Πριν από την αναχώρηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας τοποθετήθηκε στο μέσο του Ιερού Ναού του Πρωτάτου όπου ο Πρωτεπιστάτης ανέγνωσε ευχές, και στη συνέχεια με κωδωνοκρουσίες εξήλθε για την Αθήνα.

Αυτή την ώρα οι Αγιορείτες με την Ιερά Εικόνα θα μεταβούν στο αεροδρόμιο, όπου με αεροπλάνο που παραχώρησε η AEGEAN θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Το απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, όπου συνοδεία αγήματος και της μπάντας του Ελληνικού Στρατού θα μεταφερθεί στην Μητρόπολη Αθηνών.

Δείτε τώρα και τη λαμπρή υποδοχή του “ορθόδοξου” ειδώλου στην Αθήνα, και κλάψτε για το κατάντημα του ελληνικού λαού, αν σας έχει μείνει δάκρυ…

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας του Άξιον Εστί υποδέχθηκαν σήμερα, Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 χιλιάδες πιστοί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα.

Την Εικόνα της Παναγίας κόμισε ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης κα την υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ναού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, της Κυβερνήσεως και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην συνέχεια η Εικόνα τοποθετήθηκε εντός του Ιερού Ναού όπου τελέστηκε Δοξολογία.

Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στην Εικόνα του «Άξιον Εστί». (…) (…)

Σε άλλο σημείο ο Μακαριώτατος αναφερόμενος στο Πρόσωπο της Παναγίας τόνισε ότι αποτελεί ανεξήγητο μυστήριο που ξεπερνά την ανθρώπινη λογική.

«Και είναι μέγα μυστήριο γιατί στο Πρόσωπό Της νικήθηκαν της φύσεως οι νόμοι αφού χώρεσε στην γαστέρα της ο Αχώρητος Θεός. Σκεφτείτε ποια θα ήταν η μοίρα της ανθρωπότητος αν δεν είχε δανείσει η Παναγία την σάρκα της για να σαρκωθεί το δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ο Χριστός. Η Παναγία είναι εκείνη που κάνει την μεγάλη, την σταθερή, την ποιοτική διαφορά. Μας αποκάλυψε τι θα πει μητέρα και μητρότητα» – συμπλήρωσε ο Μακαριώτατος.(…) (…)

«Η Παναγία ως άλλος φάρος μας δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα γι’ αυτό η Παναγία είναι των πάντων η Ελπίς. Και εμείς σήμερα με την ευκαρία της έλευσης της Ιεράς Εικόνος του «Άξιον Εστί» επαναπροσκομίζουμε τις ελπίδες μας, τις χαρές μας, τους πόνους μας και τους καημούς μας προς το Πρόσωπό Της» – υπογράμμισε ο Μακαριώτατος. (…) (…)

Από την πλευρά του ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος στην αντιφώνησή του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα λέγαμε ότι η Κυρία Θεοτόκος έρχεται σε ένα οικείο σε Αυτή τόπο, καθώς ο Ναός αυτός είναι ο Ναός του Ευαγγελισμού με τον οποίο συνδέεται αρρήκτως η Ιερά αυτή Εικόνα Της, ενώπιον της οποίας για πρώτη φορά εψάλλη ο αγγελοδίδακτος ύμνος του Άξιον Εστί από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ σ’ ένα απέριττο και ταπεινό κελί των Καρυών. Αυτή η ιστορική Εικόνα σήμερα με την παρουσία της στο κέντρο των Αθηνών, στην καρδιά της πατρίδας μας κομίζει στον πιστό λαό το μήνυμα του επανευαγγελισμού και της σωτηρίας».

Να αναφερθεί ότι νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους στο Μέγαρο Μαξίμου. (romfea.gr)

Αναρωτηθείτε τώρα αν ένας λαός που έχει φάει τόσο “ορθόδοξο” κουτόχορτο ανά τους αιώνες δεν είναι πανέτοιμος να χάψει όλα τα παραμύθια των πολιτικών που προεκλογικά βρυάζουν.

Εσείς τι λέτε; Υπάρχει ελπίδα ανάνηψης για ένα λαό που περιμένει βοήθεια από χρυσοστολισμένα είδωλα ζωγραφισμένα επί ξύλου;

Όσοι είστε ελεύθεροι από τις “ορθόδοξες” πλάνες έχετε ιερό χρέος να φωτίσετε όσους πεπλανημένους μπορείτε, όπως μπορείτε. Γνωρίζω εξ ιδίας πείρας ότι δεν είναι εύκολο. Είναι όμως εφικτό.

πηγη

https://www.seferou-maria.gr/%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%cf%....



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


Eho Ena Begleri / Prodromos Tsaousakis








dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

Beijing-funded police stations in Canada – Minister Mendicino misled Canadians again









dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

PFIZER, FDA & CDC KNEW DIRE HARM TO BABIES: DR. WALENSKY URGED VACCINATION FOR PREGNANT WOMEN ANYWAY

PFIZER, FDA & CDC KNEW DIRE HARM TO BABIES: DR. WALENSKY URGED VACCINATION FOR PREGNANT WOMEN ANYWAY

First published on May 4th, 2023.


video

https://www.bitchute.com/video/YYl2pzYdtFZN/


source

Let’s Talk About It

https://www.bitchute.com/channel/lets-talk-about-it-covid19/.


“These monsters looked at whether the babies would get sick and die … And they saw that they did, and they kept going.”

Read More: https://dailyclout.io/pfizer-fda-cdc-knew-dire-harm-to-babies-dr-walensky-urged-vaccination-for-pregnant-women-anyway/

https://t.me/VigilantFox



dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

The Matrix Has Declared WAR on Tucker Carlson! Viva Frei Vlawg



12,939 views May 3, 2023





dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.